تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی:

نیروگاه شازند به اندازه گاز دریافتی برق تولید می‌کند/ کاهش روز‌های ناسالم اراک

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی گفت: نیروگاه شازند به اندازه گاز دریافتی برق تولید می‌کند و مازوت نمی‌سوزاند.

کد خبر: ۴۹۷۵۱
۱۵:۰۴ - ۰۱ بهمن ۱۳۹۸

نیروگاه شازند به اندازه گاز دریافتی برق تولید می‌کند/ کاهش روز‌های ناسالم اراک

دیدارنیوز ـ رضا میرزایی امروز سه شنبه در هفتمین جلسه شورای اداری استان در سال ۹۸ که در سالن غدیر استانداری برگزار شد، بیان کرد: طی ۳۰۶ روز سال جاری، ۲۶۶ روز پاک و سالم در اراک به ثبت رسیده و تاکنون ۳۹ روز ناسالم برای گروه‌های حساس و یک روز ناسالم برای تمامی گروه‌های سنی گزارش شده است.
 
وی با اشاره به ۸۵ روز ناسالم در سال ۹۵، ۵۵ روز در سال ۹۶، ۴۴ روز در سال ۹۷ و ۴۰ روز در سال ۹۸ افزود: روز‌های ناسالم در سال جاری نسبت به ۹۵، ۵۳ درصد و نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد کاهش یافته است که این امر حاصل انجام تکالیف محول شده به دستگاه‌های مربوطه، توزیع سوخت پاک، احداث تقاطع‌های غیرهمسطح، ایجاد جایگاه سوخت CNG، گازرسانی به واحد‌های آلاینده و کوره‌های آجرپزی و ... است.
 
میرزایی با تاکید براینکه در سال جاری دو موج آلودگی در اراک داشتیم که از چهارم آذرماه آغاز شد و شاخص کیفیت هوا به ۱۶۲ رسید، گفت: تاکنون در هیچ روزی بدون دلیل مدارس تعطیل نشده اند و کارگروه اضطرار در زمان مناسب تشکیل جلسه داد، همچنین با توجه به دستور دادستان و پیگیری مدیریت ارشد استان مقرر شد که نیروگاه به اندازه گاز دریافتی برق تولید کند و مازوت نمی‌سوزاند.
 
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی با اشاره به بازنگری طرح جامع کاهش آلودگی هوای اراک طی سه سال اخیر و تهیه سیاهه انتشار که هر دو پایان امسال به اتمام می‌رسند و پلمب و کاهش فعالیت ۱۸۵ واحد آلاینده غیرمجاز در حاشیه اراک که به کاهش آلودگی کمک کرد، افزود: ۱۳ بهمن ماه روز جهانی تالاب هاست که در سال جاری تاکنون ۱۵ جلسه کارگروه تالاب‌ها و کمیته‌های مربوطه برگزار شده است و استان مرکزی سال آینده همزمان با روز تالاب‌ها در همایشی میزبان استان‌های کشور خواهد بود.
 
در این جلسه مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری مرکزی به ارائه عملکرد ۵ ماهه خود در این جایگاه پرداخت و گفت: استان مرکزی در حال حاضر ۴۵۳ سمن ثبت شده دارد که البته تعداد نهاد‌های مردمی فعال کمتر از سمن‌های ثبت شده است.
 
احمد سجادی افزود: در سال جاری مجوز ۱۴ سمن شهرستانی، ۹ سمن استانی و ۵ نمایندگی سمن‌های ملی صادر شده است.
 
وی بیان کرد: استان مرکزی در حوزه سوانح رانندگی جایگاه دوم کشور را دارد و با ۶۰۰ کشته و ۱۳ هزار مجروح جایگاه خوبی در این حوزه ندارد، هرچند که ۶۵ درصد تصادفات مربوط به پلاک‌های عبوری و غیربومی است، اما با این حال به پیشنهاد هیات اندیشه ورز استان گفتمان غالب مجامع سلامت در شهرستان‌ها بحث ترافیک و سوانح رانندگی است.
 
سجادی ایجاد دهکده خانواده، خانه ریاضی، گذر فرهنگ و هنر، مرکز علوم و فنون، پارک هنرمندان و ... را از جمله برنامه‌های پیش روی این دفتر بیان کرد.
 
در این جلسه فلاحتی مطلق مدیرکل زندان‌های استان مرکزی نیز گزارشی از عملکرد سه ساله این مجموعه ارائه کرد و افزود: ۷ نفر محکوم به اعدام، با حفظ قرآن کریم عفو شدند؛ ۷ هزار و ۵۹۱ نفر گواهی مهارت دریافت کردند و ۸۳۴ نفر نیز در کارگاه‌های درون و بیرون زندان مشغول به کار هستند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی