تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

اولین جلسه بررسی حادثه جان باختگان مراسم تشییع سردار شهید قاسم سلیمانی برگزار شد

اولین جلسه بررسی حادثه جانبختگان مراسم تشییع سردار شهید قاسم سلیمانی با حضور رئیس کمیسیون امنیت داخلی و شورا‌های مجلس شورای اسلامی و اعضای کمیته مربوطه برگزار شد.

کد خبر: ۴۹۷۱۱
۱۳:۲۷ - ۰۱ بهمن ۱۳۹۸

اولین جلسه بررسی حادثه جان باختگان مراسم تشییع سردار شهید قاسم سلیمانی برگزار شد

دیدارنیوز ـ دکتر کولیوند رئیس کمیسیون امنیت داخلی و شورا‌های مجلس با بیان ماموریت ارائه شده از سوی صحن علنی بیان کرد: پیگیری‌های اولیه کمیسیون در خصوص اخذ گزارش‌های اولیه صورت گرفته و قرار است اقدامات بعدی با توافق اعضای کمیته در دستور کار قرار گیرد.
 
محمدرضا پورابراهیمی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی در ادامه اظهار کرد: کمیسیون امنیت داخلی و شورا‌های مجلس مکاتبه لازم جهت اخذ گزارش وزیر اطلاعات و وزیر کشور را انجام دهد و این گزارش تا شنبه (۵ بهمن) در اختیار اعضای کمیته مربوط به حادثه قرار گیرد و یکشنبه دومین جلسه کمیته بررسی حادثه در مجلس برگزار می‌شود.
 
وی تصریح کرد: پس از جلسه هفته آینده تصمیمات لازم برای حضور وزاری کشور و اطلاعات، استاندار کرمان و سایر مسئولان استان در ارتباط با موضوع در دستور کار کمیته قرار گیرد و در صورت نیاز کلیه اعضای کمیته با حضور در شهر کرمان موضوعات مربوطه را با نشست‌های مشترک مسئولان استانی مورد بررسی قرار داده و گزارش نهایی به هیات رئیسه مجلس ارائه شود.
 
پورابراهیمی گفت: تمام تلاشمان بر این است جانباختگان این حادثه جزو شهدا محسوب شوند و در جلسه هفته آینده رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور حضور می‌یابد تا پیرو نامه مسولان استان و نمایندگان مجلس در این رابطه پیگیری‌های جدی صورت گیرد.
 
در این جلسه سایر اعضای کمیته بررسی سانحه جانباختن تعدادی از هموطنان در مراسم تشییع سردار شهید قاسم سلیمانی به بیان نظرات خود پرداختند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر