تیتر امروز

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد ژئوپولیتیک

عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ عبدالرضا فرجی‌راد، استاد ژئوپولیتیک و دیپلمات با سابقه وزارت امور خارجه رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از مذاکره با آمریکا، وضعیت توان هسته‌ای...
محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با رئیس پیشین شورای شهر

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود

پسر ارشد آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئیس پیشین شورای شهر، محسن هاشمی مهمان برنامه «تیتر» بود او معتقد است که علما با حجاب اجباری مخالفند ولی نگران واکنش افراطیون هستند، به همین خاطر سکوت کردند.

شرکت های توزیع کننده دارو و غذا باید دارای شناسنامه باشند

معاون سازمان غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان، گفت: تمام توزیع‌کنندگان در بخش دارو و غذا باید دارای شناسنامه و انبارهای آن‌ها شناخته‌شده باشد.

کد خبر: ۴۸۹۴۲
۱۵:۴۸ - ۲۴ دی ۱۳۹۸

دیدارنیوز - عطاءالله حیدری در نهمین جلسه کارگروه پیشگیری و مقابله با قاچاق محصولات سلامت، با اشاره به اینکه تغذیه سالم، یکی از شیوه‌های درست زندگی کردن است، اظهار کرد: در کشور ما اولویت اصلی پرداختن به بحث دارو و غذا است درحالی‌که تغذیه سالم به فراموشی سپرده‌شده است.

وی افزود: با توجه به حاکم بودن تحریم‌ها بر کشور و مشکلاتی که استکبار جهانی در بحث دارو به وجود آورده باید بتوانیم دسترسی به تغذیه سالم را برای مردم فراهم کنیم.
 
معاون سازمان غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان، بیان کرد: باید افراد جامعه با آگاهی کامل در انتخاب و مجوزهای بهداشتی مواد غذایی سالم توجه داشته باشند.

حیدری با اشاره به اینکه نمی‌توانیم در چرخه رسمی دارو خارجی فراهم کنیم، ذکر کرد: در بحث دارو و مواد غذایی با یک دوگانگی مواجه هستیم، به لحاظ شرایط تحریم برخی از کشورها به ما دارو و مواد اولیه نمی‌دهند و کشورهایی که موافق به دادن دارو هستند در انتقال ارز برای ورود مشکل‌ دارند در این راستا افراد زیادی در کشور به دلیل بیماری به داروهای خارجی نیازمند هستند که به اجبار از چرخه غیر رسمی دارو فراهم می کنند.

وی با اشاره به اینکه منشأ قرص های داخل کیک هنوز مشخص نشده، عنوان کرد: تمام توزیع‌کنندگان در بخش دارو و غذا باید دارای شناسنامه و انبارهای آن‌ها شناخته‌شده باشد در این راستا در تلاش هستم شرکت‌های توزیع را در بخش رسمی قرار دهیم.

در ادامه محمد سهراب کاکیان، معاون توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی، با اشاره به کشف قاچاق دام، گفت: در ۹ ماه اول سال جاری تعداد ۶۵۵ رأس دام زنده شامل ۵۵۸ رأس دام سبک و ۹۷ رأس دام سنگین قاچاق تلقی شده که پس از ارجاع به کشتارگاه صنعتی دام استان از طریق مزایده به فروش رسیده شد.

وی نهادهای وارداتی کشاورزی در سطح استان را مهم ارزیابی کرد و افزود: ۲۳۱ گزارش میدانی در قالب فرم‌های مربوطه به وزارت متبوع و تعداد ۱۰ پرونده تخلفاتی به مراجع ذیصلاح ارجاع شده است.
توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی، بیان کرد: از خروج غیرقانونی ۲۵ محموله صادراتی گوجه‌فرنگی گلخانه‌ای به ارزش وزنی ۴۹۰ تن از مرزهای گمرکی باشماق و سیرانبند جلوگیری شد و آن را به تعزیرات حکومتی ارجاع دادیم و همچنین از ورود یک محموله مرجوعی سیب‌درختی به داخل کشور جلوگیری شده است.  

محمد صالح عبداللهی، نماینده اداره کل ورزش جوانان استان کردستان، با اشاره به اینکه اداره کل ورزش و جوانان در راستای محصولات قاچاق در باشگاه‌ها بازدید به عمل می‌آورند، ذکر کرد: از اول سال جاری تاکنون ۱۱۰باشگاه متخلف تذکر رسمی داده‌شده و ۲۱ باشگاه نیز پلمپ شدند که پس از مهلت دو ماه ایرادات و مشکلات را رفع کرده‌اند و دوباره بازگشایی‌ شده است.

وی خاطرنشان کرد: از این تعداد باشگاه پلمپ شده سه مورد به دلیل فروش مواد نیروزا و پروتئین‌ها بوده است.

نماینده اداره کل ورزش جوانان استان کردستان، در پایان یادآور شد: در این راستا برای مربیان باشگاه‌ها سه جلسه کلاس تئوری در خصوص آموزش کالاهای سلامت‌محور برگزار شده است.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۴ آذر
امروز جمعه ۱۴ آذر
امروز جمعه ۱۴ آذر
امروز جمعه ۱۴ آذر