تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

روسیه تحریم‌های اقتصادی علیه غرب را تمدید کرد

رئیس جمهور روسیه با امضای فرمانی، تحریم ها علیه آمریکا و کشورهای اروپا را تا پایان سال ۲۰۱۹ تمدید کرد.

کد خبر: ۴۸۸۵
۱۰:۰۴ - ۲۳ تير ۱۳۹۷

دیدارنیوز - این سند جدید از ۱۲ ژوئیه اجرایی خواهد شد. این تحریم ها از اوت ۲۰۱۴ علیه آمریکا، اتحادیه اروپا، کانادا، نروژ و استرالیا اعمال شده است و شامل ممنوعیت واردات گوشت، مواد غذایی، لبنی، سبزیجات و موجودات دریایی از این کشورها می‌شود.

پس از الحاق شبه جزیره کریمه به خاک روسیه، کشورهای غربی تحریم های مالی و اقتصادی گسترده ا را علیه روسیه اعمال کردند. روسیه اما دخالت در امور داخلی اوکراین را رد کرده و شبه جزیره کریمه را بخش جدایی ناپذیر خاک خود خوانده است.

ولادمیر کاشین- رئیس کمیته کشاورزی مجلس روسیه - گفت: این تحریم ها به ما حق محافظت از تولیدات داخلی را می دهد و به نفع تولیدکنندگان داخلی خواهد بود.

آمریکا تحریم های گسترده ای را علیه افراد ثروتمند نزدیک به پوتین نیز وضع کرده است. در بین افراد تحریم شده نام اولگ دریپاسکا- تاجر با نفوذ آلومینیوم- نیز دیده می شود که در بیش از ۱۰۰ شرکت بزرگ سرمایه گذاری کرده است و ارزش دارایی های وی به ۵.۳ میلیارد دلار می‌رسد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی