تیتر امروز

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.
قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...

انصاری: سقوط هواپیمای مسافر بری یک فاجعه ملی بود

یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: فاجعه مضاعف پس از سقوط هواپیمای مسافربری نحوه برخورد مسئولین با حادثه واطلاع رسلانی درباره آن بود.

کد خبر: ۴۸۳۹۲
۱۲:۰۵ - ۲۱ دی ۱۳۹۸

دیدارنیوز - مجید انصاری در واکنش به بروز خطای انسانی توسط ستاد کل نیروهای مسلح  در حادثه سقوط هواپیمای مسافربری اوکراین اظهار کرد: این اتفاق یک فاجعه بزرگ ملی بود؛ بعد از ترور ظالمانه و ناجوانمرانه شهید حاج قاسم سلیمانی که داغ بزرگی بر دل مردم ایران گذاشت این فاجعه موجب غم واندوه بیش‌تر مردم ایران شد.

وی ادامه داد: فاجعه مضاعف نحوه برخورد مسئولین با حادثه واطلاع رسلانی درباره آن بود.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اگر مسئولین برای بررسی موضوع سقوط هواپیمای مذکور نیاز به زمان داشتند، باید اطلاع رسانی می‌کردند. اولا موظف بودند با فاصله کم از زمان سقوط هواپیما نتیجه را اعلام کنند و ثانیا خیلی صریح و شفاف باید  با پذیرش تقصیر از همه مردم عذرخواهی می‌کردند. نه اینکه در صدا و سیما برخی مسئولین به طور کل حتی فرضیه هدف قرار گرفتن هواپیما توسط موشک را هم  رد بکنند.

انصاری تاکید کرد: این اتفاق به شدت به اعتماد مردم آسیب وارد  و داغ مصیبت‌دیدیگان را تشدید می کند.

وی تصریح کرد: اصل مسئله به هیچ وجه قابل گذشت و مسامحه نیست؛ از سوی دیگر هم نحوه اطلاع رسانی و برخورد با این موضوع هم قابل گذشت نیست.

این فعال سیاسی گفت: باید با قاطعیت درباره هر دو مسئله یعنی مسببان سقوط هواپیما و مسببان اطلاع ناقص رسیدگی شود؛ با افراد خاطی طبق مقررات برخورد شود و مجازات شوند تا حداقل اعتماد مخدوش شده جامعه ترمیم گردد.

وی در پایان گفت: گرچه آثار این موضوع بعید است با یک عذر خواهی و توجیه ترمیم شود. اما به هر صورت حداقل انتظار عذرخواهی صریح و برخود قاطع با هر دو ماجرا است.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ شهريور
امروز يکشنبه ۲۳ شهريور
امروز يکشنبه ۲۳ شهريور
امروز يکشنبه ۲۳ شهريور