تیتر امروز

علی سمیعی: در شرایط اعتراض نقش روشنفکران تعیین کننده است/ در مطالبات و جنبش‌ها جنسیت مهم نیست/ باید بین جنبش، خیزش، شورش و انقلاب تفکیک قائل شد
گفت و گوی دیدار با یک کنشگر اجتماعی

علی سمیعی: در شرایط اعتراض نقش روشنفکران تعیین کننده است/ در مطالبات و جنبش‌ها جنسیت مهم نیست/ باید بین جنبش، خیزش، شورش و انقلاب تفکیک قائل شد

دیدارنیوز در سلسله گفت‌و‌گو‌های خود با موضوع بررسی دلایل اعتراضات دی‌ماه این بار با علی سمیعی، کنشگر اجتماعی گفت‌و‌گو کرد که در ادامه می‌خوانید.
کوروش احمدی: احتمال حمله ترامپ به ایران، حداکثر ۵۰ درصد است/ تجمع نیرو‌های آمریکایی در منطقه، بیشتر برای اضافه کردن فاکتور تهدید نظامی به معادله علیه ایران است/ تل‌آویو برای حمله به تهران و اقدام نظامی در شرایط فعلی، تحفظ دارد/ بیانیه نیرو‌های عراقی، بیشتر تحرکات رسانه‌ای است تا اقدامات عاجل نظامی!
در گفت‌وگوی دیدار با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: احتمال حمله ترامپ به ایران، حداکثر ۵۰ درصد است/ تجمع نیرو‌های آمریکایی در منطقه، بیشتر برای اضافه کردن فاکتور تهدید نظامی به معادله علیه ایران است/ تل‌آویو برای حمله به تهران و اقدام نظامی در شرایط فعلی، تحفظ دارد/ بیانیه نیرو‌های عراقی، بیشتر تحرکات رسانه‌ای است تا اقدامات عاجل نظامی!

دیپلمات پیشین کشورمان در دفتر سازمان ملل متحد در نیویورک در گفت‌وگویی با دیدارنیوز، معتقد است که به دلیل مشخص نبودن دلیل، بهانه و هدف حمله ترامپ به ایران، امکان اقدام نظامی آمریکا در شرایط فعلی،...
صادق زیباکلام: نظام تصمیمی برای تغییر رویکرد ندارد/ هیچ کسی پیگیری نکرد چرا ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند/ رضا پهلوی فکر کرد آمدن مردم به خیابان یعنی سقوط نظام/ امیدوارم پزشکیان واقعیت‌ها را بداند فقط نمی‌خواهد بیان کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با استاد دانشگاه و تحلیلگر مسایل سیاسی

صادق زیباکلام: نظام تصمیمی برای تغییر رویکرد ندارد/ هیچ کسی پیگیری نکرد چرا ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند/ رضا پهلوی فکر کرد آمدن مردم به خیابان یعنی سقوط نظام/ امیدوارم پزشکیان واقعیت‌ها را بداند فقط نمی‌خواهد بیان کند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان صادق زیباکلام، تحلیلگر و استاد دانشگاه بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید می‌کند که نظام باید سال گذشته وقتی دید ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند، فکری...

وریا غفوری: به استراماچونی خواهش کردیم برگردد اما برایش مهم نبود

کاپیتان تیم فوتبال استقلال گفت: اینکه استراماچونی می آید یا نه نمی دانم اما شخصا امیدوار نیستم.

کد خبر: ۴۶۹۱۲
۱۳:۰۱ - ۱۱ دی ۱۳۹۸

دیدارنیوز - وریا غفوری در مورد حضورش در تمرین تیم فوتبال امید اظهار داشت: استیلی زحمت کشید و ما را برای آخرین تمرین تیم امید دعوت کرد تا در کنار بچه‌ها باشیم. ما در جریان تمریناتشان نبودیم اما خوش‌بین هستیم و امیدواریم نتیجه خوبی بگیرند.

* بعد از شروطی که گذاشت با استرا ارتباطی نداشتم

وی در مورد اینکه آیا استراماچونی برمی‌گردد یا خیر، گفت: از بعد از شروطی که گذاشت با وی ارتباطی نداشته‌ام.

* استرا را فالو نداشتم که آنفالو کنم

کاپیتان استقلال در مورد اینکه برخی از بازیکنان این مربی را در صفحه مجازی آنفالو کرده‌اند گفت: شایعه بود و نمی‌دانم چه کسی شیطنت کرد. بازیکنانی که می‌گویید یکی خود من که اصلا فالو نکرده بودم که آنفالو کنم. اینکه می‌آید یا نه نمی‌دانم اما شخصا امیدوار نیستم.

*سرمربی برگردد به نفع تیم است

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌غفوری در مورد مذاکرات مسئولان استقلال با این مربی در قطر تصریح کرد: در جریان دقیق مذاکرات نیستم و من هم اخبار ضد و نقیض را شنیده‌ام.

وی در مورد اینکه گفته می‌شود بازیکنان استقلال از استراماچونی دل خوش ندارند،‌ توضیح داد:‌ این طور نیست. او برگردد به نفع تیم ماست، چون خودش تیم را ساخته است.

* 16 روز دیگر بازی داریم اما سرمربی نداریم

کاپیتان تیم فوتبال استقلال در مورد اینکه یک ماه است مربی ندارید، اظهار داشت: متاسفانه 23، 24 روز است که استقلال سردرگم است و سرمربی ندارد. خیلی وضعیت بدی است. 16 روز دیگر هم بازی داریم و نمی‌دانم چه بگویم. واقعا شرایط خجالت‌آوری است.

* هیچ وقت سرمربی نبودم و بازیکن هستم

وی در مورد اینکه سرمربی موقت تیم هستی، افزود: من هیچ وقت سرمربی نبوده‌ام و بازیکن هستم. حالا با توجه به شرایط وظیفه‌ام سنگین‌تر شده است.

* استقلال این قدر خوار شده که نمی دانیم مربی می آید یا نه

غفوری تاکید کرد: استقلال آنقدر خوار و کوچک شده که نمی‌دانیم یک مربی می‌آید یا نه. اگر می‌آید که سریع‌تر مشخص کنند. استقلال و هوادارانش بازی داده می‌شوند و به شأن استقلال لطمه بزرگی زده شد.

*واکنش به تصمیم مجیدی

کاپیتان تیم فوتبال استقلال در مورد اینکه مجیدی گفته است زمانی به استقلال بازمی‌گردد که امضای هواداران زیر برگه قرارداد باشد، گفت: اگر باشگاه تکلیف سرمربی را مشخص کند که می‌آید یا نه، بعد از آن می‌توان تصمیم دوم را گرفت. اگر سرمربی برنگردد، هواداران می‌دانند که بعد از آن می‌آید و تکلیف مشخص می‌شود.

* فتح الله زاده را نمی‌شناسم اما خلیل زاده پالس های مثبتی داده است

وی در مورد حضور خلیل‌زاده و فتح‌الله‌زاده در استقلال خاطر نشان کرد: فتح‌الله‌زاده را نمی‌شناسم و کارکرد او را نمی‌دانم. صحبت‌های ضد و نقیض در مورد او زیاد شنیده‌ام اما حداقل خلیل‌زاده پالس‌های مثبتی را به بازیکنان داده و رضایت کوچکی از او داریم. خلیل‌زاده در بدترین شرایط آمد و سرپرست استقلال شده است.

غفوری در مورد اینکه استراماچونی گفته است یکی از شرایط بازگشتش نبود فتح‌الله‌زاده است، اضافه کرد: من در جریان نیستم.

* خطیر سمتی ندارد اما امیدواریم اتفاق استراماچونی مثل قضیه سوپرجام نشود

کاپیتان تیم فوتبال استقلال در مورد اینکه آیا درست است بازیکنان گفته‌اند اگر خطیر برگردد از استقلال می‌روند،‌گفت: به نظر من هر فردی که می‌آید عملکردش را به یادگار می‌گذارد. اگر رضایتی از او هست مشخص است و اگر هم نباشد باز هم مشخص است. خطیر سمتی ندارد و او چند روز قبل گفته بود می‌تواند استراماچونی را برگرداند اما خبری از او نیست. امیدواریم این اتفاق مانند قضیه سوپرجام نشود.

* در فسخ قرارداد استرا خیلی چیزها دیده نشد

وی با اشاره به اینکه دوست داریم استراماچونی بازگردد، گفت: به او التماس و خواهش هم کردیم و همه جوره گفتیم که بازگرد، اما برایش مهم نبوده است. حق هم داشته و به صورت قانونی قراردادش را فسخ کرده است، اما در این فسخ قرارداد خیلی چیزها دیده نشد.

* نیم فصل شد اما بازیکنان پول نگرفتند

غفوری در مورد اینکه آیا با این تغییر و تحولات امیدوارید به مطالبات خود برسید، افزود: مطالبات بازیکنان که خیلی لوث شده است. بازیکن باید اول فصل 30 درصد قرارداد را بگیرد اما تا نیم فصل چیزی نگرفته است. شرایط طوری شده که اگر بدهند، انگار شاهکار کرده‌اند. مسئولان باشگاه باید به فکر باشند.باید مطالبات پرداخت شود و شرایط بازیکنان بهتر شود. اگر اسم کسی بزرگ شده، این بازیکنان هم تلاش کرده‌اند. در مجموع همه نگران بوده و سردرگم هستیم.
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ بهمن
امروز شنبه ۱۱ بهمن
امروز شنبه ۱۱ بهمن
امروز شنبه ۱۱ بهمن
پرطرفدارترین ها