تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

استقلال رسما به همکاری با استراماچونی پایان داد

News Image Lead

باشگاه استقلال رسما اعلام کرد که کار آندره‌آ استراماچونی در این باشگاه به پایان رسیده است.

کد خبر: ۴۶۲۶۳
۱۴:۳۶ - ۰۵ دی ۱۳۹۸
دیدارنیوز - باشگاه استقلال در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: پس از پاسخ باشگاه استقلال به شروط یازده‌گانه آندره‌آ استراماچونی، دو مرتبه مهلت ارائه پاسخ نهایی از طرف ایشان توسط باشگاه استقلال تمدید شد. ابتدا تا ساعت ۱۰ صبح روز چهارشنبه و برای آخرین بار تا ساعت ۱۰ صبح پنج‌شنبه (امروز). وکیل استراماچونی در پاسخ به مهلت اول گلایه کرده بود که چرا مباحث و اسناد مذاکره در فضای عمومی منتشر می‌شود و در پایان نوشته بودند که آماده مذاکره هستند. باشگاه استقلال در پاسخ به این نامه نوشت که وقتی از طریق اینستاگرام سرمربی و همسرشان و رسانه‌های ایتالیایی بسیاری از مسائل مطرح می‌شود، باشگاه هم مجبور است جهت روشن شدن اذهان عمومی اقدام به انتشار مستندات کند. در پاسخ به آمادگی جهت مذاکره، باشگاه خواستار حضور سرمربی در تهران جهت مذاکره شد.

در نهایت پاسخ وکیل استراماچونی مجددا همانی بود که قبلا منتشر شد. ایشان در آخرین ایمیل و مهلتی که توسط باشگاه استقلال تا ساعت ۱۰ صبح امروز (پنج‌شنبه) تعیین شده بود، تاکید کردند تا شروط یازده‌گانه استراماچونی پذیرفته نشود، اتفاقی رخ نخواهد داد.

به این ترتیب با توجه به آنکه در هفت روز آینده باید فهرست اولیه تیم استقلال جهت حضور در لیگ قهرمانان برای کنفدراسیون فوتبال آسیا ارسال شود، نقل و انتقالات تیم بر خلاف بسیاری از تیم‌های لیگ برتری دچار تاخیر شده، انتهای هفته آینده باید تمرینات تیم آغاز و شرایط اردو و مسابقات تعیین شود و عملا شروط اعلام شده از سوی آندره‌آ استراماچونی از طرف باشگاه استقلال غیرقابل اجراست، ضمن اعلام مختومه شدن این موضوع، تا پایان امروز تصمیمات جدید باشگاه استقلال اعلام خواهد شد.

همچنین متاسفانه برخی رسانه‌ها با انتشار اخبار کذب و ایجاد امیدهای واهی باعث تشویش بیشتر اذهان هواداران شده‌اند. باشگاه استقلال اعلام می‌نماید تا زمان صدور این اطلاعیه هیچ ایمیلی مبنی بر تهیه بلیت هواپیما از طرف استراماچونی برای باشگاه ارسال نشده و اگر لازم باشد متن آخرین نامه رسمی وکیل ایشان منتشر خواهد شد.


ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ميترا اذري
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۲ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۱
2
1
خيلي كثيف هستين اين جريان كه مال جند وقت بيشه جرا با احساسات استقلاليا بازي ميكنيد لنكياي .... كله
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر