ویدئو/ محمد عطریانفر: علی رغم حجم انبوهی از نفرت اجتماعی، ماشین رسانهای نظام، طبقه محروم جامعه ایرانی را به راحتی بر سر صندوق رأی خواهد آورد
واقعیت در عرصه سیاست راه خودش را خواهد رفت؛ ما هر چقدر هم بنشینیم در عالم انتزاع سخن بگوییم. من میخواستم همین را به شما عرض کنم علی رغم اینکه یک حجم انبوهی از نفرت اجتماعی بخاطر برخوردهای ناسالم و ناصواب که در مسائل اعتراضات شکل گرفته است تأثیر خود را خواهد گذاشت، اما در بزنگاههای انتخاباتی آنقدر ماشین رسانهای نظام سیاسی ایران قدرتمند است که به خصوص طبقه محروم جامعه ایرانی را به راحتی بر سر صندوقهای رأی خواهد آورد. از این حیث پس شما هم مطمئن باشید این اتفاق میافتد.
دیدارنیوز ـ محمد عطریانفر از اعضای حزب کارگزاران سازندگی و از فعالین سیاسی شناخته شده کشور در جریان مناظره با احمد بخارایی در موضوع «مشارکت یا عدم مشارکت در انتخابات»، بر واقعیت سیاسی موجود کشور تاکید کرد و گفت: واقعیت در عرصه سیاست راه خودش را خواهد رفت؛ ما هر چقدر هم بنشینیم در عالم انتزاع سخن بگوییم. من میخواستم همین را به شما عرض کنم علی رغم اینکه یک حجم انبوهی از نفرت اجتماعی بخاطر برخوردهای ناسالم و ناصواب که در مسائل اعتراضات شکل گرفته است تأثیر خود را خواهد گذاشت، اما در بزنگاههای انتخاباتی آنقدر ماشین رسانهای نظام سیاسی ایران قدرتمند است که به خصوص طبقه محروم جامعه ایرانی را به راحتی بر سر صندوقهای رأی خواهد آورد. از این حیث پس شما هم مطمئن باشید این اتفاق میافتد. دلیل اینکه من با شما مقداری همراهی نمیکنم این است که شما سخن از آگاهی میفرمایید. چه کسی با آگاهی بد است؟ مگر ما بدمان میآید که مردم آگاه شوند؟ اما این سازوکاری که میتواند این آگاهی را برای مردم فراهم کند به صرف این که من شما را به مشارکت فعال غیر انتخاباتی دعوت کنم، در عرصه خارج این اتفاق نمیافتد. تا شما پایتان را روی زمین نگذارید و کتک این کار را نخورید، نمیتوانید به جامعه آگاهی دهید. اینکه بنده میگویم شما در عرصه انتزاع فرمایش میکنید، قصد جسارت ندارم. عرضم این است که ما در عالم مطلوب خیلی حرفها میتوانیم بزنیم. شما میتوانید تصور کنید که من الان روی قله اورست و یا روی قله دماوند هستم. مانعی ندارد خب میشود این را تصور کرد. اما وقتی وارد عمل شدید با این فاصله ۲۵ کیلومتری تا دامنه ارتفاعات دماوند، بشکنید و قدم به قدم زحمت بکشید تا احتمالاً به آن برسید. من عرضم با شما این است که تفاوت دارد. نکتهای که در این قضیه میخواهم اشاره کنم این است که مقوله انتخابات از شاخصههای جامعه متوسط شهری است. اساساً تحولات سیاسی را در عرصه قرنهای اخیری که ما در دنیا بررسی میکنیم برخاسته از قیام طبقات متوسط است.