تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

وزیر علوم: مرگ دانشجویان اهواز به ناآرامی‌های اخیر ربطی ندارد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به مرگ مشکوک دانشجویان در اهواز واکنش نشان داد.

کد خبر: ۴۵۴۲۲
۱۳:۳۹ - ۲۷ آذر ۱۳۹۸

دیدارنیوز - منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری درباره مرگ‌های مشکوک دانشجویان در اهواز گفت: برای پیگیری از همکارانمان در خوزستان خواستیم، سوابق تحصیلی این دانشجویان را در حیطه مسائل شخصی خاص و یا مسائلی که عمدتا مربوط به دوستانشان بوده است را مورد بررسی قرار دهند، تا ببینیم مساله‌ای که موجب نگرانی و ناراحتی شده، چه بوده‌است.  

وی با اشاره به نقش مراکز مشاوره‌های دانشجویی برای کاهش آسیب‌ها گفت: طی چند وقت اخیر مراکز مشاوره دانشجویی فعال‌تر شده‌اند. همچنین سعی شده محیط‌های دانشجویی پایش شوند، نه اینکه مراکز صرفا برای مراجعه صرف باشد.

او افزود: وقتی می‌گوییم شیوه مراکز مشاوره دانشجویی به شکل پایشی است، یعنی حتی مسئولان دانشگاه، استادان، خانواده و دوستان این دانشجو باید از مشکلات یا نگرانی‌های آن شخص مطلع باشند تا بتوان به نحوی به او کمک کرد.البته که طبق گزارشات گروه‌های مشاوره توانسته‌اند، بسیاری از مشکلات این چنینی را حل کنند، اما بعضا پیش آمده که افراد رغبتی برای حل کردن مسائل‌شان ندارد و یا چون بروز و ظهور ندارد، آن را پیگیری هم نمی‌کنند. به طور کل علت‌های این مساله به صورت ریشه‌ای بررسی خواهد شد.

وزیر علوم بیان کرد: برخی دانشجویان گاهی اوقات اقدام به خودکشی می‌کنند که خوشبختانه اتفاقی برای آنها نمی‌افتد و تعداد خیلی کمی خودکشی منجر به فوت بوده، اما موارد پیش آمده در این چند روز نگران کننده بوده است.

وی درباره شائبه‌های قتل دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز اظهار داشت: صحت این موضوع هنوز مشخص نشده است، چرا که دانشجو ساعت ۱۱ شب شخصا خوابگاه را ترک کرده و دیگر بازنگشته و بررسی مسائل جنایی به عهده پلیس است.

وزیر علوم در پاسخ به این سوال که آیا ممکن است؛ مرگ این دانشجویان به حوادث و درگیری‌های اخیر اهواز مربوط باشد؟ گفت: خیر، این مساله و فوت دانشجویان ارتباطی با ناآرامی‌های اهواز ندارد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر