تیتر امروز

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.

فتح‌الله‌زاده: تا دوشنبه منتظر استراماچونی می‌مانیم

عضو هیات مدیره استقلال می‌گوید پول استراماچونی دوشنبه صبح به حساب او واریز می‌شود و او به جمع آبی‌پوشان بازخواهد گشت.

کد خبر: ۴۴۹۶۸
۲۱:۲۷ - ۲۳ آذر ۱۳۹۸

دیدارنیوز - علی فتح‌الله زاده عضو هیات مدیره استقلال در خصوص بازگشت استراماچونی گفت: این که چرا بازگشت استراماچونی این گونه به حاشیه رفت، برای این بود که باشگاه استقلال تحت فشار هواداران است و برای این که فکر می‌کنند باشگاه برای بازگشت سرمربی کوتاهی می‌کند، این خبرها را رسانه‌ای می‌کنند.

وی ادامه داد: اگر استراماچونی قبل از ساعت ۳ حسابش را به ما اعلام می‌کرد، پول به حساب او واریز می‌شد و پول استراماچونی پرداخت می‌شد اما او این کار را بعد از ساعت ۳ انجام داد و به دلیل تعطیلی بانک‌ها در روز شنبه و یک‌شنبه، صبح دوشنبه این پول در حساب جدید استراماچونی خواهد بود. من قرارداد او را به دلیل این که سمت رسمی نداشتم، ندیدم اما این اتفاقات باید با تعامل ۲ طرف حل شود.

او اضافه کرد: در ابتدای فصل ما نتیجه نمی‌گرفتیم و وزارت و مدیریت تحت فشار بود  که مربی تغییر کند. انصاف نیست که وقتی وزارت و مدیران باشگاه پای استراماچونی ایستاده‌اند، ایشان هم باید کمی وقت دهد. مطمئن هستم دوشنبه پول به حساب او ریخته می‌شود و با توجه به علاقه استراماچونی و همسرش به ایران، آن‌ها برخواهند گشت. من هم امروز یک به اصطلاح نیمهچه مسئولیتی پیدا کردم. حتما از فردا پیگیر این موضوع خواهم بود و امیدوارم فردا بعدازظهر خبر خوشی را به هواداران بدهیم.

فتح‌الله‌زاده درباره فکر به جایگزین استراماچونی گفت: وقتی پول آماده شده، یعنی باشگاه استقلال تعهد خود را به این مربی نشان داده است. اگر ایشان به دنبال مسائل دیگری باشد و به تیم بازنگردد، آن زمان ما فکر دیگری خواهیم کرد. ما تا پس فردا منتظر استراماچونی خواهیم ماند. اگر دوشنبه پول بود، استراماچونی هم باید به نیمکت تیم برگردد. نماینده خلیل‌زاده در ایتالیا است تا هر موقع استراماچونی آماده بود برای او بلیت تهیه کند.

عضو هیات مدیره استقلال گفت: من نمی‌خواهم وعده بیخودی بدهم. هر کاری می‌شد که از طرف استقلال انجام شود، با کمی تاخیر که آن هم به دلیل تفاوت تعطیلی‌های ما با آن‌ها، صورت گرفته است. باید تدبیر بیشتری اندیشیده می‌شد و نباید کار به اینجا کشیده می‌شد. همه تلاش می کنیم تا استراماچونی برگردد و دل هواداران شاد شود.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی