تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام مسکن فرهنگیان

News Image Lead

ثبت‌نام متقاضیان مسکن فرهنگیان در سامانه maskan.medu.ir که از چهاردهم آذر شروع شده بود امروز چهارشنبه (بیستم آذرماه) به پایان می‌رسد.

کد خبر: ۴۴۶۶۸
۱۲:۲۵ - ۲۰ آذر ۱۳۹۸
دیدارنیوز - وزارت آموزش و پرورش و وزارت مسکن در ابتدای ماه جاری تفاهم نامه‌ای امضاء کردند تا بر اساس آن ۱۷۰ هزار واحد مسکونی طی سه سال برای فرهنگیان فاقد مسکن آماده و تحویل شود.

سامانه maskan.medu.ir برای این منظور اعلام شده که از ۱۴ آذر برای ثبت نام مشمولان فعال و در دسترس است و فرهنگیان فاقد مسکن در صورت دارا بودن شرایط می‌توانند نسبت به تکمیل فرم اقدام کنند. بر اساس اعلام قبلی وزارت آموزش و پرورش این مهلت  ۲۰ آذرماه به پایان می‌رسد.

 گودرز کریمی فر، مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش درباره شرایط متقاضیان مسکن گفت: متقاضی و افراد تحت تکفل وی باید فاقد زمین یا واحد مسکونی باشند و از امکانات دولتی مانند زمین، واحد مسکونی، تسهیلات یارانه‌ای خرید و احداث مسکن استفاده نکرده باشند یا به‌عبارت‌دیگر فرم «ج » در استعلام از سامانه مربوطه راه و شهرسازی سبز باشد.

وی افزود: متقاضی باید متأهل یا سرپرست خانوار باشد. همچنین زنان خودسرپرست مشروط به داشتن ۳۵ سال سن می‌توانند در زمره متقاضیان قرار بگیرند. همچنین فرد متقاضی باید حداقل دارای پنج سال سکونت متوالی در شهر مورد تقاضا باشد. عموم فرهنگیان فاقد مسکن اعم از کارکنان شاغل رسمی، پیمانی، قراردادی و بازنشستگان فرهنگی می‌توانند متقاضی مسکن باشند. اگر به‌ جز این اولویت‌ها، افراد دیگر مانند فرهنگیان بدو استخدام خواستار این خدمات باشند و هنوز سقف ۱۷۰ هزار نفر را پر نکرده باشیم، آن‌ها نیز تحت پوشش قرار خواهند گرفت.

کریمی فر با بیان اینکه در پاسخ به این پرسش که هزینه‌ مسکن یادشده برای فرهنگیان تا چه میزان است، افزود: هزینه مسکن بستگی به شهر و مکان دارد و بر اساس آن نوع وام و تسهیلات متفاوت است که پیگیر عملیاتی شدن آن هستیم. احصاء، شناسایی و معرفی اراضی تحت مالکیت وزارت آموزش‌وپرورش برای ساخت مسکن فرهنگیان ظرف حداکثر یک ماه و همچنین مشارکت و همراهی در امر تأمین مالی پروژه‌ها برای تخصیص وام به کارکنان واجد شرایط، از دیگر تعهدات وزارت آموزش‌وپرورش است.

وی به تعهدات وزارت راه و شهرسازی در این تفاهم‌نامه اشاره کرد و افزود: وظایف وزارت راه و شهرسازی شامل تسهیل و تسریع در تعیین و تغییر کاربری‌های موردنیاز اراضی برای آموزش‌وپرورش، کنترل واجد شرایط بودن افراد و ارسال لیست به آموزش‌وپرورش ظرف ۲ هفته و تأمین اراضی موردنیاز در شهرهایی که وزارت آموزش‌وپرورش در آنجا زمین نداشته، است. وزارت راه و شهرسازی فهرست و مشخصات واحدهای مسکونی فاقد متقاضی مسکن مهر و سایر پروژه‌های در دست اقدام که قابلیت انتقال برای کارکنان داشته باشد را به ما اعلام می‌کند و اگر در چارچوب قوانین و مقررات باشد و ما بپذیریم، از مسکن‌هایی که ساخته‌شده است در اختیار فرهنگیان قرار می‌گیرد.


منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر