تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...

وکیل بقایی: موکلم زمانی در بیمارستان اعصاب و روان بود موضوع عجیبی نیست

مهران عبدالله‌پور، وکیل بقایی در واکنش به اینکه اخبار منتشر شده از بستری بودن بقایی در بیمارستان اعصاب و روان حکایت دارد، گفت: ایشان به هرحال زمانی آنجا بوده‌اند. موضوع عجیب و غریبی نیست. بیمارستان‌های مختلف بوده‌اند.

کد خبر: ۴۴۵۳۷
۱۳:۱۳ - ۱۹ آذر ۱۳۹۸

دیدارنیوز - مهران عبدالله‌پور درباره اخبار منتشر شده مبنی بر بستری شدن مجدد حمید بقایی در یکی از بیمارستان‌های تهران گفت: ایشان هم‌اکنون در بیمارستان هستند.

وی در پاسخ به این سوال که بستری بودن ایشان در بیمارستان در ادامه مشکلاتی است که پس از سکته مغزی برایش حاصل شد ایجاد شده یا اینکه پس از سکته دوباره به زندان رفته و مجددا به بیمارستان منتقل شده‌اند؟ گفت: خیر مداوم بوده است.

وکیل مدافع بقایی در واکنش به این‌که با این حساب موکل شما از زمان بروز سکته مغزی تاکنون در بیمارستان به سر می‌برند، گفت: بله، بیمارستان هستند. یک مدتی در بیمارستان بودند و یک مدت به دنبال کارهای درمانی‌شان بوده‌اند. چون بیماری‌های مختلف دارند به بیمارستان‌های مختلف می‌روند. درنتیجه مشغول معالجه هستند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا بقایی همزمان با حضورش در زندان به بیماری‌های خود در بیمارستان‌ها رسیدگی می‌کند؟ گفت: نه، مرخصی هستند. زندان نیست، بیرون است. با مرخصی استعلاجی بیرون آمده بودند و همچنان در مرخصی استعلاجی هستند.

‌عبدالله‌پور در پاسخ به این سوال که هم‌اکنون در چه بیمارستانی بستری هستند؟ گفت: یکی از بیمارستان‌های تهران.

وی در واکنش به اینکه اخبار منتشر شده از بستری بودن بقایی در بیمارستان اعصاب و روان حکایت دارد، گفت: ایشان به هرحال زمانی آنجا بوده‌اند. موضوع عجیب و غریبی نیست. بیمارستان‌های مختلف بوده‌اند.

عبدالله‌پور در تاریخ ۲۹ تیرماه امسال گفته بود: با پیگیری‌هایی که کردیم مشخص شد موکلم تقریبا ۲۰ روز قبل در زندان دچار عارضه سکته مغزی شده بودند. تا تصویب شود که ایشان به مرخصی بیایند ۱۵ روز طول کشید. هفته پیش مرخصی دادند و پیگیری کردیم و دیدیم که ایشان سکته کرده‌اند. الان هم مشغول درمان هستند و باید معالجه شوند.

وی یک ماه پس از آن نیز گفته بود: طبق نظریه پزشکان، در اثر عوارض سکته مذکور ، موکل ۴۰ درصد شنوایی خود را از دست داده و همچنین دچار دوبینی شدید نیز شده است. نکته مهم آن که پزشکان متخصص ضمن تشخیص اینکه عوارض جسمی مذکور ناشی از سوء‌تغذیه و فشارهای عصبی است، احتمال بروز سکته مجدد را بسیار محتمل دانسته‌اند و در این خصوص اعلام خطر کرده‌اند. علیرغم همه تاکیدات پزشکان متخصص، مرخصی استعلاجی آقای بقایی تمدید نشده و  به حضور در زندان در تاریخ ۲/۶/۹۸  ملزم شده‌اند.
منبع: انتخاب
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی