تیتر امروز

فعال شدن مکانیسم ماشه؛ پایان تعامل با اروپا/ آمریکا: يا خلع سلاح حزب‌الله يا فروپاشی لبنان/ افزایش شاخص فقر و فلاکت در ایران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

فعال شدن مکانیسم ماشه؛ پایان تعامل با اروپا/ آمریکا: يا خلع سلاح حزب‌الله يا فروپاشی لبنان/ افزایش شاخص فقر و فلاکت در ایران

این صد و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین کنعانی: برجام، دیکته آمریکا به ما بود/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم
مناظره‌ای با موضوع آینده ایران، جنگ یا مذاکره

حسین کنعانی: برجام، دیکته آمریکا به ما بود/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم

بیستم خردادماه، دیدارنیوز مناظره‌ای را با حضور حسین کنعانی مقدم، فعال سیاسی اصولگرا و حسین نقاشی، فعال سیاسی اصلاح طلب برگزار کرد که انتشار آن به دلیل تجاوز اسرائیل به ایران به تعویق افتاد. حالا...
شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟

این هجدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
دانشگاه علوم پزشکی کرمان:

نیاز به تعطیلی مدارس استان کرمان نیست/ موج دوم آنفلوآنزا در بهمن ماه

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان این مطلب که استان کرمان جزء ۵ استانی است که بالاترین میزان مبتلایان به آنفلوآنزا را در کشور داشته است، تصریح کرد: از نگاه علمی وبراساس استاندارد‌های جهانی بهداشت، نیاز به تعطیلی مدارس در کرمان نیست و همچنین دانشگاه علوم پزشکی کرمان کمبود پزشکی را در زمینه ارائه خدمات به بیماران نداشته است.

کد خبر: ۴۴۲۹۲
۱۴:۱۲ - ۱۷ آذر ۱۳۹۸

از لحاظ علمی نیازی به تعطیلی مدارس استان کرمان نیست/ موج دوم آنفلوآنزا در بهمن ماه

دیدارنیوز ـ دکتر وحید احمدی طباطبایی ظهر امروز ۱۷ آذرماه در جلسه ستاد مدیریت بحران استان کرمان گفت: هرساله با اپیدمی آنفلوآنزا مواجه هستیم و همه گیری این بیماری نیز هر ساله متفاوت بوده به طوری که در برخی سال‌ها خفیف، برخی سال‌ها متوسط و برخی مواقع این همه گیری شدید است، اما امسال مانند سال ۹۴ این همه گیری شدید نبوده است.
 
وی با اشاره به سفر چند روز پیش معاون بهداشتی وزیر بهداشت و مدیر کل بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت به استان کرمان اظهار کرد: آن‌ها با بررسی‌های که انجام دادند اعلام کردند که نیازی به تعطیلی مدارس استان کرمان نیست.
 
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کرمان ادامه داد: خوشبختانه دربحث داروی آنفلوآنزا نیز به اندازه کافی در استان موجود بوده و این دارو تنها برای موارد شدید و بستری در بیمارستان‌ها تجویز می‌شود و در زمینه دارو هیچ مشکلی در استان کرمان نداریم.
 
وی اظهار کرد: خوشبختانه موج آنفلوآنزا رو به کاهش است و از پنجشنبه گذشته تاکنون، تعداد بستری‌های ناشی از مشکلات تنفسی و ابتلا به آنفلوانزا در بیمارستان‌های کرمان کاهش یافته است.
 
احمدی طباطبایی عنوان کرد: زمان تزریق واکسن شهریورماه و مهرماه است، اما شایعات پیچیده شده در بین مردم باعث شد در این چند روزه با هجوم مردم برای دریافت واکسن مواجه شویم.
 
وی در خصوص مرگ و میر افراد به دلیل ابتلا به بیماری آنفلوآنزا گفت: مرگ‌ها در گروه‌های پرخطر (افراد بالای ۶۰ سال، زنان باردار و افرادی که بیماری زمینه‌ای دارند) بوده که در تمامی این موارد تیزمتاسفانه این افراد به علت مراجعه دیر به پزشک کردن، فوت شده اند.
 
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با تاکید برآنکه اکنون جای نگرانی وجود ندارد، اظهار کرد: احتمالا موج دوم آنفلوآنزا در بهمن ماه را دوباره شاهد خواهیم بود، اما قطعا شدت آن کمتر از شیوع فعلی خواهد بود.
 
نماینده آموزش و پرورش استان کرمان نیز در این جلسه عنوان کرد: تعداد غایبین در مدارس به دلیل جو روانی ناشی از شیوع آنفلوآنزا امسال زیاد بوده، اما آمار مبتلایان به آنفلوآنزا در بین دانش آموزان استان کرمان رو به کاهش است.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۵ تير
امروز چهارشنبه ۲۵ تير
امروز چهارشنبه ۲۵ تير
امروز چهارشنبه ۲۵ تير