تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.

زنان سخت‌تر از مردان به مصرف مواد مخدر «نه» می‌گویند

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه در کشور دو میلیون و ۸۰۰ هزار معتاد داریم که ۱۵۶ هزارنفر از آنان بانوان هستند گفت: جمعیت معتادان نسبت به جمعیت فعال کشور ۵.۴ درصد است که البته این آمار در مقایسه با کل جمعیت فعال ۰.۶ درصد است.

کد خبر: ۴۴۱۱۲
۱۲:۳۹ - ۱۶ آذر ۱۳۹۸

دیدارنیوز - سردار اسکندر مومنی در مراسم انعقاد تفاهم نامه با معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با بیان اینکه در جهان ۲۸۰ میلیون نفر مصرف کننده موادمخدراند که۳۳ درصد این آمار مربوط به زنان است گفت: آمار اعتیاد زنان در جوامع سنتی و آسیایی حدود ۱۰ درصداست.
 
وی افزود: در کشور دو میلیون و ۸۰۰ هزار معتاد داریم که، ۱۵۶ هزارنفر بانوان هستند. در مقایسه با ۳۳ درصد آمار جهانی، فاصله زیادی داریم و جمعیت زنان معتاد ۶ درصد از کل جمعیت معتادان است. جمعیت معتادان نسبت به جمعیت فعال کشور ۵.۴ درصد است که البته این آمار در مقایسه با کل جمعیت فعال ۰.۶درصد است.

وی با بیان اینکه بیشترین مبتلایان در گروه سنی ۲۳ تا ۴۴ سال قرار دارند گفت: ۴.۷ درصد جمعیت دانشجویان ما مصرف مواد دارند که این آمار در زنان ۲.۱ درصد است.

وی ادامه داد: در شیوع شناسی ما از کل جمعیت کشور ۶۶ درصد اعلام آمادگی برای مشارکت در امر پیشگیری کرده‌اند و آمار زنان در این باره ۶۸ درصد است. بیش از ۳۰ درصد دانش آموزان که مصرف داشته‌اند، گفته‌اند نتوانسته‌اند پاسخ منفی به پیشنهاد مصرف بدهند که این رقم در دختران دانش‌آموز سه برابر است.

وی با اشاره به اینکه وقتی صحبت از زنان می‌شود خانواده بلافاصله مطرح می‌شود و زنان رکن و ستون اصلی خانواده در پیشگیری از مواد هستند گفت: بیش از ۳۰ درصد زنان معتاد می گفته‌اند اصلا فکر نمی کرده‌اند که روزی معتاد بشوند. از این حیث زنان می توانند در امر پیشگیری نقش موثر و ویژه داشته باشند. قبول داریم بخش زنان کمی مغفول مانده و باید توجه بیشتری به این جمعیت داشته باشیم.

وی ادامه داد: این تفاهم نامه با معاونت زنان باید منتج به یک دستورالعمل اجرایی شود و کمیت پذیر و مشخص شود ظرف دو سال چه کارهایی ستاد و چه کارهایی معاونت باید انجام دهد؟ و قرار است چه جمعیتی در چه بخش هایی تحت پوشش قرار بگیرند؟.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی