تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

انتقاد شدید معاون شهرداری تهران از وزارت کشور و پلیس

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با انتقاد شدید از وزارت کشور و پلیس گفت: ما برای رفع آلودگی هوا نیاز به اطلاعات خودروهای تهران داریم اما پلیس و وزارت کشور این اطلاعات را در اختیار ما قرار نمی‌دهند و به همین راحتی سلامت مردم به خطر می‌افتد.

کد خبر: ۴۳۹۳۵
۰۸:۴۳ - ۱۴ آذر ۱۳۹۸

دیدارنیوز - محسن پورسیدآقایی در چهل‌ویکمین جلسه کارگروه ملی کاهش آلودگی هوا اظهار کرد: شهرداری تهران برای این که بتواند مساله آلودگی هوا را رفع کند لازم است که معاینه فنی تمام خودروهای در حال تردد در شهر را دائماً چک کند و بتواند آنها را جریمه کند. در حال حاضر دوربین‌های ما طی روز حدود ۴ میلیون خودرو را ثبت می‌کنند و تمام این تعداد را برای سامانه سیمفا ارسال می‌کنیم که به ما اعلام کند که خودرو معاینه فنی دارد یا خیر.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران با اشاره به این که تا حدود دو ماه گذشته تنها اطلاعات دو میلیون خودرو را برای ما ارسال می‌کردند، تصریح کرد: در حال حاضر این رقم افزایش پیدا کرده و ما تقریباً روزانه به اطلاعات سه میلیون خودرو دسترسی داریم. این در حالی است که دوربین‌های ما در حدود چهار میلیون خودرو را روزانه ثبت می‌کنند و این به معنی آن است که برخی از خودروهای فاقد معاینه فنی بدون جریمه و اعمال قانون در سطح شهر تردد می‌کنند.

او با تاکید بر این که وزارت کشور باید تعداد پاسخ به استعلامات را برای شهرداری تهران افزایش دهد، تصریح کرد: نکته دیگر این است که زمانی که پلاک خودرو را برای وزارت کشور می‌فرستیم، این وزارتخانه فقط به ما اعلام می‌کند که خودرو معاینه فنی دارد یا خیر. در حالی که ما نیاز به اطلاعات بیشتری در این زمینه داریم.

پورسیدآقایی ادامه داد: برای مثال نوع خودرو و نوع سوخت آن و این که خودرو کاربراتوری است یا انژکتوری برای ما مهم است و در ایام آلودگی هوا در تهران اعلام می‌شود که ورود کامیون‌ها به شهر ممنوع است و این در حالی است که شهرداری تهران پس از ثبت پلاک خودرو نوع آن را در دست ندارد. از سوی دیگر ما اطلاعاتی نسبت به سن خودروهایی که پلاک آنها توسط دوربین‌ها ثبت می‌شود، نداریم. بنابراین نخواهیم توانست جلوی ورود خودروهای فرسوده را بگیریم.

به گفته پورسیدآقایی «تمام این اطلاعات را پلیس در اختیار وزارت کشور قرار می‌دهد و در سامانه سیمفا تمام اطلاعاتی که ما به آن نیاز داریم، وجود دارد. شهرداری تهران یک سال است که از وزارت کشور خواهش می‌کند که این اطلاعات را در اختیارش قرار دهد اما وزارت کشور می‌گوید که پلیس این اجازه را به من نمی‌دهد. به همین سادگی هوا را آلوده می‌کنیم و جان مردم را به خطر می‌اندازیم.»

در ادامه این جلسه قنبری، مسئول فناوری پلیس راهور ناجا در پاسخ به این اظهارات گفت: اطلاعات همه دوربین‌ها به صورت خام و برخط به پلیس ارجاع داده می‌شود اما ناجا یک ظرفیت مشخصی برای پردازش دیتاها دارد. در حال حاضر نیز تمام سرورهای ناجا با فشار تمام به سیمفا جواب می‌دهند اما در نهایت تنها می‌توانیم اطلاعات سه میلیون خودرو را به سیمفا ارسال کنیم.

مسئول مرکز فناوری پلیس راهور ناجا ادامه داد: این در حالی است که از ما توقع دارند که در شهرهای دیگر نیز اطلاعات خودروها را به سیمفا بفرستیم. ما در حال حاضر اطلاعات سه میلیون خودرو در تهران را با تمام توان و سختی به وزارت کشور می‌دهیم. از این رو نیاز داریم تا با افزایش بودجه بتوانیم سرورهای خود را بیشتر کنیم.

در ادامه این جلسه کارگروه ملی کاهش آلودگی هوا پورسیدآقایی، معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران در پاسخ به پلیس اظهار کرد: شما تمام این اطلاعات را به سیمفا ارسال می‌کنید. این که یک نامه برای وزارت کشور ارسال کنید و بگوید که این اطلاعات را در اختیار شهرداری تهران هم قرار دهید، ربطی به ظرفیت سرورها ندارد. این اطلاعات در حال حاضر در سامانه سیمفا موجود است اما پلیس اطلاعات را به شهرداری تهران نمی‌دهد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور