تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

منشا بوی نامطبوع تهران مشخص شد

معاون نظارت و پایش اداره کل محیط زیست استان تهران گفت: منشا بوی نامطبوع تهران خارج از پایتخت است.

کد خبر: ۴۳۹۲۶
۱۵:۳۶ - ۱۳ آذر ۱۳۹۸

منشا بوی نامطبوع تهران مشخص شد

دیدارنیوز ـ محمد رستگاری - معاون نظارت و پایش اداره کل محیط زیست استان تهران- با اشاره به منشأ اصلی بوی نامطبوع در تهران اظهارکرد: بوی نامطبوع در تهران با وزش باد از نواحی جنوبی شهر احساس شد و بلافاصله استاندار تهران دستور بررسی فوری این موضوع را صادر کرد.

وی افزود: طبق بررسی‌ها و اندازه گیری‌های که تیم‌های کارشناسی از غرب تا شرق تهران انجام دادند هیچ گاز خطرناک و آلاینده‌ای در سطح شهر مشاهده نشد و در گام بعدی کانون‌هایی که زمینه ایجاد این آلودگی‌ها را در سطح شهر تهران دارند، مورد بررسی قرار گرفتند.

معاون نظارت و پایش اداره کل محیط زیست استان تهران ادامه داد: در نهایت به این نتیجه رسیدیم که بوی نامطبوع از خارج تهران وارد شهر شده است و هم اکنون نیز در حال بررسی کانون‌های اطراف تهران هستیم تا دلیل اصلی بو را مشخص کنیم.

در ادامه این برنامه امین بابایی - سخنگوی استانداری تهران - اظهارکرد: سکون هوا و پس از آن وزش باد باعث ایجاد شرایطی در مناطق خاص به ویژه جنوب استان تهران می‌شود بطوری‌که میزان بالایی از رطوبت و بوی نامطبوع تحت تاثیر بادهای جنوبی و جنوب شرقی وارد شهر تهران می‌شود.

وی افزود: طبق مطالعات عمیق تیم‌های کارشناسی و تخصصی به دستور استاندار تهران، ۲۷ نقطه تولید بو در مناطق جنوبی تهران به‌ویژه اطراف فرودگاه بین المللی امام (ره) شناسایی شد. 

وی ضمن عذرخواهی از مردم استشمام بوی نامطبوع گفت: این اتفاق یک شبه و یک روزه به وجود نیامده بلکه شاید نبود مطالعات منطقی و سوء مدیریت در گذشته موجب استقرار واحدهای صنعتی و پایگاه‌های فاضلاب و دامداری در مسیر فرودگاه امام (ره) شده که الان آسیب خود را نشان می‌دهد.

بابایی افزود: یکی از نقاط ۲۷ گانه که در مطالعات شناسایی شده، مرتبط به مجموعه آرادکوه - محل دپوی زباله‌های شهری تهران - است که روزانه حدود ۷۰۰۰ تن زباله در این منطقه انباشته می‌شود. 

وی در ادامه گفت: اقدامی تحت عنوان پُشته‌گیری برای کمپوس‌ها در این مناطق صورت می گیرد البته شاید این کار دارای بهره وری برای تولید برق مجموعه باشد اما میزان بوی نامطبوع را هم تشدید می‌کند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی محیط زیست، سخنگوی استانداری تهران در پایان اظهارکرد: اعتبارات ارزشمندی تخصیص داده شده و نیمی از اقدامات تحت تاثیر همین اعتبارات در حوزه فاضلاب‌های اطراف به ویژه جنوب تهران (اسلامشهر و شهرری) انجام شده است و نتیجه آن پس از مدتی برای مردم نمایان خواهد شد.  



منبع: فارس
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی