تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

نشست وزیران خارجه ایران و 1+4 و موگرینی جمعه در وین برگزار می‌شود

وزیران امور خارجه ایران و پنج قدرت جهانی قرار است روز جمعه نشستی برای بررسی وضعیت توافق هسته ای برگزار کنند.

کد خبر: ۴۲۰۲
۱۲:۰۵ - ۱۲ تير ۱۳۹۷

دیدارنیوز - یک منبع دیپلماتیک روز سه شنبه از برگزاری نشستی با حضور وزیر امور خارجه ایران و پنج قدرت جهانی در وین پایتخت اتریش برای حفظ برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) خبر داد که  آینده آن پس از خروج آمریکا از این توافق در معرض خطر قرار دارد.

به  گفته این منبع آگاه، محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران و همتایان او از  فرانسه، چین، آلمان، روسیه وانگلیس قرار است روز جمعه  برای رایزنی درباره اینکه اتحادیه اروپا چگونه  می تواند از منافع تهران ( دربرجام) از طریق یک بسته اقتصادی و ضمانت‌هایی محافظت کند، نشست برگزار کنند.

مقامات ایرانی گفته‌اند که اگر اتحادیه اروپا نتواند خسارت اقتصادی ایران پس از خروج آمریکا از توافق و بازگرداندن تحریم‌ها علیه تهران را جبران کند ممکن است از توافق هسته‌ای خارج شود.

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در ماه مه پس از آنکه خروج این  کشور از برجام را اعلام کرد گفت که تحریم‌هاعلیه ایران را باز می‌گرداند. مقامات آمریکایی گفته اند که واشنگنتن در همین راستا از خریداران بزرگ نفت ایران خواسته است تا از ماه نوامبر واردات نفت خام از ایران را متوقف کند.

به گزارش کیودو فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز در نشست روز جمعه در وین حضور خواهد داشت.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی