تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

سخنگوی موگرینی ارائه بسته حمایتی به ایران را تکذیب کرد

 سخنگوی روابط خارجی اتحادیه اروپا خبر مربوط به اظهارات موگرینی در مورد تصویب بسته حمایتی و ارائه آن به ایران را تکذیب کرد.

کد خبر: ۴۰۵۳
۱۲:۳۳ - ۱۰ تير ۱۳۹۷
دیدارنیوز - برخی رسانه‌های ایران روز شنبه 9 تیر ماه نوشته بودند که فدریکا موگرینی، کمیسر روابط خارجی اتحادیه اروپا در حاشیه نشست دو روزه سران اتحادیه اروپا در بروکسل از تهیه و تصویب بسته حمایتی در چهارچوب توافق هسته‌ای با ایران خبر داده است.

مایا کوتسیانچیچ در گفتگوی تلفنی با یورونیوز گفت: «خانم موگرینی در روزهای اخیر هیچ گونه اظهار نظری در مورد برجام نکرده است.»

رسانه‌های ایرانی همچنین از قول خانم موگرینی نوشته بودند بسته حمایتی اروپا که به تصویب تمام 28 عضو اتحادیه رسیده، قرار است ظرف دو روز آینده به مقام‌های رسمی ایران تسلیم شود.

کوتسیانچیچ تصویب چنین طرحی را نیز تکذیب کرد و افزود: «اتحادیه اروپا از زمان اعلام خروج ایالات متحده آمریکا از برجام در تلاش است تا توافق هسته‌ای به دست آمده با ایران را حفظ کند و خانم موگرینی تاکنون به کرات حمایت اروپا از این توافق را اعلام کرده، اما وی در حاشیه نشست سران اروپا در بروکسل سخنی در این زمینه نگفته است.»

وی در پاسخ به پرسشی در مورد اقدام عینی و عملی اتحادیه اروپا در زمینه حفظ برجام گفت: «اتحادیه اروپا در تلاش است تا تدابیر عینی و مشخصی را برای حفظ برجام ارائه کند.» سخنگوی روابط خارجی اتحادیه اروپا در عین حال در مورد جزئیات این «تدابیر» سخنی نگفت.

از سوی دیگر بهرام قاسمی، سخنگوی وزارت خارجه ایران نیز خبر مربوط به دریافت بسته حمایتی اروپا از سوی ایران را تکذیب کرد. آقای قاسمی روز شنبه در این زمینه گفت: «تاکنون بسته پیشنهادی اتحادیه اروپا به طرف ایرانی ارائه نشده و هنوز کشورهای اتحادیه اروپا در حال آخرین رایزنی‌ها برای ارائه پیشنهادات خود هستند که قطعا پس از دریافت این بسته پیشنهادی موضوع اعلام و بررسیِ مفاد آن آغاز خواهد شد».

سخنگوی وزارت خارجه ایران افزود: «جمهوری اسلامی ایران پس از بررسی دقیق این پیشنهادات و بر اساس منافع ملی و مصالح کشور در خصوص آن و نیز حضور یا عدم حضور خود در برجام تصمیم لازم را اتخاذ خواهد کرد.»

ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر