تیتر امروز

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی

این صد و چهلمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
معاون تربیت بدنی و سلامت هرمزگان:

۱۷ درصد دانش آموزان دختر هرمزگان دارای اضافه وزن هستند

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش هرمزگان گفت: تا کنون بیش از چهارهزار دانش آموز دختر استان با استفاده از نمایه بی ام آی (bmi) مورد آزمایش کنترل وزن قرار گرفتند که به علت کم تحرکی، عدم ورزش مناسب، تغذیه نامناسب، استرس و سبک زندگی جدید، ۱۷ درصد از دانش آموزان شرکت کننده در طرح دارای اضافه وزن هستند که ضروریست والدین برای فرزندان خود برنامه ورزشی و تغذیه مناسبی را اتخاذ کنند.

کد خبر: ۴۰۳۴۱
۱۳:۲۵ - ۱۲ آبان ۱۳۹۸

۱۷ درصد دانش آموزان دختر هرمزگان دارای اضافه وزن هستند

دیدارنیوز ـ علیرضا باقری در جلسه شورای راهبردی طرح دستیابی به وزن مطلوب و تناسب اندام در بین دانش آموزان دارای اضافه وزن با اعلام این خبر گفت: ریشه بسیاری از بیماری‌ها نظیر فشار خون، بیماری‌های قلبی، دیابت، کلسترول بالا، ابتلا به انواع سرطان‌ها وسکته را می‌توان در چاقی و اضافه وزن جستجو کرد وهمچنین افراد دارای اضافه وزن در معرض خطر بیشتر برای ابتلای به این نوع بیمار‌ها هستند.
 
وی ادامه داد: علت‌های مختلفی در روند چاقی افراد دخیل هستند که ازشایع‌ترین این علل می‌تواند به کم تحرکی، رژیم غذایی نامناسب، استفاده نادرست از فناوری و همچنین عادات سبک زندگی نادرست اشاره کرد.
 
باقری از آغاز پالایش دانش آموزان استان هرمزگان در شاخص‌های قد و وزن برای داشتن تناسب اندام اشاره کرد و اظهار داشت: تا کنون بیش از چهار هزار دانش آموز دختر از طریق نمایه بی ام آی (bmi) یا همان شاخص توده بدنی در پانزده آموزشگاه و در سه مقطع تحصیلی مورد سنجش قرار گرفتند که نتایج استخراج شده از این تعداد دانش آموز حاکی از آن است که ۱۷ درصد از آن‌ها دارای اضافه وزن هستند.
 
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش هرمزگان اضافه کرد: شورای راهبردی طرح دستیابی به وزن مطلوب و تناسب اندام در بین دانش آموزان دارای اضافه وزن در استان تشکیل شده است که هدف این شورا برنامه ریزی در جهت کاهش چاقی در بین دانش آموزان است.
 
باقری تصریح کرد: این شورا مطابق دستورالعمل وزارت و همکاری دانشگاه شهید رجایی تهران و دانشگاه علوم پزشکی استان به مدت شش ماه با برنامه هائی نظیر شناسائی دانش آموزان دارای اضافه وزن، مشاوره‌های هفتگی دانش آموزان مبتلاء در زمینه فعالیت‌های ورزشی و تغذیه‌ای، برگزاری کارگاه‌های آموزشی ویژه والدین آن‌ها، تدوین برنامه مناسب ورزشی و همچنین برنامه تغذیه سالم برای این دانش آموزان، برگزاری کارگاه‌های ویژه مدیران، معاونین پرورشی و تربیت بدنی و نیز مراقبین سلامت و معلمان تربیت بدنی، در راستای کاهش معضل اضافه وزن و چاقی اقدام می‌کند.
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۹ آذر
امروز شنبه ۲۹ آذر
امروز شنبه ۲۹ آذر
امروز شنبه ۲۹ آذر