تیتر امروز

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...

تولید اپلیکیشن‌ در حوزه «حجاب»

News Image Lead

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش به تشریح برنامه‌های مرتبط با گسترش فرهنگ حجاب و عفاف در مدارس پرداخت و از جمع آوری شبهات مربوط به حجاب و عفاف و تبدیل آن به یک اپلیکیشن که تحت عنوان "تردید‌های من برای حجاب و عفاف" وارد فضای مجازی شده، خبر داد.  

کد خبر: ۳۹۲۵۶
۱۲:۰۶ - ۳۰ مهر ۱۳۹۸
دیدارنیوز - علیرضا کاظمی در گفت‌وگو با ایسنا، به طراحی و آغاز اجرای ۲۹ برنامه مرتبط با حجاب و عفاف در مدارس اشاره و اظهار کرد: ساختار جشنواره فرهنگی و هنری با موضوع حجاب و عفاف مشخص و دبیرخانه آن تشکیل شده است که از اول مهر در ۲۰ رشته فرهنگی و هنری آغاز شده و کل دانش آموزان و معلمان از سراسر کشور طبق فراخوان‌ها شرکت کرده و اختتامیه نیز تابستان سال آینده برگزار می شود.

وی افزود: نمایشگاه‌های مدرسه‌ای حجاب و عفاف، آماده سازی مجله صوتی برای مدارس، طراحی مسابقه کتابخوانی، جمع آوری شبهات مربوط به حجاب و عفاف و تبدیل آن به یک اپلیکیشن که تحت عنوان " تردیدهای من برای حجاب و عفاف" وارد فضای مجازی شده است، ارسال میثاق نامه و همچنین منشور حجاب و عفاف به استان‌ها و طراحی جشنواره حجاب و عفاف برای تقدیر از برترین‌ها از جمله این ۲۹ برنامه هستند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه پوسترهای جذابی با محتوای حجاب و عفاف نیز برای مدارس طراحی شده که در محوطه سالن‌های مدرسه نصب می شود، درباره اثربخشی این برنامه ها گفت: در حوزه فرهنگی میزان این اثربخشی را باید در قالب نظرسنجی از خود مخاطب بگیریم، زیرا اثر رفتاری آن به سرعت پدیدار نمی شود و قابل سنجش دقیق نیست. سال گذشته برای ۱۵۰۰ مدرسه ابتدایی پوسترهای بزرگی طراحی و چاپ کردیم و از مابقی نیز خواسته شد خودشان این کار را انجام دهند.

وی ادامه داد: امسال این کار برای تمام مدارس دخترانه دوره متوسطه اول نیز انجام شد. حجاب یک مسئله اعتقادی و معرفتی است. حجاب اجبار بردار و تحمیلی نیست. حجاب یک مسئله اختیاری است که اگر بخواهیم در دانش آموزان نهادینه شود باید به دنبال ایجاد معرفت به حجاب باشیم.

کاظمی با اشاره به اینکه حجاب دارای دو بعد معرفتی و باور دینی و قلبی و بعد اجتماعی است گفت: هرکدام از ما مکلف ایم ضوابط حضور در عرصه اجتماع را رعایت کنیم، از این منظر رعایت چارچوب های اجتماع، الزامات قانونی دارد که همه مکلف به رعایت آن هستند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه به دنبال ایجاد معرفت حجاب در دانش آموزان هستیم و رویکرد معرفتی داریم گفت: به عنوان مثال محتوایی با کمک نهادهای فرهنگی فعال در بخش خصوصی تولید کرده‌ایم که یک روند معرفتی نسبت به مقولاتی چون زیبایی، آرایش و... را در ایران و در آیین‌های مختلف تولید کرده‌ایم.

وی افزود: این کتابچه در مدارس دوره اول متوسطه توزیع خواهد شد. ما به شدت نیازمند کمک و حمایت نهادهای دیگر برای اجرای کامل و مطلوب برنامه ها داریم. چاپ و انتشار محتواهای تولید شده هزینه چندمیلیاردی می طلبد که فراتر از بودجه اندک معاونت پرورشی است. کل بودجه فرهنگی برای یک سال فعالیت و اجرای ۱۲۰ برنامه ‌ حدود ۳۰ میلیارد تومان است.
 
کاظمی ادامه داد : البته ما متوقف نمی مانیم و به هر اندازه که بودجه اجازه دهد جلو می رویم.
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی