تیتر امروز

اگر مذاکرات به جنگ منتهی شود، ایران در محاصره کشورهای اسلامی!
فریدون مجلسی در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز مطرح کرد

اگر مذاکرات به جنگ منتهی شود، ایران در محاصره کشورهای اسلامی!

فریدون مجلسی، دیپلمات با سابقه کشورمان در گفت‌وگو با دیدارنیوز می‌گوید که اگر بخواهیم به راستی سخنان عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران استناد کنیم باید گفت آنچه در انتظار ماست جنگ است؛ و نتیجه...
کوروش احمدی: ویتکاف را به تهران دعوت کنیم!/ با توجه به روانشناسی خاص ترامپ، لازم است که ایران برای تماس مستقیم با خود او اعلام آمادگی کند/ اسرائیلی‌ها نگران تاثیرگذاری ویتکاف یا کوشنر روی ترامپ هستند
در گفت‌وگوی دیدار با دیپلمات پیشین ایران مطرح شد

کوروش احمدی: ویتکاف را به تهران دعوت کنیم!/ با توجه به روانشناسی خاص ترامپ، لازم است که ایران برای تماس مستقیم با خود او اعلام آمادگی کند/ اسرائیلی‌ها نگران تاثیرگذاری ویتکاف یا کوشنر روی ترامپ هستند

دیپلمات پیشین ایران در دفتر سازمان ملل متحد در نیویورگ در گفت‌وگویی با دیدارنیوز، معتقد است؛ این بازی واسطه‌گری و انتخاب این محل یا آن محل برای مذاکره و پیغام و پسغام توسط واسطه‌ها در شان یک...
علی لاریجانی به عمان می‌رود/ ارسال تجهیزات عظیم نظامی آمریکا به منطقه/ بازداشت و احضار تعدادی از اصلاح‌طلبان
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

علی لاریجانی به عمان می‌رود/ ارسال تجهیزات عظیم نظامی آمریکا به منطقه/ بازداشت و احضار تعدادی از اصلاح‌طلبان

این صد و چهل و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۰ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

طالبی: آقای ویلموتس ۴ مهاجم نشانه هجومی بودن نیست

سرمربی پیشین تیم ملی می‌گوید شکست به بحرین در این مقطع زمان تلنگری خوبی برای کادرفنی تیم ملی ایران بود.

کد خبر: ۳۸۹۱۷
۱۱:۲۹ - ۲۷ مهر ۱۳۹۸

دیدارنیوز - جلال طالبی درباره شکست تیم ملی ایران مقابل بحرین گفت: این اتفاق در فوتبال رخ می‌دهد و نمی‌توان درباره کار ویلموتس قضاوت کرد. او تا پایان دور اول زمان دارد تا کارش را انجام دهد. این قبیل اتفاقات جدید نیست.

سرمربی پیشین تیم ملی ادامه داد: این شکست در مقطع فعلی تلنگر خوب و به موقعی بود. ما صد درصد از گروه‌مان بالا می‌رویم چرا که عراق هم در این دوره تیم خوبی نیست. بازی عراق را مقابل هنگ‌کنگ دیدم. نامی از عراق پیشیشن ندارد. باید بازی‌های بعد تیم ملی را هم ببینم اما ما از این گروه صعود می‌کنیم.

طالبی یادآور شد: با این شکست به موقع، می‌توان به ویلموتس گفت، به فوتبال آسیا خوش آمدی. مقایسه کردن ویلموتس با کی‌روش در این مقطع درست نیست. کی‌روش هشت سال این‌جا بود ولی ویلموتس سه بازی رسمی انجام داده است.

او با اشاره به اشتباهات تیم ملی در این دیدار گفت: فکر می‌کنم وزن حرکتی تیم ملی پایین بود که شاید شرجی و گرمای هوای روی آن تاثیر گذاشت. بازیکنان ما خوب نبودند و عجولانه بازی کردیم. ما فقط نیاز به یک برد داشتیم نه تعداد گل زده زیاد اما بحرین با تمرکز و آرامش بیش‌تری بازی کرد.

سرمربی پیشین تیم ملی یادآور شد: در این دیدار سه خط جدا از هم داشتیم که آزمون، انصاری‌فرد، طارمی و محبی در خط حمله و ابراهیمی و حاج‌صفی در خط هافبک بودند. هافبک‌های ما جدا از دفاعی و حمله بودند. هیچ زمانی حالت پوشش و حمایت از هم را در طول بازی ندیدیم. خیلی به ندرت این اتفاق رخ داد. زمان آقای کی‌روش تیم در قید و بند مسائل تاکتیکی بود و بازیکنان شعاع حرکتی مشخص داشتند. اگر وحید امیری در کناره‌ها بود، در خط دفاعی هم حضور داشت.
طالبی خاطرنشان کرد: در این دیدار تیم ما رها شده بود. مسوولیت‌ها به درستی ایفا نشد. یک تیم پراکنده از هم و بدون انسجام در فاز تدافعی و خط حمله را مشاهده کردیم.
وی درباره استفاده از ترکیب بازی با کامبوج در برابر بحرین و آنالیز نکردن رقیب، اظهار کرد: زدن ۱۴ گل به بحرین باعث شد  که فکر کنیم می‌توانیم ۴ گل هم به بحرین بزنیم. با این حال بحرین به خوبی ما را آنالیز کرده بود. آن‌ها خیلی راحت کار کردند و در تک به تک‌ها از بازیکنان ما عبور کردند.
سرمربی پیشین تیم ملی ادامه داد: بازیکنان بحرین به خوبی کارهای تیمی را انجام دادند. بحرین در حد توان خودش بازی کرد و این ما بودیم که در حد و اندازه خودمان عمل نکردیم. ما می‌خواستیم از عمق نفوذ کنیم اما در زمان و مکان مناسب این کار را انجام ندادیم.

طالبی با بیان این که تغییر شیوه و افکار بازیکنان نیازمند زمان است، گفت: افکار ویلموتس با کی‌روش کاملا متفاوت بود. تغییر ذهنیت و آهنگ بازی هم در طول زمان انجام می‌شود.

او افزود: در بازی با هنگ‌کنگ، بازی شادابی را از بازیکنان دیدیم. آن‌ها به راحتی نفس کشیدند و زیاد در قید مسائل تکنیکی و تاکتیکی نبودند. در بازی با بحرین این آزادی عمل به بی‌مسوولیتی در بازی تغییر کرد. البته بی‌مسوولیتی درست نیست بلکه گرما و شرجی هوا باعث این موضوع شد.

طالبی با اشاره به ناکامی دو هافبک تیم ملی در برابر چهار هافبک بحرین گفت: به نظرم آن‌ها حساب شده عمل کردند. ما از لحاظ تهاجمی بازیکنان خوبی داریم. به غیر از بازیکنان دعوت شده به تیم ملی، بازیکنان دیگری هم داریم که بسیار خوب و تهاجمی هستند.

وی یادآور شد: شاید ویلموتس فکر می‌کند با این بازیکنان می‌تواند تیم را هدایت کند اما استفاده از چهار مهاجم دلیل بر انجام بازی تهاجمی نیست. باید ببینیم از داشته‌های‌مان بهره می‌بریم یا نه. ما از مدافعان و مهاجمان حمایت نشدیم. در طول بازی بیش از یک بار حاج صفی را در منطقه پنالتی ندیدیم. خطوط ما جدا از هم بودند. وقتی تهاجمی بازی می‌کند، فاکتورهای بیش‌تر و نیاز به کار بیش‌تری دارید. تخریب کردن راحت‌تر از ساختن است. تیم باید در حمله از موقعیت‌ها بهره ببرد. کاری که ویلموتس می‌کند زمان بیش‌تری می‌برد و شاید وسط بازی‌ها احساس کند نمی‌تواند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن
امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن
امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن
امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن
پرطرفدارترین ها