تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

قاچاق فیلم را یک مرجع مناسب بررسی کند

تهیه کننده «متری شیش و نیم» معتقد است: بهتر است یک بار برای همیشه این نوع ادعا (قاچاق فیلم قبل از اکران آن توسط گروه‌های مختلف) در یک مرجع مناسب مانند اداره آگاهی یا دستگاه‌هایی که قوه قهریه دارند، بررسی شود تا هر چند وقت یک بار و با هر اتفاقی این بحث مطرح نشوند که فیلم‌ها قبل از اکران رسمی یا در زمان وقوع هر اتفاقی چطور به بیرون نفوذ می‌کنند.

کد خبر: ۳۸۹۰۳
۱۷:۱۴ - ۲۶ مهر ۱۳۹۸

دیدارنیوز - سید جمال ساداتیان با بیان این‌که از سامانه الکترونیکی "سما"، پیامکی مبنی بر شکایت وزارت ارشاد از او به شماره همراه وی فرستاده شده، ادامه می‌دهد:‌ به دنبال مطرح کردن این صحبت که «شک ندارم «متری شیش و نیم» از وزارت ارشاد قاچاق شده» احتمالا این شکایت مطرح شده است. در آن پیامک آمده است که وزارت ارشاد در دادسرای فرهنگ و رسانه از من شکایت کرده است.

وی اما درباره‌ی مطرح کردن این ادعا می‌گوید: من شهودی در این زمینه دارم. بعد از نوروز امسال، روزنامه ای جلسه‌ای نقد و بررسی برای فیلم «متری شیش و نیم» برگزار کرد که چهار نفر برای آن نشست دعوت شده بودیم. قبل از این که مصاحبه شروع شود، فرصتی بود و من کنجکاو شدم که هر کس فیلم را کجا و با چه کیفیتی دیده است. از همه پرسیدم و پاسخ دادند، تا نوبت به یک دکتر جامعه شناس رسید که وی گفت «یک نفر دیشب از وزارت ارشاد فیلم را به خانه من آورد، آن را دیدم.» برای من کنجکاوی پیش آمد که او چه کسی بوده است. وی جواب داد «اکنون مرتبط نیستم چون با واسطه بوده است، می‌پرسم چند روز دیگر خبر می‌دهم»، وقتی به او زنگ زدم گفت کسی که این کار را کرده خیلی ناراحت شده و گفته نامی از من نبرید برای من بد می‌شود. وقتی من پیگیری بیشتری کردم، او عصبانی شد و تلفن را قطعا کرد. من دیگر پیگیر نبودم تا این‌که این اتفاق افتاد و فیلم بیرون آمد، یکی از شهود من او و افرادی بودند که در آن جلسه حضور داشتند و می‌توانند شهادت دهند.

او اما از وجودِ سابقه‌ی شکایت قبلی توسط وزارت ارشاد از دیگر تهیه‌گنندگان در موارد مشابه اظهار بی‌اطلاعی می‌کند.

ساداتیان با بیان این‌که شنیده است که «مسوولان وزارت ارشاد مدعی شده‌اند که «متری شیش و نیم» توسط عوامل فیلم به بیرون نفوذ کرده است، ادامه می‌دهد: ما نیز معتقدیم که  این فیلم توسط عوامل وزارت ارشاد به بیرون قاچاق شده است. من می‌گویم باید یک  مرجع صالحه شهود ما را ببیند و بشنود و سپس درباره‌ی همه چیز تصمیم‌گیری کند.

وی با تاکید بر این‌که شاید بهترین مرجع، همان سیستم قضایی کشور باشد که حرف دو طرف را گوش دهد و به یک جمع‌بندی برسد تا شبهات مرتفع شده و این قضیه به طور کامل برطرف شود، می‌گوید: با این وجود که شکایت از طرف وزارت ارشاد است، اما معتقدم باید مدارک به صورت کامل بررسی شوند. چون هر طرف یک ادعا دارند. بنابراین باید هر دو طرف در مرجعی صالحه مدارک خود را ارائه دهند تا ببینیم حرف یا مستندات کدام یک درست‌تر است.

تهیه کننده «متری شیش و نیم» با اشاره به این‌که شاید هم بهتر است مدارک و مستندات دو طرف برای بررسی صحت و سقم حرف‌ها توسط اداره آگاهی یا دستگاهی که قوه قهریه دارد، بررسی شود و بعد از رسیدن به نتیجه، برای صدور حکم در اختیار سیستم قضایی قرار گیرد، اظهار می‌کند: یک بار برای همیشه باید به صورت مستند به این حرف‌ها رسیدگی شود. این کار بهتر از این است که گاهی اوقات این حرف‌ها زده شوند، چون معمولا هر از چندگاهی چنین اتفاقاتی رخ می‌دهد.

ساداتیان در پایان گفت: در حال حاضر هیچ برنامه‌ای برای ساخت فیلم جدید ندارد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر