تیتر امروز

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.

روایت یک چهره اصلاح‌طلب از لوطی منشی و مردانگی ناطق نوری در سیاست

یک فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: اگر ۸۰ نماینده اصلاح طلب قوی و به همین تعداد نماینده اصولگرای قوی در مجلس آینده باشند آثارش زودتر و بهتر به کشور و ملت خواهد رسید.

کد خبر: ۳۸۸۰۶
۰۹:۴۷ - ۲۵ مهر ۱۳۹۸

دیدارنیوز - محمدرضا خباز  درباره بازگشت ناطق نوری به عرصه سیاسی کشور گفت: آقای ناطق نوری شخصیتی با تجربه، توانا و وفادار به انقلاب است که نسبت مادری به انقلاب دارد. ایشان در مجلس، ریاست جمهوری یا هر جایی که مستقیم در رفع مشکلات کشور اثرگذار باشد، نقش ایفا کند کار پسندیده ای است.

وی افزود: یکی از ویژگی های برجسته آقای ناطق لوطی منشی او است. آقای ناطق به تا انتخابات ریاست جمهوری سال ۷۶ تمام شد از همه بیشتر برای رأی اعتماد به کابینه، تصویب لوایح و موفقیت دولت تلاش کرد. یعنی ایشان مردانگی را به اوج رساند.

فراکسیون امید نبود مجلس دهم، دولت را بیش از این به زحمت می‌انداخت

فعال سیاسی اصلاح طلب درباره عملکرد ناموفق عارف و فراکسیون امید در مجلس و پیامدهای سرلیستی دوباره عارف در جریان اصلاحات برای انتخابات مجلس اظهار کرد: فراکسیون امید قطعا می توانست بهتر از این عمل کند، اگر این فراکسیون از انسجام بیشتری برخوردار می بود، می توانست قدم های موثرتری بردارد. با این وجود فراکسیون امید در جاهایی که جدی وارد شد، نقش آفرین بود، در جاهایی هم که می توانست بهتر کار کند شاید نیاز به انسجام بیشتری داشت.

نماینده ادوار مجلس یادآور شد: البته نباید موضوع را تک بُعدی دید، منتقدان فراکسیون امید، فقط کم کاری‌ها را به رخ می کشند و اقدامات فراکسیون امید را مطرح نمی کنند. اگر فراکسیون امید نبود حتما مجلس دهم، دولت را بیش از این به زحمت می‌انداخت.

وی با بیان اینکه معتقدم برای سرلیست اصلاح طلبان در انتخابات مجلس آینده کسی بهتر از آقای عارف وجود ندارد، درباره شانس اصلاح طلبان در انتخابات مجلس گفت: اخیرا نظرسنجی بین ۷۶ هزار نفر در سراسر کشور انجام شد که با وجود همه گله ها و انتقادها، براساس نتایج این نظرسنجی مشخص شد اقبال مردمی به اصلاح طلبان ۲ برابر رقیب است.

عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی افزود: در کل ادوار مجلس فقط در دوره سوم و ششم اصلاح طلبان در اکثریت بودند، با این وجود معتقدم بهترین مجلس، دوره پنجم به ریاست آقای ناطق نوری بود. اصلاح طلبان فراکسیونی با هفتاد عضو داشتند، هفتاد نفری که ملامت ها و هزینه ها را به جان می خریدند اما می ایستادند و از حقیقت دفاع می کردند. تصمیمات خوبی در مجلس پنجم گرفته شد؛ اگر اصلاح طلبان فارغ از عدد فراکسیون شان به کیفیت بیاندیشند و مشابه مجلس پنجم بتوانند کارسازی کنند، موفق می شوند کما اینکه دیدیم از مجلس پنجم دولت اصلاحات بیرون آمد.

این فعال اصلاح طلب درباره بستن لیست به صورت ترکیبی یا اختصاصی در جریان اصلاحات برای انتخابات مجلس گفت: اگر اصلاح طلبان فقط ۲۰نامزد در تهران داشتند معتقدم اشکال ندارد برای حل مشکلات کشور نام ۱۰ اصولگرای قوی، توانمند و متعهد به منافع ملی مثل آقایان مصباحی مقدم، علی مطهری و احمد توکلی را هم در لیست قرار دهند. چنین لیستی بهتر از آن فهرستی است که ۳۰ نامزد معرفی کنند اما فقط تعدادی از آنها موثر و قوی باشند و بقیه فقط نام اصلاح طلبی را یدک بکشند.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۰۶ دی
امروز شنبه ۰۶ دی
امروز شنبه ۰۶ دی
امروز شنبه ۰۶ دی