تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

واکنش ترکیه به ادعای نقض تحریم های ایران

هالک بانک و رئیس جمهور ترکیه نسبت به صدور کیفرخواست دادستانی آمریکا علیه این بانک واکنش نشان دادند.

کد خبر: ۳۸۸۰۰
۰۹:۳۳ - ۲۵ مهر ۱۳۹۸

دیدارنیوز - به نقل از رویترز، دادستانی آمریکا این هفته " هالک بانک" ترکیه را متهم به نقض تحریم های ایران در سال های ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۶ کرده و برای آن کیفرخواست صادر کرده است. سهام این بانک در واکنش به این اقدام آمریکا روز گذشته هفت درصد سقوط کرده بود.

این اتهامات که تنها چند روز پس از تحریم دو وزیر ترک، پایان دادن به مذاکرات تجاری و افزایش تعرفه ها توسط آمریکا می‌شود، نشان‌ می دهد که روابط بین دو متحد ناتو بیش از پیش دچار تنش شده است.

در واکنش به این اتهامات، هالک بانک در بیانیه ای، این اقدام را مرتبط به حمله ارتش ترکیه به شمال سوریه کرد و گفت: این اقدامات بخشی از تحریم هایی است که توسط دولت آمریکا در واکنش به عملیات " چشمه صلح" علیه کشور ما وضع شد. این بانک ضمن رد ادعای نقض تحریم‌ها گفت که با توجه به اینکه این بانک دارای شعبه یا کارمندی در آمریکا نیست، نمی‌تواند در جریان رسیدگی به اتهامات با آمریکا همکاری کند.

علاوه بر هالک بانک، رئیس جمهور ترکیه نیز شدیدا از این تصمیم آمریکا انتقاد کرد. رجب طیب اردوغان به خبرنگاران گفت که پرونده هالک بانک قبلا مختومه شده بود اما دادستان های نیویورکی در اقدامی غیرقانونی و زشت آن را مجددا به جریان انداخته اند. وی افزود: خواهیم دید چه تصمیمی خواهند گرفت و ما متناسب با آن تصمیم بدان پاسخ خواهیم داد.

مقامات آمریکایی در پرونده فوق ۹ نفر از جمله مهمت هاکان آتیلا- معاون سابق این بانک را متهم به نقض تحریم‌ها کرده اند. آتیلا سال گذشته نیز به دلیل آنچه واشنگتن " کمک به تهران برای فروش نفت" خواند در نیویورک محاکمه شده بود. او در ماه ژوئیه از زندان آزاد شده بود.

این نخستین بار نیست که هالک بانک به نقض تحریم های ایران متهم می‌شود. پیش‌تر و در جریان رسیدگی به پرونده رضا ضراب نام هالک بانک مطرح شده بود. ضراب در سال ۲۰۱۶ و در جریان سفرش به فلوریدا به اتهام نقض تحریم‌ها بازداشت شد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها