تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

هشدار شمخانی در مورد احیاء مجدد داعش از سوی آمریکا

الکساندر لاورنتیف فرستاد ویژه رئیس جمهور روسیه با علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان دیدار و دو طرف پیرامون آخرین تحولات منطقه ای و بین المللی گفت‌وگو کردند.

کد خبر: ۳۸۷۳۹
۱۳:۳۶ - ۲۴ مهر ۱۳۹۸

دیدارنیوز - در این دیدار طرفین با تاکید بر تقویت بیش از پیش روابط ایران و روسیه در حوزه های سیاسی، دفاعی، امنیتی و اقتصادی آخرین تحولات منطقه بویژه رخداد نگران کننده تجاوز نظامی ترکیه به سوریه را مورد بررسی و تبادل نظر قرار دادند.

شمخانی با اشاره به طرح مرموز آمریکا برای احیای مجدد داعش و گسترش ناامنی در غرب آسیا بر لزوم هوشیاری و هماهنگی کشورهای منطقه برای مقابله با اقداماتی که می تواند موجب بی ثباتی و ناامنی شود تاکید کرد.

وی با بیان اینکه برخورد دوگانه با تروریسم از سوی هیچ کشوری قابل قبول نیست گفت: باید حل و فصل مسئله ادلب در سوریه بعنوان یکی از اولویت های مبارزه با تروریسم در دستورکار قرار گیرد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان ضمن مخالفت با تجاوز نظامی ترکیه به سوریه تصریح کرد؛ هرگونه اقدامی که موجب تشدید ناامنی و افزایش بحران در منطقه شود باید به سرعت متوقف گردد.

شمخانی گفت: بحران های منطقه از جمله بحران سوریه و یمن راهکار نظامی نداشته و باید از طریق دیپلماسی و گفتگوهای سوری-سوری و یمنی-یمنی حل و فصل شود.

وی هرگونه تجاوز و تحمیل جنگ به کشورهای منطقه را اقدامی در راستای سیاست های نا امن کننده آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه عنوان و خاطر نشان کرد: مردم رنج دیده کشورهایی که سال‌ها درگیر جنگ و خونریزی بوده اند دیگر تحمل پذیرش بحران‌های جدید را ندارند.

دبیر شورای عالی امنیت ملی ناامنی در آبراه های بین المللی را به عنوان یکی از عوامل خطرناک ایجاد بحران در منطقه نام برد و تصریح کرد؛ پاسخ پشیمان کننده‌ای به عوامل حمله به کشتی ایرانی در دریای سرخ که در صدد ایجاد موج جدیدی از تشنج آفرینی در منطقه هستند خواهیم داد.

نماینده ویژه رئیس جمهور روسیه نیز با ارائه گزارشی از تحولات سیاسی و نظامی شمال سوریه و گفتگوهایی که مسکو با طرف‌های درگیر در این بحران داشته است اظهار داشت: تداوم همکاری و اشتراک مساعی دو کشور در ابعاد سیاسی و امنیتی می تواند چون گذشته ضمن جلوگیری از توسعه و احیاء تروریسم، تضمین کننده ثبات و امنیت پایدار در منطقه باشد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر