تیتر امروز

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز

این صد و سی و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...
علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...

عده‌ای در کشور با بهانه جویی و نق زدن بذر ناامیدی در جامعه می‌پاشند

معاون اول رییس جمهور با تاکید بر اینکه مدیران موفق، مهندسان، کارشناسان و نیروی انسانی اصلی‌ترین سرمایه‌های کشور هستند، گفت: باید قدر مدیران کشور را که در جنگ اقتصادی آمریکا مانع از فروپاشی اقتصاد شده و به نحو مطلوب کشور را اداره کرده اند، بدانیم.

کد خبر: ۳۸۶۱۵
۱۴:۵۰ - ۲۳ مهر ۱۳۹۸

دیدارنیوز - اسحاق جهانگیری ظهر امروز (سه شنبه) در مراسم افتتاح شرکت صنایع غذایی عالیفرد که در شهرستان فیروزکوه برگزار شد، اظهار داشت: مدیران توانمند و موفق نعمتی برای کشور هستند که باید قدردان آنها باشیم.

معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه مهمترین موضوع برای ادامه مسیر قدرتمند اقتصاد و صنعت کشور حفظ روحیه مدیران است، گفت: متاسفانه عده ای در کشور ما فقط به دنبال تخریب روحیه مردم و مدیران هستند و به هر بهانه ای با خواندن آیه یأس بذر ناامیدی را در جامعه می پاشند؛ کسانی که در کارنامه و سوابق فعالیتشان هیچ حرکتی برای پیشرفت کشور دیده نمی شود.

وی ادامه داد: این عده فقط به دنبال چوب گذاشتن لای چرخ دیگران هستند و با نق زدن مداوم در روحیه مدیران خدشه وارد می کنند. وظیفه من این است که در حد توانم از روحیه مدیران صیانت و حمایت کنم.

جهانگیری با بیان اینکه خواست رهبر معظم انقلاب و روسای قوای سه گانه نیز حفظ روحیه مدیران است، گفت: باید کاری کنیم تا مدیران سالم در میدان عمل پای کار بایستند و دغدغه ای نداشته باشند.

وی افزود: ممکن است گاهی به دلیل تخلف برخی افراد، فضاسازی هایی علیه مدیران کشور انجام شود که ما نباید اجازه دهیم روحیه مدیران خوب کشور متزلزل شود. البته این به معنای برخورد با متخلفین نیست زیرا فردی که تخلفی انجام داده حتما باید پاسخگو باشد.

وی با اشاره به بازدیدهای خود از طرح ها و واحدهای تولیدی در دماوند و فیروزکوه گفت: یکی از این طرح ها که مورد بازدید قرار گرفت مرکز تولید و انجماد اسپرم دام سبک بود که توسط یکی از اساتید بنام دانشگاه تهران راه اندازی شده که کار مهم و بزرگی است و می تواند از طریق اصلاح نژاد در دام سبک کشور، زمینه افزایش تولید را فراهم کند.

جهانگیری همچنین با اشاره به بازدیدهای خود از دو واحد تولیدی شیوا و عالیفرد افزود: حجم سرمایه گذاری بسیار مناسبی در این دو واحد تولیدی انجام شده و در این دو واحد تولیدی توجه مناسبی به کیفیت، قیمت و رقابت وجود دارد.

وی با اشاره به گزارش های ارائه شده مبنی بر اینکه این دو واحد تولیدی در ماه های اول فعالیت خود موفق شده اند محصولاتشان را به استرالیا، چین و کشورهای همسایه صادر کنند، اظهار داشت: این نشان می دهد که تغییر و تحول عمده ای در توانمندی صنعتی کشور بوجود آمده است.

معاون اول رییس جمهور افزود: هر جا که کار دست بخش خصوصی بوده و مولفه تعیین کننده رقابت بوده است، اتفاقات مهمی رخ داده است چرا که مدیران واحدهای تولیدی بخش خصوصی به خوبی می دانند که باید محصولاتی تولید کنند که از کیفیت و قیمت مناسب برخوردار باشد تا بتواند در بازار رقابت کند.

 جهانگیری با اشاره به اینکه تاکنون در بخش خصوصی هیچگونه فعالیتی نداشته ام و با هیچ یک از فعالان این بخش نیز سر و سری ندارم، تصریح کرد: باورم این است که کشور برای احیا و توسعه هیچ راهی جز اتکا به بخش خصوصی ندارد و بخش خصوصی باید به معنای واقعی میدان دار اقتصاد کشور باشد.

وی با تاکید بر اینکه دولت باید از مشکلات بخش صنعت و تولید کشور بکاهد، گفت: نباید به خاطر موضوعاتی نظیر سرمایه در گردش صنعت ما با مشکل مواجه شود.

جهانگیری با بیان اینکه در هماهنگی با بانک مرکزی تلاش شده تا این مشکل مرتفع شود، گفت: امسال علاوه بر اعتبارات که طبق روال عادی به واحدهای تولید داخلی پرداخت می شود قرار شده تا 100 هزار میلیارد تومان نیز با نظر وزرا به واحدهای پیشران در صنعت اختصاص یابد.

معاون اول رییس جمهور با تاکید بر اینکه تکمیل زنجیره تولید در رشته های مختلف صنعتی باید با جدیت ادامه یابد، اظهار امیدواری کرد بخش خصوصی بیش از گذشته افزایش تولید داشته باشد.

وی در پایان با بیان خدا قوت به مهندسین، کارشناسان و کارگران سه واحد تولیدی که امروز از آنها بازدید کرد، گفت: باید همه تلاش کنیم تا اقتصاد کشور را روز به روز بهتر از گذشته کنیم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت هم در این مراسم با بیان اینکه با همت مدیران کشور از گردنه جنگ ظالمانه اقتصادی و تحریم ها عبور کرده ایم گزارشی از آمار برخی محصولات تولیدی ارائه کرد و گفت: در شش ماه نخست سال جاری دو سوم کالاها در بخش های مختلف نظیر محصولات فلزی و غیرفلزی، لوازم خانگی، صنایع غذایی و پوشاک با افزایش تولید مواجه بوده اند.

وی افزود: 11 درصد این واحدها به لحاظ تعداد و به لحاظ ارزش افزوده در صنایع غذایی فعال هستند و به لحاظ اشتغال نیز سهم صنایع غذایی 14 درصد است که این نشان می‌دهد صنایع غذایی با سرمایه گذاری کم می تواند اشتغالزایی مناسب ایجاد کند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۴ آذر
امروز دوشنبه ۲۴ آذر
امروز دوشنبه ۲۴ آذر
امروز دوشنبه ۲۴ آذر