تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

نماینده مجلسی که با حقوق ۸۵ میلیونی به رغم ممنوع‌الخروج بودن از کشور رفت

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس از حقوق ماهانه ۸۵ میلیونی یک مدیر در یکی از وزارتخانه‌ها خبر داد و گفت: این فرد که نماینده اسبق هم است، به رغم ممنوع الخروج بودن با پیگیری وزیر مربوطه به خارج از کشور رفت.

کد خبر: ۳۸۵۸۷
۱۳:۰۷ - ۲۳ مهر ۱۳۹۸

دیدارنیوز - حسن کامران نماینده اصفهان در مجلس در گفتگو با خبرنگار الف افزود: در یکی از وزارتخانه ها، مدیری ماهانه 65 میلیون تومان حقوق می گیرد. این فرد، خودش حقوقش را به 85 میلیون تومان رساند.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه اقامت این فرد در خارج کشور یک ساله بود اما به یک باره این ماموریت چهار ساله شد، تصریح کرد: این مدیر وقتی در ایام مرخصی به ایران آمد، دستگاه اطلاعاتی وی را بازداشت کرد و پرونده وی در دادسرای کارکنان دولت در حال بررسی بود که قاضی پرونده وی را ممنوع الخروج کرده بود.

کامران افزود:متاسفانه با پیگیری وزیر مربوطه و لابیهای صورت گرفته این فرد به خارج رفت.

وی خطاب به آیت اله رئیسی رئیس قوه قضائیه گفت: از رئیس دستگاه قضا می خواهیم که عواملی که سبب رفتن این فرد به خارج از کشور شدند، را از سمت شان عزل کند.نماینده اصفهان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: همچنین وزیر مربوطه باید مواخذه شود که چرا با لابی باعث شد تا فرد ممنوع الخروج از کشور خارج شود.

کامران گفت: این فرد برای یکی از منسوبان و مدیران نزدیک به خود، در تهران منزلی با هزینه یورویی اجاره کرده بود.

وی با بیان اینکه فرد مذکور از نمایندگان اسبق مجلس هم است، افزود: متاسف هستم که جریان کارچاق کنی در کشور رشد کرده است.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس همچنین گفت:با انتقاد از عملکرد بنیاد شهید گفت: همانگونه که روز یکشنبه در مجلس مطرح کردم از رییس بنیاد شهید میخواهم حقوق های نجومی و خارج از شمول را در این نهاد قطع کند. سوال این است که چطور بنیاد شهید فوق العاده شغل ایثارگران و فرزندان شهدا را حذف کرده اما جلوی حقوقهای نجومی در این بنیاد گرفته نمی شود.
منبع: الف
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر