تیتر امروز

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مدیرکل استاندارد استان خبرداد؛

پلمپ ۱۷ واحد شن و ماسه غیراستاندارد در کهگیلویه‌وبویراحمد

مدیرکل استاندارد کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۱۷ واحد شن و ماسه و ۱۴ واحد تیرچه و بلوک غیراستاندارد در استان پلمپ و غیر فعال است.

کد خبر: ۳۸۲۲۷
۱۶:۰۳ - ۲۰ مهر ۱۳۹۸

پلمپ ۱۷ واحد شن و ماسه و ۱۴ واحد تیرچه و بلوک غیراستاندارد در کهگیلویه و بویراحمد

دیدارنیوز ـ بهمن رحمتی شنبه، ۲۰ مهرماه در نشست با خبرنگاران افزود: از مجموع ۵۲ واحد شن و ماسه استان، ۱۷ واحد فاقد پروانه و پلمب است.
 
وی با بیان اینکه بهبود استاندارد سازی واحد‌های شن و ماسه در استان اجرایی شده است، بیان کرد: ۳۵ واحد شن و ماسه استان پروانه فعالیت دارند و این مهم رشد مناسبی در دو سال اخیر داشته است.
 
مدیرکل استاندارد کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه۲۰۳ واحد تولیدی فعال تحت پوشش استاندارد است، خاطرنشان کرد: ۱۳۸ واحد از مجموع ۲۰۳ واحد در حوزه صنایع ساختمانی قرار می‌گیرند.
 
رحمتی تصریح کرد: از مجموع ۱۳۸ واحد زیر پوشش صنایع ساختمانی، ۷۲ واحد پروانه استاندارد دارند. همچنین ۱۰ واحد بتن آماده استان همگی از پروانه استاندارد معتبر بهره می‌برند.
 
وی با اشاره به شکایات مردمی زیاد از واحد‌های تیرچه و بلوک، ادامه داد: از ابتدای سال جاری تاکنون دو بار اخطار کتبی به تمامی واحد‌های تیرچه و بلوک استان داده شده است.
 
مدیرکل استاندارد کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: در حال حاضر از ۶۹ واحد تیرچه و بلوک، ۲۱ واحد پروانه استاندارد دریافت کرده و ۴۸ واحد فاقد پروانه استاندارد است.
 
رحمتی تصریح کرد: بر اساس قوانین، پلمپ واحد‌های متخلف در دستور کار قرار گرفته و تاکنون ۱۴ واحد تیوچه و بلوک پلمپ شده است.
 
وی اظهارکرد: در صنعت غذایی ۳۹واحد تولیدی زیر پوشش استاندارد داریم که همه از پروانه استاندارد معتبر بهره می‌برند و به ازای محصولات با استاندارد غیر مشترک، با حصول آزمایشات و بازرسی ها، پروانه جداگانه با استاندارد جدا صادر می‌شود.
 
مدیرکل استاندارد کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به فعالیت سه واحد سیلندر پرکنی غیر استاندارد در سال‌های گذشته، بیان کرد: هر سه واحد تولیدی با طی مراحل مختلف، در هفته گذشته پروانه استاندارد خود را دریافت کردند.
 
رحمتی افزود: در حوزه استاندارد سازی جایگاه‌های «سی ان جی» از ۲۸ واحد موجود، ۲۴ واحد تایید استاندارد گرفته و چهار واحد دیگر با اعمال قطع گاز روبه رو شده است.
 
وی همچنین از ۱۲۰۰ آزمون از نازل‌های بنزین استان خبر داد و گفت: بازدید‌ها به شکل مستقل و یا با همراهی شرکت نفت انجام می‌شود.
 
مدیرکل استاندارد کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر تدوین استاندارد‌های ملی، گفت: از مهر ماه سال گذشته تدوین ۱۶ استاندارد ملی انجام شده و بازنگری ۵۱ موردی نیز عملیاتی شد. تدوین ۱۰ استاندارد ملی برای سال جاری در استان را خواهیم داشت.
 
رحمتی از تحقق ۸۰۰۰ بازرسی صنفی در استان خبر داد و تصریح کرد: ۳۵۱ نمونه از بازار محقق و ۴۷۷ آزمون انجام گرفته است. کیفی سازی محور فعالیت تدوین استاندارد‌ها در سال جاری خواهد بود.
 
وی با بیان اینکه استاندارد آسانسور‌های برقی اجباری است، ادامه داد: مالک و مدیر ساختمان موظف به استاندارد ساختمان است.
 
مدیرکل استاندارد کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه شهرداری‌ها موظف به ارائه پایان کار با تحقق تاییده استاندارد آسانسور هستند، عنوان کرد: شهرداری یاسوج همکاری مناسبی در این محور داشته، اما شهرداری گچساران هیچگونه همکاری در این بخش نداشته است. باید ارائه پروانه پایان کار تنها با دریافت تاییده استاندارد آسانسور عملیاتی شود.
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر