تیتر امروز

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...

انتقاد «ابراهیمی» از وعده‌های انتخاباتی که محیط زیست را تهدید می‌کند

سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس گفت: در سبک انتخابات فعلی، هر کس بر اساس ذهنیت و مطالبات مردم منطقه خودش پروژه‌هایی را پیشنهاد می‌دهد که یا با منافع ملی در تضاد است و یا در دراز مدت به ضرر همان منطقه است.

کد خبر: ۳۸۱۴۸
۱۱:۲۰ - ۲۰ مهر ۱۳۹۸

دیدارنیوز - علی ابراهیمی در مورد وعده‌های انتخاباتی که محیط زیست را تهدید می‌کند، گفت: بعضی نامزدهای انتخابات مجلس که می‌خواهند نظر مردم مناطق خود را جلب کنند،‌ بیشتر به پروژه‌های اجرایی و فعالیت‌های عمرانی که نیاز مردم را در کوتاه مدت برطرف می‌کند روی می‌آورند. این گروه از نامزدهای انتخاباتی،‌ یک ارزیابی سطحی از مطالبات مردم داشته و صرفا آن را هدف قرار می‌دهد.

سخنگوی کمیسیون کشاورزی افزود: بعضی از این وعده‌ها عواقب جبران‌ناپذیر و اثرات منفی زیادی بر محیط زیست دارد. مشکل اصلی این اتفاق به نحوه انتخابات برمی‌گردد. کسانی با هدف نشستن بر صندلی قوه مقننه، نامزد شده و وعده‌های عمرانی و اجرایی خود را به عنوان برنامه‌های کلان جا می‌زنند.

نماینده مردم شازند در مجلس ضمن انتقاد از فقدان انتخابات حزبی در ایران گفت: در این سبک انتخاباتی هر کس بر اساس ذهنیت و  مطالبات مردم منطقه خودش پروژه‌هایی را پیشنهاد می‌دهد که یا با منافع ملی در تضاد است و یا در دراز مدت به ضرر همان منطقه است. ای کاش شیوه انتخابات ما اصلاح می‌شد.

ابراهیمی وعده‌های انتخاباتی که محیط زیست را تهدید می‌کند، را مسئله مهمی عنوان و اظهار کرد: به طور مثال نمایندگان حوزه استان‌های شمالی، مخالف شیرین کردن آب دریای خزر هستند. بدون اینکه اصلا ارزیابی کنند که آیا این اقدام در راستای منافع ملی هست یا نیست؟ انتقال آب از دریاهای جنوبی ایران نیز مورد انتقاد نماینده‌های حوزه‌های انتخابیه جنوبی است؛ بدون اینکه بررسی در این خصوص صورت بگیرد.

سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: به عنوان مثال صنایع‌ آب‌بر مثل پتروشیمی‌ها یا پالایشگاه‌ها نباید در مناطق خشک یا مناطق پرتراکم جمعیتی تأسیس شوند زیرا هم آب زیادی مصرف می‌کنند و هم آلایندگی بالایی دارند. متأسفانه تاسیس این صنایع دست مایه نمایندگان حوزه‌های انتخابیه شده است. می‌توان این طور تفسیر کرد که فردی برای اینکه حضور ۴ ساله در مجلس داشته باشد،‌ سعی کرده است که به سمت پروژه‌هایی حرکت کند که  آسیب‌زا هستند.

ابراهیمی آگاهی‌بخشی رسانه‌ها و صدا و سیما در مورد وعده‌های خطرناک انتخاباتی را ضروری دانست و تصریح کرد: نمایندگانی که به نیازهای منطقه‌ای توجه می‌کنند یا ایده‌ای کلان برای مدیریت کشور ندارند، نمی‌توانند دغدغه ملی داشته باشند و بیشتر دغدغه‌هایشان محلی خواهد بود. خواسته‌های منطقه‌ای این افراد، علاوه بر آسیب‌های محیط‌زیستی آسیب‌های اجتماعی را نیز به دنبال می‌آورد. وقتی نماینده‌ای سعی می‌کند به هر طریقی امکانات را به سمت حوزه انتخابیه خود سوق دهد،‌ اختلافات محلی ایجاد می‌کند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی