تیتر امروز

حسین بیش از شرارت یزید؛ قربانی کسانی شد که گرفتار حماقت بودند، از آنجا زخم‌های بیشتری خورد/ حسین از حق اعتراض به حاکم اسلامی و حق انتخاب دفاع می‌کند
در سی‌وهفتمین برنامه دیدار اندیشه با ناصر مهدوی مطرح شد:

حسین بیش از شرارت یزید؛ قربانی کسانی شد که گرفتار حماقت بودند، از آنجا زخم‌های بیشتری خورد/ حسین از حق اعتراض به حاکم اسلامی و حق انتخاب دفاع می‌کند

در سی‌وهفتمین برنامه دیدار اندیشه که مقارن با روز عاشورا منتشر می‌شود با ناصر مهدوی با موضوع "حسین؛ منادی زندگی انسانی" گفتگو کردیم.
ترامپ: هفته آینده با ایران توافق می‌کنیم!/ تقاضای خانه احزاب برای اعلام عفو عمومی/ آیا مکانیزم ماشه فعال می‌شود؟
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: هفته آینده با ایران توافق می‌کنیم!/ تقاضای خانه احزاب برای اعلام عفو عمومی/ آیا مکانیزم ماشه فعال می‌شود؟

این صد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علی نیکجو: مردم برای آرامش به حمایت حاکمان نیاز دارند نه «یوگا» / به کودکان یاد دهید از ترس‌هایشان حرف بزنند/ از این پیچ خطرناک عبور می‌کنیم اگر ...
بررسی تاثیرات جنگ بر روح و روان انسان‌ها در گفت‌و‌گو با یک روان درمانگر:

علی نیکجو: مردم برای آرامش به حمایت حاکمان نیاز دارند نه «یوگا» / به کودکان یاد دهید از ترس‌هایشان حرف بزنند/ از این پیچ خطرناک عبور می‌کنیم اگر ...

در پنجمین برنامه از سری برنامه های تیتر بررسی تاثیرات جنگ بر روح و روان انسان ها با دکتر علی نیکجو، روان درمانگر مطرح کردیم. او معتقد است: صدا و سیما و اینترنشنال به عنوان دو ابرمدیا، آسیب بزرگی...
کودکان؛ سرمایه های اصلی کشور

یک روز شاد برای کودکان مبتلا به ایدز

مدیرعامل انجمن احیاء ارزشها گفت: طبق اعلامیه حقوق کودک، ثابت شده سرمایه گذاری بر روی تعلیم و تربیت و رفاه کودکان در هر جامعه‌ای از هر سرمایه گذاری دیگری ارزشمندتر، سودمندتر و نتیجه بخش‌تر است.

کد خبر: ۳۸۱۳۲
۱۰:۲۴ - ۲۰ مهر ۱۳۹۸

دیدارنیوز- مدیرعامل انجمن احیاء ارزشها گفت: طبق اعلامیه حقوق کودک، ثابت شده سرمایه گذاری بر روی تعلیم و تربیت و رفاه کودکان در هر جامعه‌ای از هر سرمایه گذاری دیگری ارزشمندتر، سودمندتر و نتیجه بخش‌تر است.
 
همزمان با روز جهانی کودک، انجمن احیاء ارزش ها و توانیاب، جشنی را برای کودکان یتیم مبتلا به ایدز و کودکان توانیاب برگزار کرد. در این جشن ۱۵۰ کودک به همراه خانواده هایشان حضور داشته، صورت هایشان را رنگ آمیزی و هدیه دریافت کردند و فارغ از درد و مشکلات، کنار یکدیگر لحظات شادی را سپری کردند.  

خسرو منصوریان عصر سه شنبه در گفت و گو با ایرنا و در حاشیه این مراسم افزود: هم در انجمن احیا و هم توانیاب، محور و اساس کار ما کودکان هستند.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه علت وجودی و نقش اصلی خدمات رسانی ما را بچه ها تشکیل می دهند، پس طبیعی است که امروز در روز جهانی کودک، برنامه ویژه ای برای این بچه ها داشته باشیم.  

مدیرعامل انجمن احیا تاکید کرد: برطبق اعلامیه حقوق کودک، ثابت شده سرمایه گذاری بر روی تعلیم و تربیت و رفاه کودکان در هر جامعه ای از هر سرمایه گذاری دیگری ارزشمندتر و سودمندتر است.  

منصوریان تصریح کرد: به همین دلیل ما نیز در انجمن غیردولتی احیا که عرصه فعالیتش حمایت از مبتلایان به ایدز و توانیابان است، هدفمان را بر روی خدمات رسانی به کودکان یتیم ایدز و توانیابان جسمی-حرکتی قرار داده ایم. در همین راستا به کودکان توانیاب از بدو تولد تا ۱۵ سالگی خدمات رایگان ارائه می دهیم. خدماتی از جمله توانبخشی، گفتاردرمانی و کاردرمانی، کاشت حلزون.  

وی اضافه کرد: حدود ۱۰۰ بچه توانیاب را تحت حمایت قرار داده ایم در بعضی از موارد که آنها نیاز به کاشت حلزون داشته اند، موسسه برای بچه ها این خدمت را نیز به صورت رایگان ارائه داده است. با وجود اینکه این کار ۳۰ تا ۱۰۰ میلیون با کمک بهزیستی و بدون کمک آنها برای ما هزینه داشته، اما معتقدیم هیچ کودکی نباید کر و لال به زندگی اش ادامه دهد.
مدیرعامل انجمن احیا خاطرنشان کرد: اینکار باید قبل ۳ سالگی بچه ها انجام شود تا نتیجه ثمربخشی داشته باشد در غیر این صورت کودک باید با شرکت در جلسات کاردرمانی و گفتاردرمانی بسیار و هزینه بر تکلم و شنوایی اش را بازیابد و این کار بعد ۳ سالگی مثل آموختن زبان دوم به کودک است.  

خسروی با اشاره به حمایت از کودکان یتیم ایدز نیز بیان کرد: ما در این زمینه از روش های مختلف اطلاع رسانی کرده و می کنیم. چراکه معتقدیم ایدز درمان ندارد و تنها درمان آگاهی و اطلاع رسانی قبل از ابتلا به ایدز است.  

وی گفت: اینجا مادران مبتلا آموزش می بینند که مبتلا به ایدز هستند با استفاده دارو از انتقال ایدز به کودکشان جلوگیری کنند، وی را با شیوه سزارین به دنیا آورده و پس از تولد به کودکشان از شیر خود ندهند.  

مدیرعامل انجمن احیا با بیان اینکه طبق اعلامیه حقوق کودک، کشورهای عضو این اعلامیه موظف به حمایت های اجتماعی، بهداشتی و درمانی از کودکان هستند، خاطرنشان کرد: در ایران در بسیاری از موارد این انجمن ها هستند که در زمینه بهداشت و درمان، تحصیل و ... کودکان ورود کرده و از آنها حمایت می کنند.

منصوریان اضافه کرد: این درحالی است که برای توسعه در همه عرصه های جامعه نیاز به افراد سالم داریم و کودکان امروز آینده سازان یک جامعه هستند. پس امروز باید از آنها حمایت کنیم که در آینده جامعه‌ای سالم و موفق داشته باشیم.

 

ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز شنبه ۱۴ تير
امروز شنبه ۱۴ تير
امروز شنبه ۱۴ تير
امروز شنبه ۱۴ تير