تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

تحریم‌ها مانع توسعه کشور نشد

News Image Lead

استاندار بوشهر با اشاره به افزایش رشد صادرات در بنادر گفت: با وجود ترفند‌های دشمنان در اعمال تحریم‌های ظالمانه، شاهد افزایش صادرات غیرنفتی در بنادر هستیم که این نشان دهنده شکست دشمن در اعمال تحریم‌ها است.

کد خبر: ۳۸۰۱۱
۱۲:۲۸ - ۱۸ مهر ۱۳۹۸
 

دیدارنیوز ـ عبدالکریم گراوند در نشست شورای ادارای استان بوشهر ضمن تسلیت اربعین حسینی و با قدردانی از فراهم شدن زمینه شرکت مردم ولایی استان در پیاده‌روی اربعین حسینی اظهار کرد: این حرکت عظیم معنوی که در دل دشمنان هراس انداخته است امسال با شور و حماسه‌ای بی بدیل برگزار می‌شود.

وی با اشاره به فتنه دشمنان در عراق، افزود: دشمنان در تلاش بودند که در اربعین حسینی امسال خدشه و فتنه‌ای ایجاد کنند که به لطف خدا و با تدبیر دولت عراق با این فتنه مقابله شد.

استاندار بوشهر از افزایش زائران بوشهری برای شرکت در پیاده‌روی اربعین حسینی به کربلا خبر داد و بیان کرد: مردم ولایت‌مدار و دین‌دار و عاشق اهل بیت عصمت و طهارت(ع) در همه عرصه‌ها عشق و علاقه خود را به خاندان ائمه اطهار (ع) نشان داده‌اند که استقبال این چنینی مردم استان از این مراسم گواهی بر این ادعا است.

گراوند از افتتاح و آغاز توسعه زیرساخت‌های بندری در شهرستان‌های بوشهر و تنگستان خبر داد و اظهار کرد: امروز با حضور مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی کشور ۷۱ میلیارد تومان پروژه بندری در استان بوشهر افتتاح و یا عملیات اجرایی آن آغاز شد.

وی اجرای این طرح‌ها را جز زیرساخت‌های توسعه استان بوشهر دانست و تصریح کرد: چون استان بوشهر یک استان ساحلی است اجرای طرح‌های بندری کمک بزرگی برای توسعه استان در بخش‌های مختلف می‌کند.

استاندار بوشهر با بیان اینکه بیش از ۶۱ درصد اقتصاد استان در حوزه ساحلی است، گفت: رونق و توسعه زیرساخت‌های بندری زمینه رونق اقتصادی در سواحل استان بوشهر را فراهم می‌کند.

گراوند از افزایش رشد صادرات در بنادر خبر داد و افزود: با وجود ترفندهای دشمنان در اعمال تحریم‌های ظالمانه، اکنون شاهد افزایش صادرات غیرنفتی در شش ماهه امسال در بنادر هستیم که نشان دهنده شکست دشمن در اعمال تحریم‌ها است.

وی با اشاره به اینکه دشمن در تحریم‌ها قصد فلج شدن بنادر و ایجاد نارضایتی در مردم را داشت خاطرنشان کرد: با وجود کارشکنی‌های دشمنان ولی شاهد افزایش صادرات غیرنفتی در بنادر هستیم و با وجود فشار حداکثری دشمن این تحریم‌ها مانع از توسعه کشور نشد.

استاندار بوشهر با اشاره به اینکه نرخ اشتغال در فصول مختلف در مناطق  کشور بر اساس شرایط و ظرفیت‌ها است، تصریح کرد: بر اساس آخرین آمار ارائه شده، نرخ بیکاری در تابستان سال گذشته در استان بوشهر ۱۱.۲ درصد بود که در تابستان امسال به ۱۰.۳ درصد کاهش یافت و این نشان می‌دهد که با هدایت‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی، تدبیر دولت و مسئولان، تحمل و همراهی مردم، تحریم‌ها بی اثر شده است.

عبدالکریم گراوند با بیان اینکه شرایط کنونی اقتصاد کشور سخت‌تر از زمان جنگ تحمیلی ۸ ساله نیست، افزود: فشار حداکثری دشمنان با تلاش حداکثری مسئولان، تحریم‌ها را بی اثر می‌کند.

وی از ابلاغ اعتبارات عمرانی مصوب سفر رئیس جمهور خبر داد و تصریح کرد: در شش ماه نخست امسال با وجود مشکلات و تحریم‌ها ۵۱۳ میلیارد تومان از اعتبارات مصوب سفر رئیس جمهور به استان بوشهر ابلاغ شده است.

استاندار بوشهر با تاکید بر توجه به راه‌اندازی مجمع خیران امنیت‌ساز گفت: خیران نقش خود را در همه عرصه‌ها نشان داده‌اند و لازم است که زمینه همکاری آنان در امر امنیت فراهم شود.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها