تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.

بازتاب اظهارات فوتبالی دادستان کل ایران در رسانه‌های اروپایی

چند روز بعد از اظهارات دادستان کل کشور درباره "ورود زنان به ورزشگاه‌ها" برخی از رسانه‌های ورزشی اروپا به بازتاب این صحبت ها پرداخته‌اند.

کد خبر: ۳۷۱۸۶
۱۲:۰۴ - ۱۰ مهر ۱۳۹۸

دیدارنیوز - دیدار ایران و کامبوج ۱۸ مهر در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود. شاگردان ویلموتس روز ۲۳ مهر نیز میهمان بحرین خواهند بود. قرار است برای اولین بار در یک بازی رسمی تیم ملی ایران بعد از سال‌ها، تماشاگران زن با بلیت فروشی رسمی در ورزشگاه حاضر باشند تا این دیدار را تماشا کنند. 

محمدجعفر منتظری، دادستان کل ایران در مراسمی در شهر قم، درباره مساله ورود زنان به ورزشگاه ها سخن گفته بود و از فیفا درباره چرایی الزام یک کشور برای حضور زنان در ورزشگاه‌ها انتقاد کرده بود. 

nau، رسانه کشور جمهوری چک با انتشار این صحبت ها خواستار حذف ایران از رقابت های انتخابی جام جهانی قطر بر مبنای اساسنامه فیفا شد.

در این سایت آمده است: "قدرت فیفا در مسئله ورود زنان به ورزشگاه‌ها در ایران زیر سوال رفته و حذف ایران از انتحابی جام جهانی قطر کشور همسایه ایران می‌تواند ضربه به موقعی به فوتبال ایران باشد. در ایران زنان 40 سال از ورود به ورزشگاه ها محروم شده‌اند و تاکنون نیز تغییری در این وضعیت ایجاد نشده است. این در حالی است که مسعود سلطانی فر وزیر ورزش ایران از حضور قطعی تماشاگران زن در دیدار ایران و کامبوج خبر داده است". 

krone سایت اتریشی نیز به این صحبت ها واکنش نشان داد و نوشت: "با جدیدترین صحبت هایی که در ایران درباره ورود زنان به ورزشگاه‌ها شکل گرفته است، این مسئله هم‌چنان نامشخص مانده است. این صحبت ها در حالی مطرح شده که فیفا اخیرا به فوتبال ایران اولتیماتوم جدی داده تا این مسئله را حل کند". 

دی ولت و WZ آلمان نیز در واکنش به اظهارات دادستان کل کشور نوشتند: "بعد از آنکه مسئولان ایرانی اعلام کردند 4600 صندلی در بازی ایران و کامبوج به زنان اختصاص داده شده، ورود زنان به ورزشگاه‌ها در این کشور هنوز قطعی نیست و دادستان کل این کشور اخیرا موضع منفی خودش را درباره این مسئله اعلام کرده است".

قرار است، فیفا برای نظارت بر حضور زنان در بازی تیم ملی فوتبال ایران و کامبوج در چارچوب رقابت‌های مقدماتی جام جهانی فوتبال هیاتی را به تهران اعزام کند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر