تیتر امروز

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تا تار مو/تقیه‌ی علماء دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تا تار مو/تقیه‌ی علماء دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
صادق زیباکلام: تندروها به سرمایه‌گذاران گفتند گول لبخند روحانی و ظریف را نخورید/ برجام قبل از خروج ترامپ مرده بود/ می‌شد زودتر مذاکره کرد اما ...
گفت‌وگوی دیدار در برنامه ایرانشهر با یک تحلیلگر مسایل سیاسی

صادق زیباکلام: تندروها به سرمایه‌گذاران گفتند گول لبخند روحانی و ظریف را نخورید/ برجام قبل از خروج ترامپ مرده بود/ می‌شد زودتر مذاکره کرد اما ...

دیدارنیوز در روزی که سومین دور از مذاکرات تهران و واشنگتن در شهر مسقط برگزار شد، میزبان صادق زیباکلام استاد دانشگاه و تحلیلگر مسایل سیاسی در برنامه ایرانشهر بود.

ظریف: عربستان درک کند که نمی‌تواند امنیتش را از آمریکا بخرد

وزیر خارجه کشورمان با تاکید بر خنثی شدن همه اقدامات گمراه کننده ‌آمریکا علیه ایران تاکید کرد: بسیاری از مسائل برای دیگر کشورها روشن شده است.

کد خبر: ۳۶۸۴۹
۰۹:۴۳ - ۰۸ مهر ۱۳۹۸

دیدارنیوز - محمدجواد ظریف در گفت‌وگو با المیادین تاکید کرد: فعالیت‌های دیپلماتیک ایران بسیاری از مسائل مربوط به این کشور را برای بسیاری از کشورهای جهان روشن کرد.وی گفت: پیش از رسیدن حسن روحانی، رئیس‌جمهور ایران و پس از ورود وی توانستیم جلوی اقدامات گمراه کننده آمریکا را درباره حوادث منطقه برای فراموش کردن جنایاتی که در یمن اتفاق می افتد بگیریم. آنها با صرف نظر از این که عربستان سعودی بر ادامه تجاوز به ملت یمن اصرار می کند می خواستند مسئولیت را به گردن ایران بیندازند. این مسئله را در نطق رئیس جمهور ایران و گفت‌وگوهای رسانه‌ای توضیح دادیم.

بر اساس گزارش خبرگزاری صدا و سیما، ظریف تاکید کرد: اروپایی‌ها هنوز برای لغو تحریم‌های ایران جدی نیستند حال آن که فورا حملات به شرکت آرامکو را محکوم کردند.

وی افزود: مشکل ما این است که آنها نمی توانند از مقاومت گروهی که از هیچ‌گونه حمایت بین المللی برخوردار نیست در مقابل ائتلافی که قوی ترین سلاح ها را در اختیار دارد ولی از پیروزی بر آن گروه ناتوان است تفسیری ارائه دهند. برای آنها سخت است که این حمله (حمله به شرکت آرامکو) را به یمنی ها نسبت دهند اما هیچ دلایل و مدارکی درباره دست داشتن ایران در اختیار ندارند. آنها از یکسو می خواهند اتهام بزنند و از سوی دیگر بر شکست خود سرپوش بگذارند.

وزیر خارجه کشورمان همچنین از وخامت اوضاع منطقه پس از پیوستن امارات و عربستان سعودی به ائتلاف آمریکا برای تضمین امنیت کشتیرانی در تنگه هرمز سخن گفت.

ظریف گفت: گمان نمی کنم نظامی گری بتواند امنیت را به منطقه خلیج فارس بیاورد بلکه باعث تشدید تنش ها در این منطقه می شود. عربستان سعودی باید درک کند که نمی‌تواند امنیت خود را از آمریکا خریداری کند. پس از چهل سال تجربه‌ای که با صدام، طالبان و داعش داشتند و تلاش کردند امنیت خود را تامین کنند، این تجارب باید بی فایدگی خود را نشان داده باشد.

وزیر خارجه ایران همچنین با تاکید بر این که کشورش دیدار نمایشی با دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا را رد کرد افزود: برگزاری هرگونه نشستی به لغو همه تحریم های ایران بستگی دارد.

ظریف گفت: شرط ما این بود که هیچ دیدار دوجانبه ای بین روحانی و ترامپ انجام نشود بلکه این کار در چارچوب نشست سران کشورهای گروه 1+5 انجام شود و این نشست نیز منوط به لغو تحریم هاست اما ترامپ حتی نگفت که تحریم‌ها پس از دیدار لغو خواهد شد؛ بلکه گفت ابتدا دیدار انجام شود پس از آن امکان لغو تحریم ها وجود دارد.
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت
امروز چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت
امروز چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت
امروز چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت