تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام:

برای موفق عمل کردن باید منیت‌ها را کنار بگذاریم

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ریشه همه کشمکش ها و همکاری نکردن ها، نفس و منیت انسان ها است و برای آنکه موفق عمل کنیم باید منیت ها را کنار بگذاریم.

کد خبر: ۳۶۲۷۲
۲۱:۵۸ - ۰۲ مهر ۱۳۹۸

دیدارنیوز - حجت الاسلام والمسلمین علی اکبر ناطق نوری امروز، دوم مهرماه در حاشیه بازدید از پالایشگاه گاز بیدبلند در بهبهان ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس، اظهار کرد: شهدای خوزستان بیشترین دین را گردن کشور دارند و از این رو خوزستان یک استان ویژه در کشور است.

وی با اشاره به بازدید از پروژه پالایشگاه بیدبلند در بهبهان افزود: دیدن این پروژه عظیم و تلاش هایی که برای اجرایی شدن آن از سوی مدیران انجام شده است، خستگی را از تن ما بیرون کرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: ریشه همه کشمکش ها و همکاری نکردن ها، نفس و منیت انسان ها است و برای آنکه موفق عمل کنیم باید منیت ها را کنار بگذاریم.

ناطق نوری ادامه داد: اگر این مساله در کشور برداشته شود، همه می توانند در کشور با یکدیگر کار کنند و برای توسعه و آبادانی کشور تلاش کنند. اینکه پروژه بیدبلند به خوبی پیش رفته دلیلش این است که همه به فکر کار کردن بوده اند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه غرور ملی بار منفی ندارد و فقط غرور شخصی خوب نیست، گفت: پس از انقلاب شرکت های خارجی بسیاری از پروژه ها را نیمه کاره رها کردند اما جوانان ایرانی با تلاش و پشتکاری که داشتند، این پروژه های نیمه کاره را تکمیل کردند و به بار نشاندند.

وی با اشاره به عملکرد مدیران خاطرنشان کرد: اینکه کارگر در مجموعه ای ببیند که مدیر حریمی میان خود و او نمی گذارد و مانند او تلاش می کند، قطعا شرایط برای کار این کارگر نیز بهتر خواهد شد و بیشتر تلاش می کند و بازدهی آن مجموعه ارتقا پیدا خواهد کرد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۹ آبان
امروز پنجشنبه ۲۹ آبان
امروز پنجشنبه ۲۹ آبان
امروز پنجشنبه ۲۹ آبان