تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

۱۵ نقطه کرمانشاه ظرفیت توسعه گردشگری عشایری دارد

مدیر امور عشایری کرمانشاه گفت: براساس مطالعاتی که انجام داده‌ایم، در ۱۵ نقطه استان ظرفیت راه اندازی گردشگری عشایری وجود دارد.

کد خبر: ۳۵۸۰۰
۱۶:۰۷ - ۳۰ شهريور ۱۳۹۸

۱۵ نقطه کرمانشاه ظرفیت توسعه

دیدارنیوز ـ بهزاد محمدی در نشست کارگروه گردشگری عشایری استان کرمانشاه که امروز (۳۰ شهریور) برگزارشد، بابیان اینکه راه اندازی گردشگری عشایری در کشور از سال ۹۵ مورد تصویب هیات وزیران قرار گرفت، اظهار کرد: متاسفانه در سال‌های قبل این مسئله در کرمانشاه مورد غفلت واقع شده بود تا اینکه اخیرا استاندار روی توجه به این نوع از گردشگری در استان تاکید کرد.
 
وی بابیان اینکه کرمانشاه در بحث گردشگری عشایری ظرفیت‌های زیادی دارد، اعلام کرد: در این راستا کارگروه گردشگری عشایری را با همکاری میراث فرهنگی در استان تشکیل داده و تفاهم نامه همکاری در این زمینه منعقد کرده ایم.
 
مدیر امور عشایری کرمانشاه از شناسایی ۱۵ نقطه در استان که دارای ظرفیت گردشگری عشایری است خبر داد و گفت: این نقاط را به میراث فرهنگی استان معرفی کرده‌ایم تا بستر‌هایی را برای رونق گردشگری عشایری در آن‌ها فراهم کند.
 
وی تاکید کرد: براساس رایزنی‌هایی که با میراث فرهنگی داشته ایم، در کنار هر کدام از این ۱۵ نقطه که محل اطراق و اسکان عشایر استان است، زمینه‌هایی برای سرمایه گذاری بخش خصوصی جهت ارائه خدمات به گردشگران ایجاد می‌کنیم که البته اولویت سرمایه گذاری با خود عشایر است.
 
محمدی اعلام کرد: توجه به توسعه گردشگری عشایری ایجاد اشتغال و بهره‌مندی اقتصادی این قشر را نیز به دنبال دارد و گردشگران علاوه بر آشنایی با سبک زندگی عشایر، محصولات تولیدی آن‌ها را با حذف واسطه‌ها خریداری می‌کنند.
 
وی در پایان تاکید کرد: همانگونه که در سال‌های اخیر بوم گردی و گردشگری روستایی در استان جا افتاده و گردشگران نیز استقبال خوبی از آن دارند، با برجسته کردن گردشگری عشایری در این بخش هم استقبال گردشگران را در آینده خواهیم داشت.
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر