تیتر امروز

علی نوری: جامعه به سمت رادیکالیسم رفته است/ باید از این رویکرد شعارزده‌ای که در صداوسیما وجود دارد فاصله بگیریم/ سریع‌القلم می‌گوید ما در ایران با بحران عوض می‌شویم؛ با نقد نه/ کسی نخواست صدای جامعه را بشنود
گفت و گوی دیدار با یک جامعه شناس

علی نوری: جامعه به سمت رادیکالیسم رفته است/ باید از این رویکرد شعارزده‌ای که در صداوسیما وجود دارد فاصله بگیریم/ سریع‌القلم می‌گوید ما در ایران با بحران عوض می‌شویم؛ با نقد نه/ کسی نخواست صدای جامعه را بشنود

دیدار در ادامه سلسله گفت و گوهای خود درباره اعتراضات اخیر، به سراغ علی نوری، جامعه شناس رفته است. او می‌گوید:دولت باید از رؤسای تشکل‌ها، احزاب، انجمن‌های علمی، اصناف، ورزشکاران و همه افرادی که...
پیام واشنگتن برای توافق فوری با تهران/ صدا و سیما روی اعصاب ملتهب ایرانیان/ عراقچی: توافق با آمریکا فقط در موضوع هسته‌ای
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پیام واشنگتن برای توافق فوری با تهران/ صدا و سیما روی اعصاب ملتهب ایرانیان/ عراقچی: توافق با آمریکا فقط در موضوع هسته‌ای

این صد و چهل و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۳ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

پمپئو در جده: در تلاش برای تشکیل ائتلاف علیه ایران هستیم

وزیر خارجه آمریکا که چهارشنبه شب وارد عربستان شد، با اتهام زنی علیه تهران گفت، ایران بخش تامین انرژی جهان را با خطر مواجه کرده است.

کد خبر: ۳۵۵۶۶
۰۸:۵۹ - ۲۸ شهريور ۱۳۹۸

دیدارنیوز - وزیر خارجه آمریکا که چهارشنبه شب به وقت تهران وارد شهر جده در عربستان سعودی شد در نشست خبری درباره آخرین تحولات منطقه به ویژه حمله به تاسیسات نفتی آرامکوی عربستان اظهار نظر کرد.

وی گفت آمریکا با شرکای اروپایی، امارات متحده عربی و عربستان سعودی در خصوص  تشکیل ائتلافی برای «مهار ایران» رایزنی کرده است. 

«مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا در ادامه سخنان خود اظهار داشت، جامعه اطلاعاتی به  شدت بر این باور است که حوثی‌ها (انصارالله) به تجهیزات نظامی که از آنها برای حمله به تأسیسات نفتی آرامکو استفاده شد مجهز نیستند.

وزیر خارجه آمریکا در بخش دیگر سخنان خود مدعی شد که ایران بخش تامین انرژی جهان را  با خطر مواجه ساخته است. 

وی ادعا کرد که حمله به تاسیسات عربستان نه از یمن، بلکه از ایران بوده و این اقدام اعلان جنگ مستقیم علیه عربستان سعودی است.

*شوی تبلیغاتی سعودی‌ها

این در حالی است که سرهنگ «ترکی المالکی»، سخنگوی وزارت دفاع عربستان سعودی نیز در نشست خبری ، مدعی شد که ایران در حمله اخیر به تأسیسات نفتی عربستان سعودی دست دارد.

ترکی المالکی مدعی شد که حمله به تاسیسات عربستان سعودی از یمن صورت نگرفته بلکه از شمال منطقه خلیج فارس صورت گرفته است.

سخنگوی وزارت دفاع عربستان طبق روال گذشته، با نمایش لاشه‌هایی که مدعی است متعلق به لاشه‌های موشک‌ و پهپاد است، ادعا کرد ایران این تسلیحات را به کار گرفت. 

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن
امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن
امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن
امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن
پرطرفدارترین ها