تیتر امروز

مجید حسینی: تاجگردون به جای نگرانی برای مصرف بنزین در دور دور، دلواپس معیشت مردم باشد/ ۸ هزار میلیارد تومان به ۲ درصد سپرده گذاران وام دادند!/ دلیل کسری بودجه، نه دولت که به‌خاطر دزدی ارز است/ اعتراض بازار به «گرانی» نیست/ کشور را به سمت دره ابرتورم می‌برید، ترمز کنید!
گفت‌وگوی دیدار در یک ویژه برنامه با استاد دانشگاه

مجید حسینی: تاجگردون به جای نگرانی برای مصرف بنزین در دور دور، دلواپس معیشت مردم باشد/ ۸ هزار میلیارد تومان به ۲ درصد سپرده گذاران وام دادند!/ دلیل کسری بودجه، نه دولت که به‌خاطر دزدی ارز است/ اعتراض بازار به «گرانی» نیست/ کشور را به سمت دره ابرتورم می‌برید، ترمز کنید!

مجید حسینی، استاد دانشگاه تهران مهمان ویژه برنامه دیدارنیوز بود، او در این گفت‌و‌گو به اعتراضات این روزها، دلایل گران سازی و نقش نسل زد پرداخت.
دلفی، سفیر سابق ایران در فرانسه: حتی جمهوری‌خواهان طرفدار ترامپ هم از اصل اقدام او دفاع نمی‌کنند/ ربایش مادورو، آغاز برنامه ترامپ در آمریکای لاتین است/ شریعتی، فعال سیاسی: ماجرای مادورو باید متضمن هشدار نسبت به حاکمیت ایران درباره امکان تکرار تجربه ونزوئلا باشد/ روسیه و چین، ونزوئلا را خیلی بیشتر از ما دوست ‌داشتند!
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک دیپلمات باسابقه و یک تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی مطرح شد

دلفی، سفیر سابق ایران در فرانسه: حتی جمهوری‌خواهان طرفدار ترامپ هم از اصل اقدام او دفاع نمی‌کنند/ ربایش مادورو، آغاز برنامه ترامپ در آمریکای لاتین است/ شریعتی، فعال سیاسی: ماجرای مادورو باید متضمن هشدار نسبت به حاکمیت ایران درباره امکان تکرار تجربه ونزوئلا باشد/ روسیه و چین، ونزوئلا را خیلی بیشتر از ما دوست ‌داشتند!

سعید شریعتی، فعال و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی و ابوالقاسم دلفی، سفیر پیشین کشورمان در فرانسه و کارشناس مسائل بین‌الملل در گفت‌و‌گویی با دیدار به ارائه تحلیلی از تحولات اخیر ونزوئلا، پیامدهای انتقال...
علی(ع) هیچ‌گاه جایگاهش در خلافت را همانند سلطانی قرار نداد که خود را فراتر از قانون، نقد و نظارت و اعتراض مردم بداند/ سیاست راه بلد می‌خواهد و برای اداره جامعه باید هنر سیاست‌ورزی دانست
در چهل‌و یکمین برنامه دیدار اندیشه با ناصر مهدوی مطرح شد:

علی(ع) هیچ‌گاه جایگاهش در خلافت را همانند سلطانی قرار نداد که خود را فراتر از قانون، نقد و نظارت و اعتراض مردم بداند/ سیاست راه بلد می‌خواهد و برای اداره جامعه باید هنر سیاست‌ورزی دانست

در چهل و یکمین برنامه دیدار اندیشه، مقارن با سالروز  ولادت مولی الموحدین حضرت علی (ع) با ناصر مهدوی در موضوع "علی؛ پدر در زندگی شخصی- پدر یا سلطان قدر قدرت در سپهر اجتماع" گفت‌و‌گو...

پیام ظریف به کشورهای منطقه

وزیر خارجه کشورمان گفت: پیام ما به کشورهای منطقه این است که ما خواهان گفت‌وگو، تعامل و رفع سوء تفاهمات از طریق گفت‌وگو و تعامل هستیم و این خواسته ما است.

کد خبر: ۳۵۵۱۸
۱۴:۱۰ - ۲۷ شهريور ۱۳۹۸

دیدارنیوز - محمد جواد ظریف در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر این که پیام ایران به کشورهای منطقه چیست  با بیان اظهارات فوق خطاب به کشورهای منطقه خاطرنشان کرد: همه ما در این منطقه هستیم و در این منطقه خواهیم ماند دیگران می‌آیند و می‌روند و از دیگران نمی‌شود امنیت خرید.

ظریف افزود: آنها دیده‌اند که هر مقداری  که هزینه تسلیحاتی کنند این برایشان امنیت ایجاد نمی‌کند لذا بهتر است که این کشورها به منطقه برگردند به خودشان و همسایگانشان نگاه کنند ما باید با همکاری هم امنیت را در منطقه تولید کنیم و قطعا در این شرایط بهتر می‌توانیم زندگی کنیم.

ظریف در بخش دیگر از صحبت‌های خود با اشاره به این که سیاست‌های تندروانه و افراطی ایالات متحده آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه کشورهایی چون ایران محکوم به شکست بوده وما این شکست‌ها را به صورت پی در پی مشاهده می کنیم تصریح کرد: سیاست ایران، سیاست ثابتی است واین سیاست را ما ادامه می دهیم ما خود را متحد به اجرای تعهدات بین المللی‌مان می‌دانیم و همانطور  که مقام معظم رهبری فرمودند این تعهد ما نشان دهنده این است که اگر دیگران می‌خواهند با ما تعامل کنند آنها نیز باید به تعهدات خود متعهد باشند.

وی ادامه داد: یعنی آمریکا به تعهدات خود برگردد و نشان دهد که کشوری قابل اعتماد است و یا کشوری است که حتی اگر نشود به آن اعتماد کرد لااقل به تعهدات خود پایبند است. اکنون آمریکا نشان داده که برای توافقات ارزشی قائل نیست حتی برای امضای خود ارزشی قائل نیست امروز تصمیم می‌گیرد گروهی را به کاخ سفید دعوت کند ولی فردا جلسه را به هم می زند و همان گروه را تحریم می‌کند اینها نشان دهنده  سیاست غلط آمریکا است وآنها باید این سیاست را اصلاح کنند وگرنه هر روز بیش از گذشته منزوی می‌شوند.

این دیپلمات عالی رتبه کشورمان در ادامه گفت و گوی خود با خبرنگاران در  واکنش به این سوال که پاسخ ایران به اتهامات مقامات آمریکایی به ایران در ارتباط با موضوع آرامکو چیست؟ اظهار کرد: ما به صراحت گفته‌ایم که ایالات متحده آمریکا به جای این که فرافکنی کند باید به دنبال نگاه کردن به واقعیت‌ها در منطقه باشد. ما احساس می کنیم که دولت آمریکا می‌خواهد به نحوی واقعیت‌های موجود در منطقه را به فراموشی بسپارد.

ظریف با اشاره به جنایت‌های صورت گرفته علیه مردم یمن در طول 5 سال گذشته و کشتار زنان، کودکان و غیرنظامیان در این کشور توسط بمباران‌هایی که انجام شده است تصریح کرد: اکنون حدود 5 سال است که مردم یمن تحت شدیدترین جنایت‌ها علیه بشریت قرار گرفتند جنایت‌هایی که در آن زنان و کودکان کشته شدند و سازمان‌های بین المللی این جنایت‌ها را تایید کردند و مردم یمن نیز در برابر این جنایت‌ها از خود دفاع کردند.

ظریف گفت: دیروز و پریروز متاسفانه آمریکایی‌ها ثابت کردند که حساسیت بیشتری به یک پالایشگاه نفت نسبت به کشته شدن بچه‌ها و جنایتی که علیه آنها صورت می‌گیرد دارند و این نشان دهنده دیدگاه غلط آمریکا نسبت به مقام و شخصیت انسانهاست آنها باید در نگاه خود در این زمینه تغییر ایجاد کنند.

ظریف در بخش دیگری از صحبت‌های خود افزود: ایران از همان ابتدا گفته است که راه حل بحران یمن راه حل نظامی نیست و کسانی که فکر می‌کردند با قدرت نظامی و خرید تسلیحات از آمریکا می‌توانند مردم بی دفاع یمن را در چند روز شکست دهند اکنون می‌بینند که بعد از چندین سال وضعیت چگونه است چنان چه که سیستم های پیشرفته دفاعی قدرت رهگیری موشک‌ها و پهپادهای یمن را ندارد و برای این که این شرمساری را جبران کنند به دیگران تهمت می‌زدند.

وزیر امور خارجه کشورمان با تاکید مجدد بر این که راه حل بحران یمن پایان دادن به این جنایت‌ها و درگیری ها و انجام گفت وگوهای یمنی یمنی است گفت: ایران از ابتدای بحران یمن طرح چهار ماده‌ای خود برای راه حل سیاسی یمن اعلام کرد و آنهایی که به قدرت نظامی آنقدر می‌نازیدند که حاضر نشدند طرح سیاسی را بپذیرند اکنون باید پاسخ دهند که چرا در شرایط کنونی قرار گرفته‌ایم.

ظریف گفت: هنوز دیر نیست و هنوز این امکان وجود دارد که با راه حل صلح آمیز و با مذاکره بحران یمن را پایان دهیم تا این جنایات انسانی خاتمه پیدا کنند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۵ دی
امروز دوشنبه ۱۵ دی
امروز دوشنبه ۱۵ دی
امروز دوشنبه ۱۵ دی
پرطرفدارترین ها