تیتر امروز

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.

الهام چرخنده: ۷، ۸ هزار دختر در هفت سال گذشته چادری شده‌اند

الهام چرخنده گفت: هشت هزار دختر از هفت سال گذشته تاکنون با انجام برنامه‌های فرهنگی عفاف و حجاب چادری شده‌اند.

کد خبر: ۳۴۲۴۵
۰۹:۵۰ - ۱۴ شهريور ۱۳۹۸

دیدارنیوز - سفیر موسسه جبهه فرهنگی عفاف و حجاب کشور گفت: هشت هزار دختر از هفت سال گذشته تاکنون با انجام برنامه‌های فرهنگی عفاف و حجاب چادری شده‌اند.

الهام چرخنده روز چهارشنبه در همایش اجتماع بانوان زینبی که در سالن اجتماعات تبلیغات اسلامی استان قزوین برگزار شد، افزود: امروز دشمنان اسلام همانند عصر کربلا هجمه‌های سنگینی به عفاف و حجاب وارد می‌کنند و دختران چادری باید همانند زینب در کربلا به قهرمان عصر خودشان تبدیل شوند.

وی با بیان اینکه مفاهیم شهامت، شجاعت، رشادت، رفاقت، غیرت و مردانگی در کربلا تفسیر می‌شود، اظهار داشت: هر آنچه را که ما امروز نیاز داریم باید در جریان کربلا جستجو کنیم و فهم کربلا کمک می‌کند تا مقابل کسانی که عفاف و حجاب را نادیده می‌گیرند، ایستادگی کنیم.

چرخنده تصریح کرد: امروز دختران ایران اسلامی باید واقعه کربلا را مجسم کرده و برای یک لحظه فکر کنند زمانی که امام حسین (ع) وارد خیمه شد و بین قدرت و شهادت به آنها فرصت انتخاب داد، کدام را انتخاب می‌کنند؟ من انتخاب کردم و به حضرت زینب پناه بردم.

این سفیر عفاف و حجاب محرم را فرصتی برای تغییر دانست و عنوان کرد: دختران ایران اسلامی باید تلاش کنند تا در زندگی، پرچم حضرت زینب را به اهتزاز درآورده و در ایام محرم مجددا با اباعبدالله بیعت کنند که گرانبهاترین ثروت آنها همین چادر است.

سفیر جبهه فرهنگی و عفاف و حجاب به هجمه‌های دشمن در مقابل عفاف و حجاب اشاره کرد و گفت: با توجه به آمار طلاق و آسیب‌های اجتماعی در کشور لازم است که عفاف و حجاب در سرلوحه اقدامات و سیاست های کاری جامعه قرار گیرد.
منبع: انتخاب
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی