تیتر امروز

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...

ویدئو/ محمد درویش: اگر به حرف ما گوش کرده بودند امروز لازم نبود تا صد هزار میلیارد تومان برای احیای دوباره دریاچه ارومیه هزینه کنند

همه باغ‎ها و زمین‎های کشاورزی شرق دریاچه ارومیه از حیز انتفاع خارج شده، موج مهاجرت رخ داده است، بر طبل جریان‎های پان‎ترکیسم کوبیده شده و می‎گویند فارس‎ها به عمد دریاچه را خشک می‎کنند و کلی تبعات امنیتی ایجاد شده است. آیا اگر به حرف ما گوش می‎کردید به نفع اقتصاد و امنیت نبود؟

کد خبر: ۳۳۹۱۲
۰۹:۳۷ - ۱۷ شهريور ۱۳۹۸
دیدارنیوز ـ محمد درویش در گفتگوی تفصیلی با دیدارنیوز به تبعات بی توجهی دولت به توصیه های زیست محیطی اشاره کرد و گفت: «اصل مسئله این است که سازمان محیط‎زیست و محیط‎زیستی‎ها نباید خود را در هیبت سازمان «محیط ایست» معرفی کنند. آن‌ها باید تلاش کنند تا به نحوی فعالیت کنند که مردم و دولتمردان و رهبران احساس کنند هزینه برای حفظ محیط‎زیست اتفاقاً به نفع اقتصاد پایدار کشور است. ما در این زمینه لکنت داشتیم و این باعث شده است که سوءتفاهم‎ها بیشتر شود. ما نتوانسته‎ایم بگوییم که اگر شما به حرف ما گوش کرده بودید امروز لازم نبود تا صد هزار میلیارد تومان برای احیای دوباره دریاچه ارومیه هزینه کنید. شما برای اینکه ۲۰۰ هزار شغل ایجاد کنید، همه مسلمات و قوانین و آموزه‎های محیط‌زیستی را نادیده گرفتید، ۷۲ تا سد بر روی ۱۱ رودخانه‎ای که به سمت دریاچه ارومیه می‎رفت احداث کردید، وسعت اراضی کشاورزی را از ۳۲۰ هزار هکتار به ۶۸۰ هزار هکتار افزایش دادید. یعنی ۳۶۰ هزار هکتار به وسعت اراضی کشاورزی اضافه کردید. هر هکتار به طور متوسط ۱۰۰۰۰ متر مکعب آب نیاز دارد. یعنی ۳.۶ میلیارد متر مکعب آب به حوزه تحمیل شده است، آبی که وجود نداشت. حقابه دریاچه ۳.۱ است که همه مصرف شد. برای ۵۰۰ میلیارد متر مکعب دیگر شما اجازه دادید چاه حفر شود و این بلا بر سر دریاچه ارومیه آمد. الان همه باغ‎ها و زمین‎های کشاورزی شرق دریاچه از حیز انتفاع خارج شده، موج مهاجرت رخ داده است، بر طبل جریان‎های پان‎ترکیسم کوبیده شده و می‎گویند فارس‎ها به عمد دریاچه را خشک می‎کنند و کلی تبعات امنیتی ایجاد شده است. آیا اگر به حرف ما گوش می‎کردید به نفع اقتصاد و امنیت نبود؟ ما با این ادبیات صحبت نمی‎کنیم. اگر با این ادبیات صحبت کنیم، بعد آرام آرام صدای ما شنیده می‎شود و از ما مشورت می‎خواهند. این اتفاق در مجموع سبب شد که چنین لکنتی پیش آید. همان‎طور که شما گفتید در پیشگاه بسیاری از مدیران ارشد در این کشور، محیط‎زیستی‎ها چهره چندان مطلوبی نیستند.»
 
 
 
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی