تیتر امروز

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم

این صد و سی و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با عضو پیشین شورای شهر

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو پیشین شورای شهر بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد که اگر شهرداری خانه اندیشمندان را به هر دلیلی تعطیل...
رئیس شورای شهر مشهد:

با نگاه تک بعدی رشد و توسعه شهر محقق نمی‌شود

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: با نگاه تک بعدی رشد و توسعه شهر محقق نمی‌شود از این رو شورای شهر مشهد و مدیریت شهری در کنار توجه به طرح‌های عمرانی، به نیاز‌های فرهنگی و اجتماعی شهر نیز با محوریت قانون‌های بالادستی توجه می‌کند.

کد خبر: ۳۳۰۷۸
۱۲:۵۳ - ۰۴ شهريور ۱۳۹۸

با نگاه تک بعدی رشد و توسعه شهر محقق نمی‌شود

دیدارنیوز ـ محمد رضا حیدری روز دوشنبه در هفتادمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد افزود: البته تا رسیدن به نقطه مطلوب که همان پاسخگویی به مردم است فاصله داریم، ولی تلاش می‌شود به نیاز‌های مختلف شهروندان و زائران پاسخ داده شود.
 
وی اضافه کرد: هم افزایی و انسجام خوبی بین مدیران دستگاه‌های اجرایی و حاکمیتی در مشهد رقم خورده است که نتایج ارزشمندی به همراه دارد.
 
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به فرارسیدن هفته دولت گفت: هر چه قدر ارتباط بین دولت و شورای شهر به عنوان دو نهاد برآمده از رای مردم بیشتر باشد موفقیت بیشتری عاید می‌شود.
 
حیدری افزود: پنجمین شورای اسلامی شهر مشهد بر مبنای این نگاه در کنار دولت و از ظرفیت‌ها و حمایت‌های استاندار نیز برخوردار بوده است به گونه‌ای که مشکلات شهری همواره از مسائل اولویت دار در استانداری خراسان رضوی است.
 
وی اضافه کرد: توجه به توسعه متوازن و عدالت محور در همه ارکان از شعار‌ها و رویکرد‌های شورای پنجم شهر مشهد است و با این رویکرد اقدامات خوبی به سرانجام رسیده است.
 
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به پیش رو بودن هفته امر به معروف و نهی از منکر گفت: باید امر به معروف و نهی از منکر برگرفته از نگاه عاشورا در جامعه ترویج یابد.
 
حیدری افزود: مدیران و مسئولان بیشتر از بدنه جامعه مورد خطاب امر به معروف و نهی از منکر هستند از این رو باید نظارت همگانی با تکیه بر فضا‌های آزاداندیشانه وجود داشته باشد تا عامل پیشگیری از وقوع مشکلات، فساد و رانت‌ها باشد.
ارسال نظرات
امروز شنبه ۰۸ آذر
امروز شنبه ۰۸ آذر
امروز شنبه ۰۸ آذر
امروز شنبه ۰۸ آذر