تیتر امروز

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

کواکبیان: اروپا فقط ۱۰ روز برای عمل به تعهدات برجامی خود فرصت دارد

یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به سفر و دیدار خود با دبیران کل احزاب آنکارا گفت: احساس می‌کنم یکی از بزرگترین ضعف‌های ما در مقوله توسعه سیاسی این است که انتخابات پارلمانی ما جنبه حزبی ندارد.

کد خبر: ۳۲۹۶۲
۱۳:۱۹ - ۰۳ شهريور ۱۳۹۸

دیدارنیوز - مصطفی کواکبیان در جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور ضمن تبریک روز مباهله گفت: در ایام تعطیلات مجلس سفری به آنکارا داشتم و با دبیران کل احزاب این کشور ملاقات و گفت‌وگو کردم. احساس می‌کنم یکی از بزرگترین ضعف‌های ما در مقوله توسعه سیاسی این است که انتخابات پارلمانی ما جنبه حزبی ندارد. امیدوارم در این فرصت باقیمانده مجلس بتوانیم این نقیصه را جبران کنیم. شورای نگهبان با بخش حزبی بودن قانون انتخابات مشکلی ندارد پس بهتر است هر چه سریعتر این بخش را در دستور کار قرار دهیم.

این عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس افزود: البته ظاهرا چندان دلسوزی زیادی در بدنه دولت و هیات رئیسه مجلس نسبت به مقوله توسعه سیاسی و انتخابات بر مبنای نظام حزبی مشاهده نمی‌شود. تنها راه برون رفت بسیاری از مشکلات کشور همین مسئله است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس با اشاره به فرا رسیدن گام سوم سیاست خارجی گفت: اتحادیه اروپا بداند که فقط ۱۰ روز فرصت دارد که به تعهدات برجامی خود عمل کند وگرنه حتما ایران گام سوم کاهش تعهدات برجامی خود را محکم‌تر برخواهد داشت. اگر اروپا می‌خواهد ایران در برجام بماند، با کمک برای رفع تحریم‌های ظالمانه ترامپ علیه فروش نفت ایران و عادی شدن تبادل بانکی در اجلاس گروه ۷ گام بردارد.

کواکبیان با ارجاع به اولین نطق خود در مجلس دهم گفت: گفته بودم که تا فساد در کشور کفن نشود این وطن، وطن نشود. مردم فکر می‌کنند همه دست اندرکاران در هر سه قوه دستشان به فساد آلوده است. از آقای رئیسی تشکر می‌کنم و امیدوارم اقدامات ایشان جنبه ظاهری، جانبداری و جناح گرایی نداشته باشد. فساد فساد است، اصلاح طلب و اصولگرا ندارد، حتی نماینده مجلس اگر خارج از وظایف نمایندگی‌اش تخلف کند باید به آن رسیدگی شود. مردم اعتقاد دارند ما معتقدیم که مردم تحریم‌های خارجی و ناکارآمدی بعضی از دست اندرکاران را تحمل می‌کنند اما نمی‌توانند فساد بعضی مسئولان را تحمل کنند.

وی با اشاره به هفته دولت ضمن گرامیداشت یاد شهید رجایی و باهنر گفت: شهید رجایی دستور داده بود که اتاق کارش را هفته‌ای یک بار خودش تمیز کند. به او گفتند شما نخست وزیر بودید و الان رئیس جمهور هستید و این کار در شأن شما نیست.

رجایی پاسخ داد: می‌خواهم به خودم بگویم که تو همان معلم ساده‌ای بودی که این مردم تو را به ریاست جمهوری رساندند. از دولتمردان انتظار دارم که تشریفات، تجملات و مسائل زائد را کنار بگذارند. همچنین از شورای ساماندهی امور پایتخت می‌خواهم هرچه سریعتر مشکلات عمومی تهران از جمله انتقال پادگان‌های نظامی را در دستور کار قرار دهد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر