تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس:

ساختمان‌های در معرض خطر آتش‌سوزی در شیراز شناسایی شوند

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس با اشاره به وقوع آتش‌سوزی ۱۲ مرداد ۹۸ در هتل آسمان شیراز گفت: به دنبال این اتفاق به شهرداری شیراز تکلیف کردیم که تمام ساختمان‌هایی را که با چنین خطری مواجه هستند شناسایی کند.

کد خبر: ۳۲۸۱۷
۱۳:۴۹ - ۰۲ شهريور ۱۳۹۸

ساختمان‌های در معرض خطر آتش‌سوزی در شیراز شناسایی می‌شوند

دیدارنیوز ـ محمود رضایی کوچی افزود: قطعا هنوز در کلانشهر شیراز ساختمان‌هایی وجود دارد که ظرفیت و پتانسیل بروز چنین خطراتی را دارند که باید قبل از وقوع هر حادثه‌ای پیشگیری‌های لازم انجام شود.
 
وی اظهار داشت: آتش‌سوزی هتل آسمان شیراز نیز به حدی گسترده بود که اگر به سرعت اقدام و کنترل نمی‌شد قطعا حادثه‌ای مشابه حادثه ساختمان پلاسکو تهران در شیراز روی می‌داد.
 
او ادامه داد: البته در زمینه ابعاد و گستردگی این آتش‌سوزی به منظور جلوگیری از ایجاد دلهره و نگرانی در شهروندان به ویژه ساکنان آن منطقه اطلاع‌رسانی چندانی نشد و تمام توان و انرژی نیرو‌ها صرف مهار سریع این آتش شد.
 
وی، سازه هتل آسمان شیراز را اسکلیت فلزی با هسته بتنی دانست و اضافه کرد: فلز وقتی به شکل مستمر تحت تاثیر آتش قرار داشته باشد پس از چند ساعت امکان تغییر شکل آن وجود دارد و تداوم آن روند ممکن است به سقوط سازه بیانجامد.
 
او اظهار داشت: در طبقات منفی این هتل نیز به رغم اینکه آتش‌سوزی حدود ۱۴ ساعت ادامه داشت، اما از آنجا که آتش به شکل متمرکز و مستمر در کنار ستون‌ها وجود نداشت آسیب چندانی به سازه فلزی بنا وارد نشد.
 
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس ادامه داد: در جریان این آتش سوزی حدود چهار هزار لیتر آب وارد طبقات زیرین شد و پس از آن نسبت به تخلیه آب تزریق شده اقدام شد.
 
رضایی کوچی افزود: پس از مهار کامل آتش یک تیم کارشناسی متشکل از دانشگاه شیراز، کارشناسان رسمی دادگستری و سازمان نظام مهندسی، شهرداری و استانداری برای رسیدن به یک تصمیم که مبنای علمی و کارشناسی داشته باشد به بررسی شرایط هتل پرداختند.
 
او ادامه داد: بررسی اولیه کارشناسان حاکی از آن مساله بود که ساختمان هتل آسمان شیراز قابلیت مقاوم‌سازی دارد و مالک ساختمان باید نسبت به انتخاب یک مشاور اقدام کند تا مشاور نیز نظر خود را مبنی بر اینکه امکان مقاوم سازی بنا وجود دارد یا خیر اعلام کند.
 
وی، با اشاره به کاهش میزان خسارت‌های ناشی از وقوع آتش‌سوزی در استان در مقایسه با سال‌های اخیر افزود: سال گذشته هر آتش‌سوزی که در استان روی می‌داد به طور متوسط به چهار و شش دهم هکتار از مراتع و جنگل‌ها آسیب وارد می‌کرد در حالی که این عدد امسال به یک و هفت دهم هکتار رسیده که بیانگر این مطلب است که سطح آتش سوزی در استان با توجه به واکنش‌های سریعی که نشان داده می‌شود به یک سوم کاهش یافته است.
ارسال نظرات