تیتر امروز

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...

ایجاد گسست نسلی میان تصمیم‌گیرندگان و دختران دهه هشتادی

مدیرکل امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه اکنون در مدارس با نسل دختران دهه هشتادی روبرو هستیم و یک گسست نسلی بین نسل دانش‌آموزان حاضر در مدرسه و تصمیم گیرندگان و سیاست گذاران به وجود آمده است، گفت: سعی می‌کنیم امکان یک گفت‌وگوی بین نسلی را فراهم کنیم و قصد داریم امسال یک مطالعه عمیق روی دختران انجام دهیم.

کد خبر: ۳۲۷۴
۰۸:۲۳ - ۲۸ خرداد ۱۳۹۷

دیدارنیوز - فرحناز مینایی پور برنامه‌های ویژه  آموزش و پرورش برای دختران دانش آموز را تشریح و اظهار کرد: قصد داریم امسال یک مطالعه عمیق روی دختران داشته و یک آسیب شناسی در حوزه دختران انجام دهیم.

وی افزود: اکنون در مدارس با نسل دختران دهه هشتادی روبرو هستیم و یک گسست نسلی بین نسل دانش‌آموزان حاضر در مدرسه و تصمیم گیرندگان و سیاست گذاران به وجود آمده است. سعی می‌کنیم امکان یک گفت وگوی بین نسلی را فراهم کنیم.

مدیرکل امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش با اشاره به حضور متخصصان رشته حقوق، جامعه شناسی، مطالعات زنان و ... دراین برنامه گفت: جلساتی را با حضور دختران دانش‌آموز و متخصصان اجتماعی برگزار می‌کنیم. قرار است دختران خواسته‌ها و مطالباتشان  را در این جلسات بیان کنند. همچنین با اولیای دختران گفت‌وگوهایی را ترتیب خواهیم داد تا در نهایت به یک برنامه مطالعاتی واقع بینانه برسیم که بتوانیم در اختیار دانشگاه‌ها و مراجع تصمیم گیر بگذاریم و به فرآیند تصمیم گیری و برنامه ریزی در حوزه دختران کمک کنیم.

مینایی پور ادامه داد: پس از برگزاری جلسات کارشناسی در نهایت همایشی تحت عنوان «دختران امروز، نیازها و چالش‌ها» را برگزار می‌کنیم و از مقالات رسیده نیز استفاده خواهیم کرد. تصور می‌کنم با انجام این گفت‌وگوها و احصای نیازهای دختران نسل جدید بتوانیم یک طرح مطالعاتی بنیادین علمی را به سرانجام برسانیم و در واقع تولید علم کنیم. 

وی افزود: در حوزه زنان کارهای مطالعاتی خوبی انجام شده اما در حوزه دختران کم کار شده  است. دختران دهه ۸۰ یک دنیای کاملا متفاوت با ما دارند و کسی به دنیای آن‌ها نپرداخته است. ما دهه پنجاهی‌ها از دور برای دختران دهه هشتادی تصمیم می‌گیریم در حالی که واقعا همه نیازهای آنها را نمی‌شناسیم.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی