تیتر امروز

کوروش احمدی: ترامپ، موافق حمله‌ای دیگر به ایران نیست/ برخی اقدامات رئیس‌جمهور آمریکا، نقض تعدادی از قواعد قطعی و آمرانه حقوق بین‌الملل است/ تکرار اتفاق کاراکاس در تهران، چندان محتمل نبوده ولی، منتفی هم نیست!/ ترامپ همچنان به دنبال رژیم چنج در ایران نیست
در گفت‌و‌گوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در دفتر سازمان ملل در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: ترامپ، موافق حمله‌ای دیگر به ایران نیست/ برخی اقدامات رئیس‌جمهور آمریکا، نقض تعدادی از قواعد قطعی و آمرانه حقوق بین‌الملل است/ تکرار اتفاق کاراکاس در تهران، چندان محتمل نبوده ولی، منتفی هم نیست!/ ترامپ همچنان به دنبال رژیم چنج در ایران نیست

ترامپ همچنان به دنبال رژیم چنج در ایران نبوده و بیشتر به دنبال این است که با بکارگیری یک سری مکانیزم‌ها، اقدامات و راه‌حل‌های کم‌هزینه و حملات نقطه‌ای و محدود-بدون درگیر کردن سربازان آمریکایی-حاکمیت...
اغتشاش یا اعتراض مدنی؟/ پزشکیان دلار را آزاد کرد/ مادورو در بازداشت، معاونش رئیس‌جمهور موقت!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اغتشاش یا اعتراض مدنی؟/ پزشکیان دلار را آزاد کرد/ مادورو در بازداشت، معاونش رئیس‌جمهور موقت!

این صد و چهل و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۵ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مجید حسینی: تاجگردون به جای نگرانی برای مصرف بنزین در دور دور، دلواپس معیشت مردم باشد/ ۸ هزار میلیارد تومان به ۲ درصد سپرده گذاران وام دادند!/ دلیل کسری بودجه، نه دولت که به‌خاطر دزدی ارز است/ اعتراض بازار به «گرانی» نیست/ کشور را به سمت دره ابرتورم می‌برید، ترمز کنید!
گفت‌وگوی دیدار در یک ویژه برنامه با استاد دانشگاه

مجید حسینی: تاجگردون به جای نگرانی برای مصرف بنزین در دور دور، دلواپس معیشت مردم باشد/ ۸ هزار میلیارد تومان به ۲ درصد سپرده گذاران وام دادند!/ دلیل کسری بودجه، نه دولت که به‌خاطر دزدی ارز است/ اعتراض بازار به «گرانی» نیست/ کشور را به سمت دره ابرتورم می‌برید، ترمز کنید!

مجید حسینی، استاد دانشگاه تهران مهمان ویژه برنامه دیدارنیوز بود، او در این گفت‌و‌گو به اعتراضات این روزها، دلایل گران سازی و نقش نسل زد پرداخت.

پرسپولیس مدل آرژانتینی افتتاحیه لیگ برتر را برد

پرسپولیس توانست با یک گل رقیب بوشهری خود را شکست دهد و نخستین سه امتیاز لیگ برتر را کسب کند.

کد خبر: ۳۲۷۰۷
۲۱:۱۸ - ۳۱ مرداد ۱۳۹۸

دیدارنیوز - در نخستین دیدار از لیگ برتر فوتبال ایران در فصل ۹۸-۹۹، پرسپولیس و پارس جنوبی از ساعت ۱۹:۱۰ در بازی افتتاحیه این رقابت‌ها به میدان رفتند که این دیدار با حساب یک بر صفر به سود پرسپولیس تمام شد.

تک گل این بازی را مهدی ترابی در دقیقه ۵۷ برای پرسپولیس به ثمر رساند.

نیمه نخست

بازی آرام و بدون عجله از سوی هر دو تیم آغاز شد و تا ۱۵ دقیقه نخست حمله خطرناکی روی دروازه هیچ یک از دو تیم انجام نشده بود که رفته‌رفته پرسپولیس فشار حملاتش را افزایش داد و صاحب کرنر شد که ضربه کرنر بعد از یک رفت و برگشت و ارسال مجدد توسط امیری، در مقابل محوطه شش قدم مقابل پای نادری قرار گرفت ولی او با بی‌دقتی توپ را به بیرون زد.

بازی در ادامه متعادل دنبال شد و هر دو تیم در پی یافتن روزنه‌ای برای ایجاد موقعیت گل و گشودن دروازه‌ها بودند اما این مهم برای هر دو تیم دشوار شده بود. در دقیقه ۳۰ پارس جنوبی روی ضد حمله سریع در آستانه خلق موقعیت گل بود که بازیکن این تیم با خطای سید جلال حسینی سرنگون شد و داور نخستین کارت زرد لیگ نوزدهم را به کاپیتان پرسپولیس نشان داد.

در دقیقه ۳۲، ضربه ایستگاهی مهدی ترکمان در شرایطی که با واکنشی از سوی رادوشوویچ همراه نشد، به دیرک عمودی دروازه برخورد کرد و از دروازه پرسپولیس دور شد.

نیمه دوم

گل:در دقیقه ۵۷ پرسپولیس دروازه پارس جنوبی را گشود. همکاری مهدی ترابی و علی علیپور منجر به تک به تک شدن ترابی با دخسوس شد که بازیکن پرسپولیس با ضربه چیپ گل نخست را به نام خودش ثبت کرد.

دو دقیقه بعد علی علیپور صاحب فرصت خوبی شد که شوت محکم این بازیکن از کنار دیرک دروازه پارس جنوبی عبور کرد.

در دقیقه ۶۶، روی ارسال محمد نادری، وحید امیری می‌توانست گل دوم را به ثمر برساند که مدافع پارس جنوبی زودتر از مهاجم پرسپولیس توپ را دور کرد.

در دقیقه ۷۸، پرسپولیس حمله سریعی را توسط عالیشاه آغاز کرد و پاس در عرض این بازیکن در مقابل دروازه به امیری رسید که ضربه او توسط دروازه‌بان پارس جنوبی دفع شد و به کرنر رفت و ثمری برای سرخپوشان نداشت.

پارس جنوبی برای به تساوی کشاندن بازی تلاش خود را افزایش داد و چند بار تا محوطه جریمه پرسپولیس پیش روی کرد که در نهایت بازیکنان در زدن ضربات پایانی و گشودن دروازه ناکام بودند.

ترکیب پرسپولیس: بوژیدار رادوشوویچ، سید جلال حسینی (کاپیتان)، شجاع خلیل‌زاده، محمد نادری، مهدی شیری، احمد نورالهی، امید عالیشاه، مهدی ترابی، وحید امیری (سیامک نعمتی ۹۰)، امیر روستایی (فرشاد احمدزاده ۶۴) و علی علیپور.

ترکیب پارس جنوبی: فرناندو دخسوس، فریبرز گرامی، علی عبدالله‌زاده، مگنو باتیستا، محمود شفیعی، رضا خالقی‌فر (احسان تاییدی ۸۴)، پوریا آریاکیا، حامد پاکدل، ایمان باصفا، کاخبرکاکاشویلی و مهدی ترکمان.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۸ دی
امروز پنجشنبه ۱۸ دی
امروز پنجشنبه ۱۸ دی
امروز پنجشنبه ۱۸ دی
پرطرفدارترین ها