تیتر امروز

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک کارشناس برجسته محیط زیست

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه های خود میزبان دکتر اسماعیل کهرم بوم شناس و فعال محیط زیست بود؛ او در این گفت و گو تاکید داشت که برای گذار از وضعیت بحران کنونی باید مدیریت را از دست سیاسیون...
در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

جدیدترین اخبار از تغییر مدیریتی در ایران‌خودرو

طبق اعلام سخنگوی دولت، مدیرعامل مپنا جایگزین مدیرعامل فعلی مدیران‌خودرو خواهد شد.

کد خبر: ۳۲۴۳۰
۱۳:۵۰ - ۲۸ مرداد ۱۳۹۸
دیدارنیوز - علی ربیعی سخنگوی دولت امروز در نشست خبری خود با اصحاب رسانه ازبرکناری هاشم یکه‌زارع -مدیرعامل ایران‌خودرو- به دلیل تغییر قیمت خودرو خبر داد و گفت که عباس علی‌آبادی به عنوان مدیرعامل جدید ایران خودرو شروع بکار خواهد کرد.

اما عباس علی‌آبادی کیست؟

عباس علی‌آبادی فارغ‌التحصیل مقاطع تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد مکانیک با گرایش تبدیل انرژی از دانشگاه‌های صنعتی شریف و دانشگاه تهران و درجه دکترای مهندسی مکانیک از دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی با گرایش کنترل بوده است.

وی مدرس دروس مختلف مهندسی مکانیک و مباحث مرتبط با موتورهای احتراق داخلی (توربین‌های گازی) در دانشگاه‌های مختلف کشور است و سابقه‌ ریاست دانشگاه صنعتی مالک اشتر را نیز داراست.

علی‌آبادی در حال حاضر مدیرعامل اجرایی گروه مپنا است. از جمله سوابق کاری و مدیریتی وی نیز می‌توان به فعالیت در جهاد سازندگی، مشارکت در اجرا و مدیریت پروژه‌های نیروگاهی کرخه و کارون ۳، مدیریت‌عاملی شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران و معاونت وزیر نیرو در امور برق و انرژی اشاره کرد.

از جمله برنامه‌های او حین تصدی معاونت امور برق وزارت نیرو، استفاده از نیروگاه‌های تجدیدپذیر، واقعی کردن قیمت برق و تکمیل نیروگاه‌های نیمه تمام بود.

واکنش‌های رسمی

گروه صنعتی ایران خودرو تاکنون واکنشی به این خبر نداشته است.

همچنین شرکت مپنا که اعلام شده مدیرعاملش به عنوان مدیرعامل جدید گروه صنعتی ایران خودرو انتخاب شده نیز، تا این لحظه واکنش رسمی نسبت به خبر اعلامی از سوی سخنگوی دولت نداشته است.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
من
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۸
0
0
عباس آقا کاری کن قیمتها اصلاح و متعادل بشه زودتر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر