تیتر امروز

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...

حسن‌زاده: بازیکن خاطی قبل از رسیدن به خانه جریمه‌ می‌شود

رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال گفت: لیگ برتر ایران که آیینه تمام نمای فوتبال ایران است و باید در تمام ارکان رشد کند.

کد خبر: ۳۲۳۱۷
۱۴:۵۶ - ۲۷ مرداد ۱۳۹۸

دیدارنیوز - اسماعیل حسن‌زاده، رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال بعدازظهر یک‌شنبه در یک نشست خبری اظهار کرد: علاقه‌مندیم کارنامه فوتبال ایران در داخل کشور همانند کارنامه فوتبال‌مان در عرصه‌های بین‌المللی درخشان باشد. دوست داریم آبروی فوتبالی ما در برگزاری مسابقات دیده شود اما در این راستا چند مشکل داریم. معتقدیم لیگ برتر ایران که آیینه تمام نمای فوتبال ایران است و باید در تمام ارکان رشد کند.

او ادامه داد: ارتقای سطح رکن قضایی در نوع برخورد با تخلفات فوتبالی و رفتار غیر ورزشی، سطح داوری از جمله مواردی است که طی این فصل دنبال می‌کنیم.

رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال خاطرنشان کرد: آموزش درست به خانواده فوتبال در کنار تکنیک و تاکتیک اهمیت بالایی دارد. قبل از بدنسازی و سایر مسئال اردویی، انتظار ما از کادرفنی و بازیکنان این است که مقررات فوتبال دنیا را متوجه شوند. اگر بپرسید بازدارندگی رکن قضایی چقدر موثر بوده است، باید گفت در آخرین مجمع عمومی فدراسیون فوتبال بخشی از رییسان هیات‌های فوتبال معتقد بودند جریمه‌های مالی در لیگ دسته دوم و سه بسیار سنگین است.

حسن‌زاده ادامه داد: تلاش اعضا بر این بود که جریمه‌های مالی را کاهش دهند. من مشاهده کردم که در فوتبال آمریکای جنوبی تماشاگران به خاطر رفتار نامناسب محروم شدند و یا آ ث میلان نیز به خاطر رفتار هوادارانش محروم شده است. همه این تفکرات نشان داد که تا الان از همه ظرفیت‌های آیین‌نامه انضباطی استفاده نشده است.

وی با اشاره به جلسه با مهدی تاج اظهار کرد: اگر بازدارندگی قوانین انضباطی را می خواهیم، ظرفیت را ایجاد کنید که ما همانند بازیکنان و مربیان حرفه‌ای، به طور حرفه‌ای تیم‌ها را جریمه کنیم. باید برای کسی که به داور اهانت می کند، جریمه بیش‌تری نسبت به گذشته در نظر گرفت. این ظرفیت امسال ایجاد شده است.

رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال خاطرنشان کرد: محکوم کردن داور و یا جو دادن به سکوها قبل از مسابقه برای گرفتن نتیجه، محکوم می‌شود. مطمئن باشید امسال از تمام ظرفیت آیین نامه انضباطی استفاده شده است. سلامت جامعه فوتبال اعم از بازیکن تا مسوولان حاضر در استادیوم‌ها و هواداران رصد می‌شود. شاید کار به جایی برسد که بازیکن قبل از رسیدن به خانه با حکم محرومیت یا جریمه مواجه شود. هر کسی که علیه قوانین و آیین نامه‌ها صحبت کند، با برخورد کمیته انضباطی مواجه می‌شود.

او در پاسخ به این سوال که سال گذشته کمیته انضباطی در تصمیم‌گیری‌های خود بسیار کند عمل کرد و مجازات به موقع اعمال نشد؟ گفت: شاید شاخص‌ترین حرف من این است که امسال این اتفاق رخ نمی‌دهد. این قول را می‌دهیم که به موقع آرای انضباطی صادر شود. اگر بخواهیم وظیفه خودمان را انجام دهیم باید شرایط لازم فراهم شود. یکی از نکاتی که باعث شد این اتفاقات رخ دهد، برخی مسائل غیرفوتبالی به گونه‌ای با مسئال فوتبالی هماهنگ بود که بعضی از تحقیقات خودمان را به پاسخ نهادهای خاص معطوف کردیم. در هفته‌های پایانی لیگ هم تاخیرهایی بود اما وقتی بخشی از پرونده در دستگاه قضایی حضور دارد، مجبوریم منتظر بمانیم.

حسن زاده تاکید کرد: امسال شاهد تعلل در صدور آرای انضباطی نیستیم. البته با حداقل زمان در صدور آرای انضباطی رعایت شود. قوانین جدید این اختیار را به ما می‌دهد که رفتاری را قبل از صدور رای تنبیه کنیم. دستور موقت در طول سال چند بار اتفاق می‌افتد اما برای نشان دادن قاطعیت در صدور رای برای چند بار از دستور موقت استفاده خواهد شد.

او درباره آرای فینال جام حذفی و رسیدگی کمیته انضباطی به این موضوع گفت: خوشبختانه در رایی که کمیته استیناف درباره فینال جام حذفی صادر کرد، بالاخره نقض مقرراتی که در آن‌جا انجام شد و حتی تاخیر در انجام مصاحبه و امتناع یک تیم در ورود به میدان، در مسیر رسیدگی قرار گرفت. راجع به جزییات انضباطی هم رای را دیدید اما چیزی که برجسته بود اگر عاملان غیر فوتبالی باشند، رکن قضایی نمی‌توانند به آن رسیدگی کنند. اگر علت این اتفاق تاخیر حضور آمبولانس در محل مسابقه باشد، ما نمی‌توانیم اورژانس را تنبیه کنیم. این اتفاق تجربه بزرگی بود که یکی از دلایل تاکید فدراسیون فوتبال برای رفع اشکالات ورزشگاه‌ها همین اتفاق است
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی