تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

اختصاص ۲۳۰ میلیارد ریال به طرح‌های نیمه‌تمام کشاورزی گچساران

مدیر جهاد کشاورزی گچساران گفت: امسال ۲۳۰ میلیارد ریال به طرح‌های نیمه‌تمام عمرانی حوزه کشاورزی این شهرستان اختصاص یافته است.

کد خبر: ۳۲۰۱۴
۱۴:۰۶ - ۲۳ مرداد ۱۳۹۸

اختصاص ۲۳۰ میلیارد ریال به طرح‌های نیمه‌تمام کشاورزی گچساران

دیدارنیوز ـ سید عبدالوهاب پورالحسینی اظهار داشت: هم اکنون ۵۰ طرح عمرانی با پیشرفت فیزیکی ۴۰ تا ۸۰درصد در گچساران در دست اجراست.
 
وی بیان کرد: طرح انتقال آب به ۵۸۰ هکتار زمین کشاورزی باباکلان، آبیاری یک هزار و ۲۰۰ هکتار زمین کشاورزی در دشت لیشتر و آبرسانی به ۸۵۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی «آبرزی» از طرح‌های مهم در دست اجرای این شهرستان است.
 
پورالحسینی گفت:گچساران ۳۱ هزار هکتار زمین کشاورزی در بخش‌های زراعت و باغی دارد که ۱۷ هزار هکتار آن آبی یا در حال تبدیل به شدن آبی است.
 
وی با بیان اینکه این شهرستان ۲ هزار هکتار باغ دارد عنوان کرد: ۳۰۰ هکتار از این میزان در سال گذشته در مناطق دیل و آرو احداث شده است.
 
پورالحسینی ابراز امیدواری کرد: با بهره برداری از طرح‌هایی مانند آبرسانی به باباکلان، توسعه باغ‌ها در دشت امامزاده جعفر تولید انواع میوه در گچساران افزایش چشمگیری یابد.
 
مدیر جهاد کشاورزی گچساران تصریح کرد: خدمات رسانی به کشاورزان در قالب ۶ پهنه با ۵۵ کارشناس ترویج در این شهرستان انجام می‌شود.
 
وی تلاش برای جذب تسهیلات روستایی عشایر جهت اجرای طرح‌های کشاورزی به ویژه در بخش دام و طیور از راهبرد‌های جهاد کشاورزی این شهرستان در سال جاری است.
 
سالانه بیش از ۹۶ هزار تن انواع محصولات کشاورزی و دامی در شهرستان گچساران تولید می‌شود.
 
بخش مرکزی شهرستان گچساران سه دهستان، ۱۲۰ روستا و ۲۶ هزار و ۶۳۸ نفر جمعیت روستایی و ۱۰ هزار نفر جمعیت عشایری دارد که شغل بسیاری از آنان کشاورزی و دامپروری است.
 
شهرستان ۱۲۶ هزار نفری گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر