تیتر امروز

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...

عدم تناسب هزینه ها با سرانه درآمد کشاورزان کرمانشاهی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه بخش کشاورزی باید علمی و با استفاده از فن آوری روز هدایت شود، گفت: در بخش کشاورزی کرمانشاه سرانه درآمد کشاورزان با هزینه‌ها تناسبی ندارد و کشاورزان ما بدهکار هستند لذا همین امر مانعی برای استفاده از تکنولوژی است.

کد خبر: ۳۲۰۱۲
۱۳:۵۴ - ۲۳ مرداد ۱۳۹۸

سرانه درآمد کشاورزان کرمانشاهی با هزینه‌ها تناسبی ندارد

دیدارنیوز ـ نوربخش حاتمی افزود: امروز بخش کشاورزی استان کرمانشاه به عنوان یکی از قطب‌های کشاورزی کشور در جایگاه واقعی خود قرار ندارد و با توجه به پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های موجود نیازمند عزم جدی است.
 
وی با بیان اینکه وظیفه داریم با استفاده بهینه از منابع خدادای ارتقاء بهره‌وری را داشته باشیم تصریح کرد: استان کرمانشاه با داشتن اقلیم‌های متفاوت و اراضی مرغوب دیم و آبی از ظرفیت‌های گسترده‌ای برای توسعه برخوردار است و همه باید تلاش کنیم تا ظرفیت‌ها را تبدیل به فرصت نماییم.
 
حاتمی بهبود وضع معیشتی بهره‌برداران بخش کشاورزی را از اولویت‌ها و سیاست‌های خود برشمرد.
 
وی با اشاره به اینکه مزیت‌های نسبی در برخی محصولات کشاورزی داریم تصریح کرد: نخود و زعفران ۲ محصولی هستند که خاستگاه آن‌ها استان کرمانشاه است و پتانسیل خوبی در تولید این محصولات داریم.
 
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه اظهار داشت: بایستی به محصولی مثل نخود که برندی برای استان محسوب می‌شود نگاه استراتژیک داشته باشیم و از تولید، فروش و ارزش افزوده آن حمایت نماییم.
 
وی با اشاره به اینکه به دنبال توانمند سازی نخودکاران هستیم خاطرنشان کرد: نخودکاران استان دیم کار هستند و اگر فقط کیلویی ۲۰ هزار تومان به قیمت نخود اضافه شود با توجه به اینکه قیمت نخود تاثیر چندانی در سبد خانوار‌ها ندارد، ولی می‌تواند درآمد نخودکاران را بهبود بخشیده و باعث توسعه کشت این محصول شود.
 
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه در ادامه به مزیت دیگر استان که زعفران است پرداخت و افزود: استان کرمانشاه خاستگاه زعفران دنیا بوده و سابقه کشت زعفران در آن به بیش از ۲ هزار سال قبل بر می‌گردد.
 
وی زعفران استان را با کیفیت‌ترین زعفران دنیا معرفی کرد که سال گذشته حدود ۱۵ میلیون تومان توسط صادرکنندگان به طور کامل خریداری شده است و تقاضای بالایی در بازار‌های داخلی و خارجی دارد.
 
حاتمی گفت: توسعه زعفران در استان می‌تواند اقتصاد استان را متحول نماید و اشتغال بالایی را نصیب استان کند.
 
وی خاطرنشان کرد: زعفران یکبار کشت می‌شود و هفت سال مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد و در هر هکتار حدود ۲۵۰ میلیون می‌توان در سال نصیب زعفران کاران نماید.
 
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه هر شهرستان استان کرمانشاه مزیت ویژه‌ای در تولید محصولات کشاورزی دارد اضافه نمود: در شهرستان هرسین محصول پیاز، در صحنه محصول گیلاس، در ریجاب محصول انجیر و ... برخوردارند که برای شناسایی آن‌ها به جامعه، تقویمی از جشنواره محصولات کشاورزی در حال تدوین است.
 
حاتمی گفت: برای شناخت مزیت‌های استان از خبرنگاران می‌خواهیم بخش کشاورزی را درست به جامعه معرفی نمایند.
 
استان کرمانشاه ۹۴۶ هزار و ۸۷۱ هکتار زمین کشاورزی دارد و سالانه بیش از چهار میلیون و ۲۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی در این استان تولید می‌شود.
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
امروز چهارشنبه ۱۰ دی