تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
"دیدارنیوز" نگاهی به قهرمانی جوانان والیبالیست در مسابقات جهانی دارد؛

قهرمانی جهان؛ میوه جذاب برنامه ریزی بلند مدت

در واقع افتخاراتی که تیم جوانان و تیم ملی بزرگسالان در ماه‌های اخیر به دست آوردند حقیقتا نتیجه برنامه‌های بلندمدتی است که فدراسیون والیبال از حداقل ۲۵ سال پیش طراحی کرده و در مرتبه بالاتر، نمایانگر تعهد و مسئولیتی است که در بدنه والیبال ایران در قبال اجرای برنامه‌ها به وجود آمده است.

کد خبر: ۳۰۵۷۳
۱۶:۳۱ - ۰۶ مرداد ۱۳۹۸
دیدارنیوز ـ آرش راهبر: دیشب در بحرین وقتی جوانان والیبال ایران برای نخستین بار به عنوان قهرمانی جهان دست یافتند و تاریخ ساز شدند، طرفداران و علاقمندان این رشته، دیگر به کلی از تماشای تصاویر آن لحظات درخشان ناامید شده بودند و صدا و سیما باز هم طرفداران والیبال را معطل نگه داشت و مسابقه را پخش نکرد. قهرمانی شیربچه‌های والیبال ایران اگر چه غریبانه بود، اما ذره‌ای از هیجان و سرخوشی آن‌ها در منامه نکاست و امیر حسین اسفندیار، سزاوارانه جام قهرمانی را بالای سر برد و عنوان باارزش ترین بازیکن جام را نیز ربود.

قهرمانی ایران پس از پیروزی نفسگیر بر جوانان ایتالیا رخ داد که تا دیدار نهایی نباخته بودند و قوی‌ترین تیم جام محسوب می‌شدند، اما جوانان ایران در ماراتونی فوق العاده توانستند با نتیجه ۳ بر ۲ به پیروزی برسند. امروز سایت فدراسیون جهانی والیبال، قهرمانی ایران را در مسابقات جوانان جهان در فهرست تیتر‌های اصلی اخبار خود قرار داد و نوشت: «یلی و اسفندیار، ایران را به سوی نخستین قهرمانی تاریخی خود رهنمون ساختند.»
 
 
میوه‌های جذاب برنامه ریزی بلند مدت

دو بازیکن برتر ایران در مسابقه فینال هر یک ۲۰ امتیاز کسب کردند و اوج درخشش آن‌ها نیز در ست پنجم بود که در نهایت برق مدال طلا را برای ایران به همراه آورد. پوریا یلی بازیکن خوش استیل و ۲ متر و ۹ سانتی متری ایران در راس آتشبار خط حمله قرار داشت و ۱۸ آبشار زد و دو امتیاز سرویس کسب کرد و سه بار هم دفاع موفق روی تور داشت. امیر حسین اسفندیار نیز با ۱۷ حمله، چهار سرویس موفق و یک دفاع روی تور، بال دیگر ایران برای پرواز به سوی قهرمانی بود.

بازیکن موثر دیگر تیم ملی جوانان نیز مرتضی شریفی بود عملکرد درخشانی از خود به نمایش گذاشت. ایتالیایی‌ها هم بازیکنان بسیار خوب و موفقی داشتند از جمله لاویا، گامبا، رچینه و موسکا که همچون بازیکنان ایران باید منتظر درخشش بیشتر آن‌ها در آینده بود.
 
نتیجه برنامه ریزی بلندمدت
 
قهرمانی تیم ملی جوانان ایران در مسابقات جهانی بحرین در شرایطی اتفاق افتاد که فدراسیون والیبال چند ماهی است رئیس ندارد و با سرپرست اداره می‌شود. قرار است از فردا نیز ثبت نام برای ریاست فدراسیون آغاز شود، اما بدون تردید کسب این عنوان باارزش در شرایط ناپایدار مدیریتی در فدراسیون، ارتباطی به مدیریت‌ها در چند ماهه اخیر ندارد و در واقع این افتخار بزرگ، نشانگر ارزش و اهمیت برنامه ریزی بلندمدت است.

در واقع افتخاراتی که تیم جوانان و تیم ملی بزرگسالان در ماه‌های اخیر به دست آوردند حقیقتا نتیجه برنامه‌های بلندمدتی است که فدراسیون والیبال از حداقل ۲۵ سال پیش طراحی کرده و در مرتبه بالاتر، نمایانگر تعهد و مسئولیتی است که در بدنه والیبال ایران در قبال اجرای برنامه‌ها به وجود آمده است. والیبال به معنای واقعی کلمه همچون رودی خروشان در حرکت است و به نظر می‌آید حتی تغییرات در سطح مدیریت فدراسیون نیز خللی در جریان آن به وجود نمی‌آورد و تعهد به وظایف و مسئولیت پذیری در میان همه اجزا و اعضای پیکر والیبال می‌تواند کم و کاستی‌ها را بی اثر کند.

قهرمانی جوانان ایران در مسابقات جهان نوید بروز یک نسل جدید و توانمند را نیز می‌دهد و ثابت می‌کند در حوزه پشتوانه سازی نیز برنامه‌های فدراسیون به خوبی پیش رفته است. والیبال ایران امروز یک موجود زنده، پویا و جوان است و این اتفاق مهم را حتی می‌توان مهم‌تر از اتفاقاتی چون راهیابی به المپیک تلقی کرد.
 
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها