تیتر امروز

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با رئیس پیشین شورای شهر

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود

پسر ارشد آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئیس پیشین شورای شهر، محسن هاشمی مهمان برنامه «تیتر» بود او معتقد است که علما با حجاب اجباری مخالفند ولی نگران واکنش افراطیون هستند، به همین خاطر سکوت کردند.
مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد

این صد و سی و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم سپهر امروز سیاست در ایران و البته، برخی مناقشات بر اولویت‌سنجی در بحث منافع ملی کشور، بهانه‌ای شد تا به سراغ صادق زیباکلام و اکبر اعلمی، دو تن از فعالین سیاسی...

نمکی از وجود فساد ۵۰ هزار میلیارد تومانی در نظام پزشکی خبر داد

سخنگوی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس با اشاره به صحبت‌های وزیر بهداشت در جلسه امروز این فراکسیون گفت: طبق توضیحات وزیر بهداشت در نظام پزشکی فساد ۵۰ هزار میلیارد تومانی وجود داشته است. ما نمی‌دانیم یک میلیارد دلار تجهیزات پزشکی کجا و چطور هزینه شده است. با وجود این وزارت بهداشت با همه توان در مقابل مافیا و فساد ایستاده و اجازه نمی‌دهد بیت‌المال به دست این افراد بیفتد.

کد خبر: ۲۹۵۸۴
۱۲:۰۰ - ۲۳ تير ۱۳۹۸

دیدارنیوز - سید حسین نقوی حسینی در توضیح جلسه امروز فراکسیون نمایندگان ولایی اظهار کرد: این جلسه با حضور وزیر بهداشت برگزار شد که در ابتدای آن اعضای فراکسیون بر لزوم توزیع عادلانه امکانات بهداشت و درمان، توجه به مدیریت‌های استانی و شهرستانی علوم پزشکی و انتصاب مدیران خدمتگزار ضرورت مبارزه با مفاسد اقتصادی در حوزه‌ی دارو تاکید کرده و در عین حال از اقدامات انجام شده برای مقابله با مافیای دارو قدردانی کرده و خواستار ادامه راه شدند.

به گفته‌ی وی، تاکید بر تأمین داروهای مورد نیاز بیماران به ویژه بیماران خاص، نجات جان آنها، توجه به دانشگاه‌های علوم پزشکی بر استان‌ها به عنوان متولی علوم پزشکی، نصب کارتخوان در مطب پزشکان و شفاف سازی درآمد آنها، ضرورت تأمین تجهیزات و امانات بیمارستان‌ها به ویژه سی تی اسکن و سونوگرافی، مبارزه با نظام بروکراسی حاکم بر حوزه بهداشت و درمان، ساخت بیمارستان‌های جدید و تکمیل بیمارستان‌های نیمه کاره و جلوگیری از سیاست بازی و برخوردهای سیاسی با مسائل پزشکی از دیگر مواردی بود که در این جلسه مطرح شد.

سخنگوی فراکسیون نمایندگان ولایی به نقل از وزیر بهداشت در این جلسه گفت: وزارت بهداشت را با حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان بدهی تحویل گرفته‌ام. فساد در حوزه به طور زجرآوری حاکم بود به طوری که در سال ۹۷ سیاست گذاری واردات دارو صنعت تولید داروی داخلی را نابود کرد. به هم ریختگی در وزارت بهداشت به گونه‌ای بود که بعد از انقلاب دستگاهی به این آشفتگی ندیده بودم.

وی به نقل از وزیر افزود: وزارت بهداشت را با ۱۷ ماه بدهی به تأمین اجتماعی تحویل گرفتم. ۵ سال پرونده الکترونیک سلامت روی زمین مانده بود که ما طی سه ماه وضعیت پرداخت بدهی‌ها را تعیین تکلیف کرده‌ایم و روند افتتاح پرونده‌های الکترونیک را آغاز کردیم.

وی افزود: وزیر بهداشت در این جلسه اشاره داشت که امروز همه مردم پرونده الکترونیکی با کد ملی دارند که این باعث کاهش ۵۰ درصدی هزینه‌های بهداشت و درمان شده است.

نقوی حسینی گفت: همچنین در موضوع سیل اخیر هم اشاره داشت در طول مدت این حتی یک بیماری اپیدمی نداشتیم که این افتخار حوزه بهداشت و درمان است.

نقوی حسینی افزود: یکی دیگر از موضوعات مورد اشاره آقای نمکی این بود که وزارت بهداشت و درمان را با حدود  ۲۰ هزار میلیارد تومان بدهی تحویل گرفته است، ولی با این وجود اقدامات مهمی را رقم زد. ما برنامه ملی کنترل فشار خون را اجرا کردیم که فشار خون ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر مشخص شد که باید تحت درمان قرار گیرند.

نقوی حسینی اضافه کرد: آقای نمکی تاکید کرد: مبارزه با فساد از دستورات اصلی وزارت بهداشت است. ۵۰ هزار میلیارد تومان فساد در نظام پزشکی رخ داده که ما نمی‌دانیم یک میلیارد دلار تجهیزات پزشکی را کجا و چطور هزینه کردند. همچنین ۸۰ میلیارد تومان هزینه‌ی رسانه‌ای علیه وزارت بهداشت شده است. این مافیای فساد قدرتمند است که وزارت بهداشت با همه توان در مقابل مافیا و ستاد ایستاده و مبارزه می‌کنند و و اجازه نمی‌دهد بیت المال به دست این افراد بیفتد.

نقوی حسینی همچنین اظهار کرد: وزیر بهداشت همچنین اشاره‌ای داشت که توجه ویژه‌ای به استان سیستان و بلوچستان داشتند و تجهیز بیمارستان‌های این استان در دستور کار قرار گرفته است. این وزارت خانه به دنبال توسعه خانه بهداشت است. ما در ادامه راه هستیم و به هیچ عنوان قطار بهداشت و درمان را به لوکوموتیو سیاست نخواهیم بست. ما عادلانه درباره‌ی همه مردم، استان‌ها و شهرستان‌ها با هر گرایش و جناحی رفتار می‌کنیم. جابجایی و تغییرات صورت گرفته هم تخصصی و در راستای بهبود شرایط خدمت به مردم بوده است.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر